Pipi ali baš je iskočio preko noći. Još si neki dan razmišljam kako nije uopće velik, a vidi ga sad.😅🙈 Baš mi je drago čuti da ju osjetiš. Vjerujem da je poseban osjećaj.😍🥰
Flowerson realno, ja sam imala samo jedan pregled u bolnici, i to je bilo preko trbuha. Ali i tog kao da nije ni bilo.😂 Baš i mene zanima hoće li što gledati na anomaly svaku.🤷♀️
Sara i tvoj se lijepo vidi.😍🙈
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Jagoda tako mi je drago da je sve super proslo ❤️.
Ja nisam imala problem, pitala sam mogu li piskiti sta cu sa gazom, malo su se smijali kaze nista ne brini nece ti smetati. Tebi su sreca ranije izvadili, meni su tek u 20h 😳.
Ja sam svoje otpusno dobila tek 6 dana poslije otpusta, obavezno trazi da ti odmah daju ili da ti bar kazu terapiju.
Jer ja sam tek kad sam preuzela otpusno vidjela da je terapija antibiotik 5 dana, a to mi aposolutno niko nije spomenuo kad sam izlazila.
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
evo mene da vam se javim☺️sve je u redu na pregledu beba je teška 130grama i 15 cm..nažalost je skrivao spol pa se nije moglo vidjeti a i gospodin ginekolog se nije ni potrudio jer je pregled trajao pola minute..slikicu nisam dobila jer po njegovom"ne vidi se lipo beba sve je crno"
al bitni da je sve u redu
bila je jedna cura prije mene isto trudna 16tjedana saznala je spol i bas je dugo gleda 15 minuta
Doslovno se svaki put malo razočaram kako kratko traje pregled ..uđem u npr 15:00 u 15:02 već sam ispred bolnice
papa test i mokraca sve uredno
Jagoda, neka se sve lijepo završilo
jopa, žao mi je da se gin nije potrudio....a vidiš, ja ne znam što bih rekla za svoju. Napravi mi poprilično temeljit pregled, al urin mi je kontrolirala samo jednom u 9.tjednu, krv više nisam vadila i ništa me nije tražila više. Samo taj anomaly i ogtt što će mi dat da radim za lipanj.
Btw, ja sam danas vadila krv za TSH pa ćemo vidjet situaciju. Što se tiče prehrane, nije mi odvratno, al sam gladna. Imam osjećaj da sam na dijeti da smršavim. Ujutro se probudim, pojela bih konja...a što je najgore kad sam gladna između obroka nemam što jest osim badema i oraha jer niš drugo ne smijem. Muka živa. Pozitivno je što vidim ipak neke pomake, dolje me više ne peče.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jopa bitno da je s bebom sve u redu. Baš mi je drago.
Valjda ćemo saznati i mi spol slijedeći puta.
Moja gin isto svaki pregled obavi temeljito i bebu pregledava par minuta i sve mi objasni i pokaže. Jedino je svaki pregled preko stomak, a samo je prvi pregled bio i vaginalno u 6.tjednu još. Mene je tog malo strah jer sam onda imala upalu i bila ja antibiotiku i vaginaletama. To je bio prvi put da sam vadila krv i urin, kasnije više ništa. Kaže mi samo da napomenem ako je iscjedak drugačiji ili nešto boli. Kad je bila upala nije me ništa ni bolilo, a i iscjedak je bio normalan...
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
da se javim da i moj ima praksu obavit papu i cervikalne na početu, krv, urin klasika isto na početku, poslije ne, i svaki pregled samo mi pogleda da nema proteina u urinu.
I 36 tjedan bris na steptokok...
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Jopabitno da je s bebom sve u redu. Baš mi je drago.
Valjda ćemo saznati i mi spol slijedeći puta.
Moja gin isto svaki pregled obavi temeljito i bebu pregledava par minuta i sve mi objasni i pokaže. Jedino je svaki pregled preko stomak, a samo je prvi pregled bio i vaginalno u 6.tjednu još. Mene je tog malo strah jer sam onda imala upalu i bila ja antibiotiku i vaginaletama. To je bio prvi put da sam vadila krv i urin, kasnije više ništa. Kaže mi samo da napomenem ako je iscjedak drugačiji ili nešto boli. Kad je bila upala nije me ništa ni bolilo, a i iscjedak je bio normalan…
Lana, meni su isto samo prva dva pregleda bila vaginalno, tj nakon 12. tjedna, sve je islo preko trbuha. To je ajmo rec novija praksa jer svakim “prckanjem” dolje izlazeno se potencijalnim bakterijama. Zato mnogi doktori danas ukoliko ne vide indikacije preko abdominalog ultrazvuka (npr beba nisko i sl) izbjegavaju vaginalne preglede, osim kad su u pitanju brisevi i sl. Svakako smatram da je tako i ispravnije.
It’s a girl 💞
Kod mene su svi pregledi do sada bili vaginalno. Na iducem moram raditi papu, bas me zanima kako ce izgledati pregled. Do sada sam vadila krv 2x, 2x urin i urinokultura. Briseve sam radila prije trudnoce i kontrolni na pocetku jer sam imala izoliranu bakteriju pa sam pila antibiotike.
Valjda ce mi i to ponavljati do kraja trudnoce.
E sad sto se tice TSH jel to ponavljamo u svakom trimestru ili ako je okej na pocetku vise ne vadimo?
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
i kod mene su bili vaginalno do nikidan😊Al eto on šuti nista ne pokaziva samo je reka uredno je teška beba sve je u redu ..ništa nisam vidjela ni glavu ni nogice
sad neznam jel se kod vašeg cuje zvuk srca kod moga ne nit mi je ikad pokaza i reka tolko i tolko su otkucaji
Kad je najbolje ic na 4d?
Sortiraj odgovore
Najstariji