Jagoda, neka se sve lijepo završilojopa, žao mi je da se gin nije potrudio….a vidiš, ja ne znam što bih rekla za svoju. Napravi mi poprilično temeljit pregled, al urin mi je kontrolirala samo jednom u 9.tjednu, krv više nisam vadila i ništa me nije tražila više. Samo taj anomaly i ogtt što će mi dat da radim za lipanj.
Btw, ja sam danas vadila krv za TSH pa ćemo vidjet situaciju. Što se tiče prehrane, nije mi odvratno, al sam gladna. Imam osjećaj da sam na dijeti da smršavim. Ujutro se probudim, pojela bih konja…a što je najgore kad sam gladna između obroka nemam što jest osim badema i oraha jer niš drugo ne smijem. Muka živa. Pozitivno je što vidim ipak neke pomake, dolje me više ne peče.
ma tako i meni stalno gladna evo sad sam jila već tražim sta cu utrpat u sebe🤣
i kod mene su bili vaginalno do nikidan😊Al eto on šuti nista ne pokaziva samo je reka uredno je teška beba sve je u redu ..ništa nisam vidjela ni glavu ni nogice
sad neznam jel se kod vašeg cuje zvuk srca kod moga ne nit mi je ikad pokaza i reka tolko i tolko su otkucaji
Kad je najbolje ic na 4d?
moj ginekolog mi uvijek okrene monitor, pokaže bebu, objasni gdje što gleda, te uvijek zvuk srca i ritam kaže 😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Složila bih se da je i meni samo prvi pregled u 6tt bio vaginalan, sve nakon toga preko trbuha. Također, krv sam vadila zadnji put u 12tt i tada su nalazi bili uredni. Prilikom svakog pregleda urin testiraju na glukozu i proteine. Također, na svakom UZV do sad bi i ja gledala na ekranu bebicu i lijepo bi objašnjavali gdje je što (osim pregleda u bolnici), i svaki puta bi slušali srčeko.🥰🤭
Jopa bitno da je sve u redu s bebicom i da lijepo napreduje!🤗🤗 koliko sam ja upoznata, 4D UZV ide tek od 24tt, ali neka me isprave ako je kriva informacija.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ja jednom mjesecno vadim krvnu sliku, urin, tsh i d dimere zbog trombofilije. Urinokulturu sam jednom dosad.
It’s a girl 💞
Jopa meni je do sada svaki put pokazala i objasnjavala dosta detaljno, srce mi je pokazivala (no nisam cula zvuk), a privatno mi je dr pustila zvuk otkucaja.
I da, svaki put sam dobila slikicu, muz i ostatak obitelji budu sretni pa makar vidjeli i malu tockicu kao npr u 7.tj
4d sam isto cula tamo poslije 24 tj.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Jopa meni je do sada svaki put pokazala i objasnjavala dosta detaljno, srce mi je pokazivala (no nisam cula zvuk), a privatno mi je dr pustila zvuk otkucaja.
I da, svaki put sam dobila slikicu, muz i ostatak obitelji budu sretni pa makar vidjeli i malu tockicu kao npr u 7.tj
4d sam isto cula tamo poslije 24 tj.
Tako isto i meni.🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ei. Čitajući vaše postove,iznenadila sam se da se ne radi svaki pregled vaginalno?meni svaki put pregled,pregled plodne vode i uvijek preko trbuha. Do sad mi radil i uzv sad ovaj put nije. Samo je slušao sa svojim watcherom otkucaje. Radila do sada kks,tsh, urinukulturu,urin,briseve
misscooking i ja sam mislila da svi u prvom timestru rade vaginalno 🙈 jos smo na proslom pregledu komentirale da trebam papu pa je rekla da ce si zabiljezit jer bi iduci pregled trebao biti preko trbuha.
Mozda ovisi o ultrazvuku koji ginekolog ima... A privatno mi je dr radila preko trbuha (14.tj), no nije mogla izmjeriti nesto u vezi bebinog mjehura pa je dio ipak odradila vaginalno.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Cure koje ste rekle da kupujete magnezij u dm-u, jel' to taj?
https://ibb.co/QfzWj89
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
misscooking i ja sam mislila da svi u prvom timestru rade vaginalno 🙈 jos smo na proslom pregledu komentirale da trebam papu pa je rekla da ce si zabiljezit jer bi iduci pregled trebao biti preko trbuha.
Mozda ovisi o ultrazvuku koji ginekolog ima… A privatno mi je dr radila preko trbuha (14.tj), no nije mogla izmjeriti nesto u vezi bebinog mjehura pa je dio ipak odradila vaginalno.
Ali meni uvijek u sve tri trudnoće svaki pregled vaginalno. Svaki. I na porodu i svi do toga. Tako da sam se sad iznenadila čitajući da postoje pregledi bez vaginalnog. Razumijem za uzv,ali za pregled ne razumijem. Neznam. Možda sam ja stara🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji