Sutra iman pregled i užasno me stra da nece bit u redu iman neki loš osjećaj i stalno razmisljan o sutra...jos mi je reka da bi mogla možda saznat spol pa se previše nadam tome😬
Sutra iman pregled i užasno me stra da nece bit u redu iman neki loš osjećaj i stalno razmisljan o sutra…jos mi je reka da bi mogla možda saznat spol pa se previše nadam tome😬
Bit će sve uredu , nadam se da ćeš saznati i spol, samo smireno ❤️
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
jopa bit ce sve okej. Normalno je da se brines i samo razmisljas. Ja prije ultrazvuka imam tlak 170/100, a inace kod kuce 100/60. Psiha je cudo. Zbilja vjerujem da ce biti dobro. Sretno i javi nam spol 🤞❤️
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Jagoda i jopa sretno!! Bit ce sve super! 🍀🤞😘
Kod nas je tecaj u bolnici u podne! U podne! Pa ko moze u podne ic na tecaj… Ja cu ic sigurno, a tila bi i da muz ide al ocito nece moc tad. Pa bi barem neki online da skupa poslusamo… Samo me strah da ce opet uvest obavezu tecaja za pratnju i da ce priznavat samo taj bolnicki pa neznam kako cemo to izvest… Morat cu nac laznog muza koji moze u podne na tecaj 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 baš u podne, usred radnog vremena 🙈🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pozdrav, pratim vas od početka, ali nisam se uključivala, danas sam 20+1, jucer sam bila na velikom pregledu sve uredu. Medutim kad sam došla kući vidila sam cerviks 28 mm, ali sam skroz zatvorena, doktor je nakon unutarnjeg uzv rekao da je sve uredu. Zanima me ima li tko sličnu situaciju, je li cerviks smanjen ili je to uredu?
Meni je cervix kod moje socijalne gin. bio 29 mm i rekla mi je da što više mirujem i poslala me u bolnicu na pregled i onda sam tamo bila na 2 pregleda i bio je ok, čak i narastao na 31 mm i rekli su mi na nema znakova ranijeg otvaranja i da nastavim kod svoje dr na preglede . Sad prije tjedan dana kod moje dr.je bio 40 mm. Koristim Utrogestan 2x200 mg. Ja sam bila zatvorena,ali me poslala u bolnicu na pregled za svaki slučaj. Bitno je da se ne skraćuje i da si zatvorena. Nekim ženama cijelu trudnoću bude 30 mm. Alarmantno je ako je ispod 25 mm. Nekad se skrati ako je beba nisko i kad se podigne ona i on naraste, tako je meni dr rekla.
Kad si opet naručena na kontrolu?
Jagoda sretno i javi kako je prošlo.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jagoda, jopa sretno danas 💞
-kod mene se patronazna javi tek da se porodite jer joj bolnica dostavi papire koje bebe i majke treba "obici" za vrijeme trudnoce nista. Ali na vratima svih ginekologa budu posteri s tecajevima mislim da bude svaka 3mj ali nisam sigurna.
-meni je cerviks evo druga trudnoca od cca 20tj 2/3 clanka i mirovanje koliko je u mm neznam jer moja mjeri tim clancima ugl skracen je sad koliko neznam tocno,bas cu je pitati u utorak na pregledu. 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jagoda i Jopa sretno ❤️
Meni je sada sa 16 tjedana bio 36,4 mm, a u prošloj trudnoći sa 16 tjedana je bio 29 mm i preporuka je bilo mirovanje, nije se više smanjivao, pa je izbjegnuta serklaža.
U prvoj trudnoći mi nitko nije mjerio do privatnika kod kojeg sam bila naručena na 4D i tada mi je u 21.tt bio 10 mm i hitna serklaža..
Opet sam se naručila privatno na 4D, jedva čekam ide konačno i muž sa mnom..06.06. smo dobili termin
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Što se tiče kadice pisala sam da imamo ovu koja ide u komodu za previjanje
https://ibb.co/j58hjy7
ako imate dosta mjesta stvarno je super stvar.
Šogorica pak ima ovakvu kadicu na stalku u kupaoni, ali isto treba mjesta za to
https://ibb.co/LxqLxmc
I evo mene u 5. mjesecu napokon
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Pozdrav, pratim vas od početka, ali nisam se uključivala, danas sam 20+1, jucer sam bila na velikom pregledu sve uredu. Medutim kad sam došla kući vidila sam cerviks 28 mm, ali sam skroz zatvorena, doktor je nakon unutarnjeg uzv rekao da je sve uredu. Zanima me ima li tko sličnu situaciju, je li cerviks smanjen ili je to uredu?
Meni je cervix kod moje socijalne gin. bio 29 mm i rekla mi je da što više mirujem i poslala me u bolnicu na pregled i onda sam tamo bila na 2 pregleda i bio je ok, čak i narastao na 31 mm i rekli su mi na nema znakova ranijeg otvaranja i da nastavim kod svoje dr na preglede . Sad prije tjedan dana kod moje dr.je bio 40 mm. Koristim Utrogestan 2x200 mg. Ja sam bila zatvorena,ali me poslala u bolnicu na pregled za svaki slučaj. Bitno je da se ne skraćuje i da si zatvorena. Nekim ženama cijelu trudnoću bude 30 mm. Alarmantno je ako je ispod 25 mm. Nekad se skrati ako je beba nisko i kad se podigne ona i on naraste, tako je meni dr rekla.
Kad si opet naručena na kontrolu?
Jagoda sretno i javi kako je prošlo.
Super hvala puno, tako i ja nekako mislim, jer ne vjerujem da doktor nebi reagirao, oper idem pocetkom 6.mj
I zaboravih napisati, preksinoć je moja starija kćer prvi put osjetila udarac bebe kroz trbuh, bila je oduševljena
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji