Cure iz zga, gdje cete na tecaj? Postoji li neki koji valja? Nama za sv duh potvrda ne treba, idemo radi sebe pa..
e to i mene zanima:)
osim ovih u domovima zdravlja koji za sad zadnji tečaj održavaju početkom 6.mj
11/2023. curica
Djajip, Lena, hvala vam 🤗 uspijevam se nekako pridržati prehrane, nije toliko grozno još 😄 btw, meni kontrola tek za 5 tjedana jer mi je ginica 4.tjedan na godisnjem 😫😫😫
E da preporuka za Acidosalus vaginalete, mogu se u trudnoći, a meni kad sam imala gljivice jako brzo pomogle... a čula sam od još ljudi.. ja sad znam preventivno tu i tam staviti
11/2023. curica
Djajip, Lena, hvala vam 🤗 uspijevam se nekako pridržati prehrane, nije toliko grozno još 😄 btw, meni kontrola tek za 5 tjedana jer mi je ginica 4.tjedan na godisnjem 😫😫😫
E da preporuka za Acidosalus vaginalete, mogu se u trudnoći, a meni kad sam imala gljivice jako brzo pomogle… a čula sam od još ljudi.. ja sad znam preventivno tu i tam staviti
isto pohvaljujem acidosalus ima i napitak i vaginalete, super stvar na biljnoj bazi :)
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Jagoda sretno!
Lalaland gledala sam i ja ovih dana za tečaj i ima online sad u 5.i 6. mj. Ja mislim da ću tako i da muž bude sa mnom tako da može biti na porodu ako je to još uvijek uvjet. Ništa ne piše za daljnje termine iza 6 mj a niti gdje se fizički održavaju. Meni je ok online ali vrijeme početka je ili u 14 h ili u 15 h što ne kužim da tako stave u radno vrijeme.
Caj od brusnice s vecim postotkom imas u ljekarni.
U biobio ima za kupiti smrznutih brusnica, bez secera i iceg.
Ove obicne su uzas kaj se secera tice.
Cure iz zga, gdje cete na tecaj? Postoji li neki koji valja? Nama za sv duh potvrda ne treba, idemo radi sebe pa..
Ja ću u 6.mj. na online tečaj preko doma zdravlja
👩🏻32 (Hashimoto)
🧒🏻35
- 03.03.23. ➕
- 15.03.23. 6+4 ♥️
- Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
- Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
- 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓
i mene isto zanimaju tecajevi ako netko ima neku preporuku, pisite 🤩 ovo s domovima zdravlja mi nije jasno kako stave tako u vrijeme radnog vremena.
Btw jeste se vi javile patronaznim i kako znate kojoj pripadate? Kako to s njima funkcionira? Iskusne mame help us 😬😂
Jagoda sretno sutra, samo hrabro i ostani tako kul ♥️🙏🏻
BabyBoy 💙
La Lupa, moj soc. Gin je dala moj broj patronaznoj pa me ona nazvala. Za sad nemam nikakvu informaciju o tečaju koji treba bit u lipnju ovdje kod mene, no vidjet ćemo.
Cure, hvala za sve info za gljivice, uz sve te preparate nema šanse da ostanu 😄
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jagoda kateter ce kratko drzati, dok te ne popusti narkoza, cim postanes svjesna skidaju.
Sretno, drzim fige sutra 🩷
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Osim ovih u domu zdravlja, vidim da Roda ima besplatne online edukacije: https://edukacija.roda.hr/za-roditelje/
Sad ne znam kakve su..
Od privatnih znam za Lele i od Zivia, isto ne znam kakve su:)
11/2023. curica
Ja isto ne znam kako to ide sa patronažnom. Nije mi ginekologica ništa spomenula. Ne znam jel to ide po mjestu stanovanja ili kako jer ja živim u okolici ZG, ginekolog mi je u zg 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji