Hvala vam cure ❤️ ne znam koliko je to opasno za bebu, baš me prestrašilo..vidjet ću što će mi sutra javit ginekologica, naručena sam sljedeći tjedan redovno na pregled, voljela bih da me uzme prije..
I ja sam nedavno koristila vaginalete s tim da me nije nista ni boljelo ni peklo, samo je bilo puno iscjetka. Na kraju brisevi pokazali da je candida. Povuklo mi se pa se nadam da je to to od nje. A sa slatkim sam slaba tako da s te strane i ne pazim. Vjerujem da je sve oke kod tebe ali razumijem stres 🙈
Flowerson kuzim zabrinutost, al sigurno je sve u redu s bebicom 💌💌
Mene danas pere vrtoglavica, al ne ono kao malo mi se zavrtilo, nego nisam mogla sama hodat od auta do doma. I jos to traje, idalje sam ko mutava i bojim se sama do wca otic.
Bas sam zabrinuta, nisam nikad imala vrtoglavicu koja traje dulje od par min.
Nadam se da je od vremena (kisa u zgu)..
Kakav ti je tlak bio, jesi mjerila?
Mene je neki dan uhvatila vrtoglavica, a pao mi je tlak..još i ovo vrijeme, nije ni čudno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jutro cure.
Idem ovaj tjedan u šopingg baš se veselim
E sad, na početku će beban biti s nama u sobi u svom kinderbetu, pa ću uzet i neku koljevku il nešto za dnevni boravak. Jel vi tako imate ili? I kasnije kad malo odraste ću mu taj kinderbet stavit u njegovu sobu.
Kupit ću neki ormarić i gore za presvlačenje.
Što mi je još potrebno za sobu, a da nije bacanje novca ?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Baby,ja ću na početku tijekom dana koristit košaru od kolica. To mi je preporučila jedna prijateljica i nije uopće loša ideja...beba je sigurna u tome i super mi je što se košara može i njihati (ova moja barem može). Ja sam od stola za previjanje odustala jer bi nam to baš napravilo gužvu u sobi, ali ako imaš mjesta, go for it. Kupit ću samo podlogu za presvlačenje i presvlačit ju na stolu ili krevetu. To govorim sve kao netko ko nema iskustva, al slušam iskustva drugih majki i gledam uvijek svoju majku što je sve imala tj. što sve nije imala i nije bio nikakav problem. Mislim da se samo treba prilagodit prostoru koji imaš. Treba svakako imat neki prostor/ormar/ladicu za bebine stvari, to sam si već oslobodila mjesto u ormaru koje će mi bit samo za bebu.
lalalaland, ma imaš problema s niskim tlakom očigledno...bolje nego viši tlak u svakom slučaju, al znam da je neugodno. Mene je par puta zadesio jako nizak tlak. Znam da ga podiže kava i nešto slano...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav cure,
Nisam baš aktivna ovdje, ali pratim i čitam:)
U međuvremenu sam saznala da je curica, termin 8.11.:D
Nego, jel planira neka na trudnički tečaj? Ima nekih preporuka, kakvi su ovi od Grada Zagreba? Vidim da su zadnji sad u 66.mj, onda valjda budu i na jesen?
11/2023. curica
Pozdrav cure,
Nisam baš aktivna ovdje, ali pratim i čitam:)
U međuvremenu sam saznala da je curica, termin 8.11.:D
Nego, jel planira neka na trudnički tečaj? Ima nekih preporuka, kakvi su ovi od Grada Zagreba? Vidim da su zadnji sad u 66.mj, onda valjda budu i na jesen?
Čestitam na curici 💓
Ja planiram ić u šestom mjesecu ako ne budem u to vrijeme na godišnjem. Mene je zvala patronažna sestra, ne znam kako funkcionira to u Zagrebu. Mislim da ti tvoj gin preko hzzo-a može dati sve potrebne informacije.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Čestitam na curici💓
Ja planiram ić u šestom mjesecu ako ne budem u to vrijeme na godišnjem. Mene je zvala patronažna sestra, ne znam kako funkcionira to u Zagrebu. Mislim da ti tvoj gin preko hzzo-a može dati sve potrebne informacije.
hvala:)
U mene niko nije zvao:/ ja više sama listam te tečajeve, pa vidim da su zadnj najavljeni u 6.mj.. a mislim si malo mi je prerano...
11/2023. curica
Ei. Imam jedno pitanje. Tražila sam R1obrazac za prosjek plaće. Međutim,danas mi je došao novi ugovor,povećanje osnovice,odnosno platnog razreda. Da li sad trebam drugi taj obrazac jer je povećanje dostatno ili mi se računa po starom. Hvala
Cure ako vam ne stane komoda u sobu onda preporucam onu tvrdu prematalicu sto se moze stavit na ogradu krevetica pa opet presvlacite u stajacem polozaju, to je za kicmu puno bolje nego na krevetu sa saginjanjem. Znam da je moj tata kad se brat rodia samo spojia neke daske i onda bi to stajalo pokraj kreveta pa bi samo digli na ogradu, stavili deku i presvlacili ga 🙈 diy u ono doba 😄
To je odlična ideja!
Flowerson da li ti se javila ginekologica? Vjerujem da nije ništa, ali razumijem i zabrinutost.
Ja isto planiram neku kolijevku za dnevni, samo zato jer nisam sigurna da li će nam spavaća biti gotova na vrijeme ( u 8.mj mijenjamo krov i planiramo sobu u potkrovlju izrediti) inače mislim da je dovoljna košara ili ono gnjezdo
što se tiče godišnjeg planiram potrošiti sve sada prije bolovanja...
Komodicu za presvlačenje imam još od prve curke, s time da se diže gornji poklopac i unutra je i mala kadica za početak
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji