Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola1212
    13. Svibanj 2023. 18:55

MalaG

Flowerson nisam ni ja još ništa osjetila.🥺 Znam da ima još vremena i da je rano obzirom na poziciju posteljice, ali mogu reći da polako krećem paničariti i strah i briga postaju veći.🥺😔

Ako te tjesi, i meni je posteljica sprijeda, prvi udarac osjetila sam tek kad sam bila 20+2 :)

It’s a girl 💞

amarenna
    13. Svibanj 2023. 19:01

MomN.93 sretan rođendan i sve najbolje 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    13. Svibanj 2023. 19:28

Lola1212

MalaG

Flowerson nisam ni ja još ništa osjetila.🥺 Znam da ima još vremena i da je rano obzirom na poziciju posteljice, ali mogu reći da polako krećem paničariti i strah i briga postaju veći.🥺😔

Ako te tjesi, i meni je posteljica sprijeda, prvi udarac osjetila sam tek kad sam bila 20+2 :)

Tako je i nama, uskoro cemo nadam se osjetit ☺️
    Ja bih sad sve kupila za bebu i krevetić, al znam da će mi zauzimat još 4 mjeseca prostor u sobi bezveze pa se kontroliram 😁

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Djajip
    13. Svibanj 2023. 20:10

Jao svasta ste ispisale. Ja 27.5 imam anomaly scan privatno. Nista sebi nisam priustila, pa cu to. Da izvinete, ja se spiša živa, moram 3 do 4l vode dnevno, zbog manjka plodove vode. U utorak idem na kontrolu da vidim da li se stabilizovalo. I nadam se da ću uskoro znati šta nosim, sem dupenceta :P 
    Vidjela sam divnih stvarčica 🥰

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

Lily123
    13. Svibanj 2023. 20:31

MalaG

Ma kakvo paničarenje, opusti se i uživaj, beba će se javit kad bude htjela  ne osjetim ni ja još prave udarce, samo te neke mjehuriće tu i tamo, danas evo malo intenzivnije dok sam ležala na leđima, ali sad ništa. Normalno je da se beba osjeti između 16 i 25 tjedna, nema sekiranja!  Meni samo čudno jer mislim da bih trebala to osjetit negdje puno niže dolje pa sam možda ovo zamijenila za rad crijeva 
    Kiki tako i moj muž, zaboravi da sam ja teretna pa nabije tempo, a ja dahćem iza kao pas na umoru. Nisu oni svjesni još, a realno nismo ni mi haha. Ja sam jučer imala egzistencijalnu krizu prije spavanja - kako ću ja sad s bebom, neću nikad spavat, kako ću ja nekome BIT MAMA, jesam li ja spremna, sto gluposti palo na pamet. Sva sreća pa sam brzo zaspala 

lalaland1991
    13. Svibanj 2023. 20:42

Evo ispravnog linka :) https://ibb.co/p4fWP1H

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

La_Lupa
    13. Svibanj 2023. 22:13

Kiki i Flowerson hvala za linkove za Novalac 👌🏻😍
    Teich i ja visoka 179 i nosim nisko, posteljica sprijeda, osjetila sam bebu prvi put tek kad sam bila 20+ koji dan… opusti se i uzivaj 😘
    Lily suosjecam, jutros sam muzu nabrajala kako uskoro vise necemo postojati samo nas dvoje i kako ce nam se zivot prominiti i hocu li biti dobra mama i kako cu ja to sve i kako cemo mi to… na dane mi se nekad jave takvi neki “strahovi” - ali jako se veselim 🤩🤩 
    Lalaland wooohoo bravo, kolica su jako lipa! 😍

BabyBoy 💙

MalaG
    14. Svibanj 2023. 11:13

Lola hvala ti na dijeljenju svog iskustva!🥰🤗❤️ Svjesna sam ja da je svaka trudnoća i svaka žena drugačija. Samo, u jednom trenu sam okej sa tom činjenicom, a u drugom trenu plačem od brige. Pripisujem to sve hormonima.😂😂
    Lily ma ne brini, nisam zbedirana!😅🤭 Nadam se da ćeš i ti što prije osjetiti bebicu i biti 100% sigurna da je ona, a ne crijeva.😅🤞🤞
    Flowerson i ja se još uvijek suzdržavam od kupovine. Ali zato, čim uđemo u neki dućan, odma sam na dječjem odjelu.😂😂😂 A muž samo okreće očima i zeza. 😂
    Lalaland predivna su kolica.🥰 Moja sestra ima ista takva (sada već druga bebica) i prezadovoljna je. Sigurna sam da ćete biti i vi.🤗🤗☺️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Flowerson 🌸
    14. Svibanj 2023. 12:16

MalaG, ja izbjegavam dječje odjele jer bih došla u napast u sve kupila i onda bih doma gledala u tu robicu i strahovala što ću ako ne bude sve u redu 🥺 još uvijek mi je strah prisutan...
    Jučer smo gledali Eurosong, strašno sam se nazivcirala, žao mi je da je beba morala osjetiti moj gnjev 😅😅😅 zaspala sam tek u 3 ujutro, danas mortus.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

ovčica
    14. Svibanj 2023. 13:21

Lily123

MalaG

Ma kakvo paničarenje, opusti se i uživaj, beba će se javit kad bude htjelane osjetim ni ja još prave udarce, samo te neke mjehuriće tu i tamo, danas evo malo intenzivnije dok sam ležala na leđima, ali sad ništa. Normalno je da se beba osjeti između 16 i 25 tjedna, nema sekiranja!Meni samo čudno jer mislim da bih trebala to osjetit negdje puno niže dolje pa sam možda ovo zamijenila za rad crijevaKikitako i moj muž, zaboravi da sam ja teretna pa nabije tempo, a ja dahćem iza kao pas na umoru. Nisu oni svjesni još, a realno nismo ni mi haha. Ja sam jučer imala egzistencijalnu krizu prije spavanja - kako ću ja sad s bebom, neću nikad spavat, kako ću ja nekome BIT MAMA, jesam li ja spremna, sto gluposti palo na pamet. Sva sreća pa sam brzo zaspala

Jucer sam i ja imala takve misli pred spavanje, iako vec imam dijete doma, jer bome brzo zaboravis kak su mali i kak moras oprezno s tak malim bebicama. I sad imamo bas dobar ritam u svemu s njom i pitam se kak ce nam biti opet sve ispocetka, s tom razlikom da ce i prvo dijete traziti svoje..pa me bas neka panika ulovila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.