Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    14. Svibanj 2023. 15:13

Ajme kakav stres sam maloprije doživjela, molim vas za savjet. Kihnula sam i osjetila kao da mi je dolje nešto izletilo, al osjećaj je bio kao da mi je nešto zaglavljeno u vagini. Otisla na WC u kontrolu i onako izašlo mi obilno grudastog iscjedka be mirisa, nije sve ni izašlo...pisala sam ginekologici, al neću dobit odgovor do sutra. Išla sam dolje to malo kopat i baš me to dolje i pecka kao da je upaljeno. Uzimala sam prije 2 tjedna vaginalete za gljivice, al moguće da nije imalo učinka... koliko se trebam bojati? 😐 Baš me šokiralo.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    14. Svibanj 2023. 16:00

Flowerson 🌸

Ajme kakav stres sam maloprije doživjela, molim vas za savjet. Kihnula sam i osjetila kao da mi je dolje nešto izletilo, al osjećaj je bio kao da mi je nešto zaglavljeno u vagini. Otisla na WC u kontrolu i onako izašlo mi obilno grudastog iscjedka be mirisa, nije sve ni izašlo…pisala sam ginekologici, al neću dobit odgovor do sutra. Išla sam dolje to malo kopat i baš me to dolje i pecka kao da je upaljeno. Uzimala sam prije 2 tjedna vaginalete za gljivice, al moguće da nije imalo učinka… koliko se trebam bojati? 😐 Baš me šokiralo.

Mislim da se nemoras sikirat vjerovatno je ostalo to jos od vaginaleta i plus onako iscjetka. Dobro je dok se ne upiskimo. A i to nije daleko bar kod mene 😂

Flowerson 🌸
    14. Svibanj 2023. 16:25

Jelusicka, nekako ne mislim da su ostaci od vaginelata jer me peckalo to dolje kad sam kopala (znam, nije pametno kopat, al jbg). Baš me nasekiralo jer sam i ja glupa. Uvijek se dovedem do samog ruba kad nemam više izbora da nešto riješim laganim putem, nego sad kako god znam moram se bacit u rješavanje problema. A glavni problem je sav silni šećer koji unosim u sebe, glavni prijatelj kandide. Nema više, spremam se sad opako za antikandida prehranu, znam da par vaginaleta nije trajno rješenje ako se ne očistim iznutra. 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lana99
    14. Svibanj 2023. 17:05

Flowerson 🌸

Ajme kakav stres sam maloprije doživjela, molim vas za savjet. Kihnula sam i osjetila kao da mi je dolje nešto izletilo, al osjećaj je bio kao da mi je nešto zaglavljeno u vagini. Otisla na WC u kontrolu i onako izašlo mi obilno grudastog iscjedka be mirisa, nije sve ni izašlo…pisala sam ginekologici, al neću dobit odgovor do sutra. Išla sam dolje to malo kopat i baš me to dolje i pecka kao da je upaljeno. Uzimala sam prije 2 tjedna vaginalete za gljivice, al moguće da nije imalo učinka… koliko se trebam bojati? 😐 Baš me šokiralo.

To je isto kao meni onda što je bilo..na kraju je bila samo nakupina iscjetka, otišla na pregled sve u redu. Mene jedino nije peklo ni bolilo ništa.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    14. Svibanj 2023. 17:12

Hvala vam cure ❤️ ne znam koliko je to opasno za bebu, baš me prestrašilo..vidjet ću što će mi sutra javit ginekologica, naručena sam sljedeći tjedan redovno na pregled, voljela bih da me uzme prije..

• MomN.93
    14. Svibanj 2023. 17:50

Hvala vam cure na čestitkama 🥰🥰 
    Malo sam bila odsutna,jučer smo slavili ročkas, imala doma 25 ljudi još danas roditelje i braću na ručku. Ovaj tjedan ne radim ništa 😂😂 zato je moj mali dečko danas aktivan ful 😂😂
    Pipi tako je, ja sam radila kod Bolanče. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

lalaland1991
    14. Svibanj 2023. 18:49

Flowerson kuzim zabrinutost, al sigurno je sve u redu s bebicom 💌💌
    Mene danas pere vrtoglavica, al ne ono kao malo mi se zavrtilo, nego nisam mogla sama hodat od auta do doma. I jos to traje, idalje sam ko mutava i bojim se sama do wca otic.
    Bas sam zabrinuta, nisam nikad imala vrtoglavicu koja traje dulje od par min.
    Nadam se da je od vremena (kisa u zgu)..

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

La_Lupa
    14. Svibanj 2023. 20:05

Flowerson vjerujem da si se uplašila, samo nemoj guglati i nemoj se zabrinjavati, beba sve osjeti, budi mirna, mislim da je to sve normalno i da je sve ok s bejbi 😍 
    Lalaland au tezak dan u Zg, moja preporuka lezi i odmaraj, po ovom vremenu nema sto drugo.. 

Moram prijaviti da se sve vise i lakse umaram i nekako ne mogu dugo sjediti, ledja me bole, a ovaj vikend mi se zaredalo pricest i krizma oba dana, bas sam umorna od sjedenja 🙈🙈 Idem zajasiti svoj trudnicki jastuk i ne raditi nista… ☝🏻🤭 citaj: idem traziti online stvari za bebu 🤩🤩 btw dobila sam dosta preporuka da je najbolje uzeti najjednostavniji krevetic i da ne treba u to baciti velike novce 🙈  

BabyBoy 💙

Jelušićkaa
    14. Svibanj 2023. 20:09

Nešto razmisljam u 7 dana jedan dan em glava boli i to bas ono i popijem paracetamol. Mislite li da je to puno lijekova u trudnoći?

Flowerson 🌸
    14. Svibanj 2023. 21:02

Cure, hvala vam ❤️ smirile ste me.
    Kiki, svakako ću vidjet što će mi sutra reć ginekologica, možda mi sama i predloži neki probiotik, ako ne, uzet ću to sigurno... hvala ti
    Jelusicka, ja trpim dokle mogu, ako mi je previše, popijem paracetamol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.