Ja sam jastuk dobila, probala sam ga sad i zivcirao me jer nekako nemam mjesta za njega u krevetu.. al vidit cemo kad naraste trbuh ili za dojenje.
Ja za sad imam mali jastuk na koji prebacim pa naslonim gornju nogu.
Kad vec pricate o niskom nošenju - jel nisko nosim ako osjetim udarce nisko? Ili se jos moze pomaknuti prema gore? Ne kuzim bas. Dr mi nije nista rekla da mi je prenisko..
PS da vam pokazem kolica, dobila na posudbu i sva sam se raspekmezila kad smo ih jucer sastavili 🥰🥰
https://ibb.co/ypKHJj1https://ibb.co/gVhHZx0
Jako mi se sviđaju 🤩
Meni neće link, stranica ne postojiii
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Je li moguće ovako ranije osjećati mjehuriće oko pupka, malo niže? Vidim da je dosta vas imalo udarce niže dolje, a meni se čini kao da osjećam neka previranja odmah ispod pupka pa sad ne znam, jesu to ipak crijeva ili beba… ali ne sjećam se da su mi se crijeva ikad ovako ponašala. I postala sam tako nekakva troma i usporena, doslovno mužu moram govorit da uspori kad šećemo, a ja sam prije bila ta koja je nabijala tempo. Da ne kažem da mi je sport penjanje po stepenicama ili saginjanje u čučanj da podignem nešto… kako će to tek izgledat u visokom stupnju trudnoće, uf uf. Sve me strah
Jagoda, nema na cemu, samo se nemoj brinuti.
Ja sam imala dan i po za briseve i ostale nalaze, bas je bio srklet, ali na kraju sve super zavrsilo.
Lena Sto se tice doktora i osoblja, nisam imala lose iskustvo, u sustini niko sa mnom nije nesto posebno pricao, osim doktorice koja mi je radila cerklas, a ona je stvarno predivna (do te mjere da me je milovala po glavi i budila iz narkoze).
Nisam bas sigurna da se na GAK-u ili u Vojnoj moze voditi trudnoca prije devetog mjeseca. Barem prije 5 godina kad sam bila trudna, iskljucivo se moglo u domu zdravlja, odnosno privatno, pa se tek u 37-38 sedmici se pocnes javljati na ctg u bolnicu u kojoj se odlucis voditi trudnocu.
I mislim da ti je bolje, sve i da se moze gore voditi trudnoca, da ides kod svoje doktorice, jer u cekaonicama se nagledas i naslusas svega, a vjeruj to ti ne treba.
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Laland ne radi link. Stavi ponovno.
Što se tiče jastuka meni je super jer mi paše prebaciti jednu nogu između dok spavam baš mi to nekako pomogne. Ali vjerojatno bi za to mogao poslužiti i običan dodatni jastuk ne mora nužno biti taj trudnički. Ali nije mi žao što sam ga kupila, zasad mi služi dobro.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Lily, bome ja još ništa ne osjetim, al po baby watcheru vidim da se beba malo podigla (il je samo narasla pa mi se čini). Mene ubije hodanje uzbrdo ili po stepenicama, baš ko nemoćna baba sam 🙈 a pms hormoni me još uvijek drže, nadrkana na sve.
Mimica, pa da, ja ću baš večeras spavat s jastukom između nogu da vidim hoće li bit bolje 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
U prvoj trudnoci sam dobila jastuk i kao krenula ga odmah koristiti, samo mi je smetao i maknula sam ga. Kako sam ja rasla tako sam ga opet probala i onda vise nisam mogla bez njega. Bas je potreban kasnije u trudnoci. Sad ga jos nisam izvadila ali sigurno budem 😁 za dojenje ga nisam koristila jer mi je bilo nezgodno nekako
MomN.93 sretan ti rođendan 🎂🎁💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Helppp😀😀 ja sam u tolikoj nedoumici. Jako lijepa dekica i plišana igračka su na sinsayu. Kako sam praznovjerna jako,(neću Boga ljutiti)uvijek to kažem,narucila bih si. Ali rekla sam neću još ništa,ali popust i mislim tetra pelene me jakooo zovu ..🤣🤣🤣
Flowerson nisam ni ja još ništa osjetila.🥺 Znam da ima još vremena i da je rano obzirom na poziciju posteljice, ali mogu reći da polako krećem paničariti i strah i briga postaju veći.🥺😔
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Helppp😀😀 ja sam u tolikoj nedoumici. Jako lijepa dekica i plišana igračka su na sinsayu. Kako sam praznovjerna jako,(neću Boga ljutiti)uvijek to kažem,narucila bih si. Ali rekla sam neću još ništa,ali popust i mislim tetra pelene me jakooo zovu ..🤣🤣🤣
Mi smo jucer kupili prve stvarcice,i nevidim problem u tome,dva bodija dugih rukava i preslatku vesticu 😊 Sa sinom sam puno ranje pocela kupovat. 🫣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji