Kiki slazem se, nemam strpljenja za to - sad razmisljam, jedino moram vidjeti s doktoricom je li joj ok da odradim to privatno jer mi se trudnoca od pocetka vodi u bolnici 🙈
MomN93 ja jos nisam vidjela ocite znakove prema vani, ali unutra bome deeebelo osjecam taj party i ludovanje🤩🤩 ponekad mi iskreno bude malo i nelagodno jer bubne bome 🙈🙈😂😂
Pipi hihihi 😍😍😍 bas mi je drago!
Ja sam vec u krpicama, zelim vam mirnu noc ♥️😘
BabyBoy 💙
Pozdrav cure
Zanima me da li ima netko od vas ovdje tko je koristio ili koristi utrogestan?
Do kad ste ga koristile?
Meni ginekolog na prošlom pregledu u 12 om tt rekao da nastavim ga koristit, iako sam pročitala da se koristi u prvom trimestru..
Pa da netko slučajno nije koristio ovako kao ja??
Pozdrav cure
Do kad ste ga koristile?
Meni ginekolog na prošlom pregledu u 12 om tt rekao da nastavim ga koristit, iako sam pročitala da se koristi u prvom trimestru..
Ja sam od 7. do 23.sedmice koristila duphaston, i sad mi druga doktorica propise utrogestan zbog BH kontrakcija, kaze da je rano sad da ih imam i da cu vjerovatno koristit utrogestan do 30.sedmice 🙄
I ja sam mislila da mozda uzalud pijem duphaston (da mi je prva dr. zaboravila ukinut mozda) al eto...
La_lupa i meni zna biti neugodno, i isto se vrlo rijetko vidi na van. Bude uskoro!
Danas mi je bas jako malo aktivan u odnosu na prijasnje dane, odmah se mama zabrine😊 pa me muz tjesi - bitno da se javio!🥰
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
La_lupa i meni zna biti neugodno, i isto se vrlo rijetko vidi na van. Bude uskoro!
Danas mi je bas jako malo aktivan u odnosu na prijasnje dane, odmah se mama zabrine😊 pa me muz tjesi - bitno da se javio!🥰
Taman sam htjela pitati javljaju li vam se bebice jednakim intenzitetom svaki dan… jer i meni evo npr danas bas manje u odnosu na prosle dane. Osjetila sam ja nju i jutros i navecer, al manje nego proslih dana. Valjda je to normalno 🤦🏼♀️
It’s a girl 💞
Ma jeste normalno ija osjetim nekad manje nekad vise ali neka se prepadnem da ce probusit amnionsku kesu od ritanja 🤣🤣 maštaa
Nego osjeti li koja bol oko pupka i sam pupak. Onako sve nategnuto okolo??🤷🏻🤷🏻
Pozdrav cure
Do kad ste ga koristile?
Meni na prošlom pregledu (17+4) ukinuo...a u prošlim trudnoćama sam koristila i duže. Ne može naštetiti.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bohemian ja koristim od pocetka trudnoce jos uvijek 🙈
Lalaland, Lola da da, na dane je, sad je bilo bas intenzivno 2 noci, a evo nocas me pustio da spavam i naspavah se 🤭
BabyBoy 💙
Cure, hvala vam svima još jednom ❤️
Pipi, baš mi je drago da smo isti dan osjetile bebu jeeee 😊😊😊
Što se tiče mučnina, zna i mene nekad ulovit, al nije više ekstremno kao prije...više mi bude neka nelagoda u želucu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mene isto uhvati mučnina tu i tamo ali samo ako ne jedem dugo ništa.
Ima li netko problema s gubljenjem kilograma?
Imala sam 67, sada sam na 63 s tim da ne povraćam, jedem kao i inače, rekla bi čak da i malo više..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji