Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    15. Svibanj 2023. 22:05

Kiki slazem se, nemam strpljenja za to - sad razmisljam, jedino moram vidjeti s doktoricom je li joj ok da odradim to privatno jer mi se trudnoca od pocetka vodi u bolnici 🙈 
    MomN93 ja jos nisam vidjela ocite znakove prema vani, ali unutra bome deeebelo osjecam taj party i ludovanje🤩🤩 ponekad mi iskreno bude malo i nelagodno jer bubne bome 🙈🙈😂😂 
    Pipi hihihi 😍😍😍 bas mi je drago! 
    Ja sam vec u krpicama, zelim vam mirnu noc ♥️😘 

BabyBoy 💙

• bohemian
    15. Svibanj 2023. 23:04

Pozdrav cure
    Zanima me da li ima netko od vas ovdje tko je koristio ili koristi utrogestan?
    Do kad ste ga koristile?
    Meni ginekolog na prošlom pregledu u 12 om tt rekao da nastavim ga koristit, iako sam pročitala da se koristi u prvom trimestru..
    Pa da netko slučajno nije koristio ovako kao ja??

Benkina
    16. Svibanj 2023. 00:03

bohemian

Pozdrav cure
    Do kad ste ga koristile?
    Meni ginekolog na prošlom pregledu u 12 om tt rekao da nastavim ga koristit, iako sam pročitala da se koristi u prvom trimestru..

Ja sam od 7. do 23.sedmice koristila duphaston, i sad mi druga doktorica propise utrogestan zbog BH kontrakcija, kaze da je rano sad da ih imam i da cu vjerovatno koristit utrogestan do 30.sedmice 🙄
    I ja sam mislila da mozda uzalud pijem duphaston (da mi je prva dr. zaboravila ukinut mozda) al eto...

lalaland1991
    16. Svibanj 2023. 00:04

La_lupa i meni zna biti neugodno, i isto se vrlo rijetko vidi na van. Bude uskoro!
    Danas mi je bas jako malo aktivan u odnosu na prijasnje dane, odmah se mama zabrine😊 pa me muz tjesi - bitno da se javio!🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Lola1212
    16. Svibanj 2023. 00:17

lalaland1991

La_lupa i meni zna biti neugodno, i isto se vrlo rijetko vidi na van. Bude uskoro!
    Danas mi je bas jako malo aktivan u odnosu na prijasnje dane, odmah se mama zabrine😊 pa me muz tjesi - bitno da se javio!🥰

Taman sam htjela pitati javljaju li vam se bebice jednakim intenzitetom svaki dan… jer i meni evo npr danas bas manje u odnosu na prosle dane. Osjetila sam ja nju i jutros i navecer, al manje nego proslih dana. Valjda je to normalno 🤦🏼‍♀️

It’s a girl 💞

Jelušićkaa
    16. Svibanj 2023. 06:24

Ma jeste normalno ija osjetim nekad manje nekad vise ali neka se prepadnem da ce probusit amnionsku kesu od ritanja 🤣🤣 maštaa
    Nego osjeti li koja bol oko pupka i sam pupak. Onako sve nategnuto okolo??🤷🏻🤷🏻

poisonivy2604
    16. Svibanj 2023. 07:25

bohemian

Pozdrav cure
    Do kad ste ga koristile?

Meni na prošlom pregledu (17+4) ukinuo...a u prošlim trudnoćama sam koristila i duže. Ne može naštetiti.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

La_Lupa
    16. Svibanj 2023. 08:06

Bohemian ja koristim od pocetka trudnoce jos uvijek 🙈 
    Lalaland, Lola da da, na dane je, sad je bilo bas intenzivno 2 noci, a evo nocas me pustio da spavam i naspavah se 🤭 

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    16. Svibanj 2023. 08:26

Cure, hvala vam svima još jednom ❤️
    Pipi, baš mi je drago da smo isti dan osjetile bebu jeeee 😊😊😊
    Što se tiče mučnina, zna i mene nekad ulovit, al nije više ekstremno kao prije...više mi bude neka nelagoda u želucu.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lana99
    16. Svibanj 2023. 08:29

Mene isto uhvati mučnina tu i tamo ali samo ako ne jedem dugo ništa.
    Ima li netko problema s gubljenjem kilograma?
    Imala sam 67, sada sam na 63 s tim da ne povraćam, jedem kao i inače, rekla bi čak da i malo više.. 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.