Ja danas nadobudno poslije posla došla u lidl, a tamo ničega više za trudnice 🤣 ostalo par xxl brojeva...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
MomN.93, ja pošaljem na mail doznake, rekli su mi da se ne mora osobno donositi.
👩🏻32 (Hashimoto)
🧒🏻35
- 03.03.23. ➕
- 15.03.23. 6+4 ♥️
- Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
- Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
- 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓
Cure hvala svima na odgovorima. Uglavnom ginekolog-poslodavac-hzzo i onda svaki mjesec ginekolog šalje. Valjda će se sjetiti sama svaki mjesec poslati doznake🤔
Manje više sam pohvatala. Ja sam računala da će mi ako idem od 1.7 ući plaća od 6. mj ali nažalost ne. Meni se prije koji mjesec digla plaća pa ganjam bolji prosjek 🙂
I da, di ima hlača na gumu za kupit za trudnice ? Nema svaki h&m odjel za trudnice, a moram hitno nešto kupit a da nisu tajice jer manje više sam samo u njima😄
MomN.93, ja pošaljem na mail doznake, rekli su mi da se ne mora osobno donositi.
Ma i ja isto, ali moram u doznake i taj obrazac traže.
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Da se i ja javim, citam vas redovno. I ja imam bolove bas pri dnu stomaka nekoliko puta na dan, boli me pa prestane. I cim malo duze stojim boli pri dnu ledja. I moram onda da legnem. Pocela sam i bebu da osecam. Cim legnem i umirim se onda ona krece da se pomera 😁 ne mogu docekati pregled krajem meseca. Bas mi se oduzilo
Cure hvala svima na odgovorima. Uglavnom ginekolog-poslodavac-hzzo i onda svaki mjesec ginekolog šalje. Valjda će se sjetiti sama svaki mjesec poslati doznake🤔
Manje više sam pohvatala. Ja sam računala da će mi ako idem od 1.7 ući plaća od 6. mj ali nažalost ne. Meni se prije koji mjesec digla plaća pa ganjam bolji prosjek 🙂
Prosjek ti u pravilu ne znači ništa. Evo konkretno, meni je neto plaća cca 5.000,00 kn i dobivati ću ovaj maksimalni iznos.
Govorim o komplikacijama.
Naknada za porodiljni je već druga priča i ona iznosi 100% plaće.
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Jutro nadam se da ste se ljepo prevele za ovaj produzeni vikend.. Ja saljem mailom doznake, ali sve zavisi ocito tko radi jer sam proslu T nosila osobno. Kod mene nema puno novosti pojas me spasava, ujutro gladna cim oci otvorim, navecer zgaravica. Imam osjecaj da mi je stomak bas dobio na tezini i struk mi se izgubio, sire mi se bokovi. Molim Boga na ljepom vremenu jer kao i vecina vas osim tajca i haljina nemam sta da nosim 😁😁 danas rođendan,za vikend opet imam pricest i rođendan jao imam osjecaj da sam pocela bujat 🤣
-sretno svima na pregledima 💞👶
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Mogu se doznake emailom poslat, a onaj zahtjev za isplatu si iskopirate više komada pa ispunite za svaki mjesec i to pošaljete emailom.
Kiki i meni je isto oko 1000 kn otpalo na neoporezivi dio plaće pa ću za porodiljni dobivat siću. Ali ok, sad ćemo za ubuduće bit pametnije pa ćemo znati što tražiti od sljedećeg poslodavca
Inače, mene jutros iz vedra neba probudio refluks, doslovno sam osjetila dizanje želuca i otrčala povratit žuč jer mi je želudac bio prazan. Prvi put da povraćam od gladi… nakon toga sam se fino najela kao da ništa nije bilo
Heh, i meni 1000 kn otpada ne neoporezivi dio plaće pa sam već psihički spremna na to što ću dobivat.
Cure, za mjesec dana planiram 4 dana izlet u Dalmaciju (np krka + određeni gradovi)...to ne bi trebao bit problem u trudnoći, jel da?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji