Cure hvala svima na odgovorima. Uglavnom ginekolog-poslodavac-hzzo i onda svaki mjesec ginekolog šalje. Valjda će se sjetiti sama svaki mjesec poslati doznake🤔
Manje više sam pohvatala. Ja sam računala da će mi ako idem od 1.7 ući plaća od 6. mj ali nažalost ne. Meni se prije koji mjesec digla plaća pa ganjam bolji prosjek 🙂
Prosjek ti u pravilu ne znači ništa. Evo konkretno, meni je neto plaća cca 5.000,00 kn i dobivati ću ovaj maksimalni iznos.
Govorim o komplikacijama.
Naknada za porodiljni je već druga priča i ona iznosi 100% plaće.
Znači mi znači hehe. Sad ću biti samo mjesec i pol na komplikacijama ali već od 22.8 mi ide puna plaća.
Flowerson, ma ja idem na otok krajem mjeseca, osjećam se dobro. A ti ideš po gradovima i isto se osjećaš dobro, a da i slučajno nešto budeš ima bolnica jer ne ideš nigdje u zabačeno. Nemaš brige,uživaj samo🥰
Cure, idem uskoro u šoping, pa molim preporuke kolica al da nije paprena cijena, nekih 600-800€. I ostalih potrepština s čime ste zadovoljne. Ima previše izbora pa da malo smanjim 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Porodiljni se najranije može otvoriti 40 dana prije termina, jel' tako?
Btw, kad ste na komplikacijama, znate da imate pravo nakon 90 dana neprekidnog bolovanja pravo na jednokratnu novčanu naknadu od 3000 kn?
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
kiki, pa najviše me brine np krka...znam da će tu bit hodanja i bit će sigurno toplo, al to mi je baš želja ić. A sad sam konačno dobro i želim valjda sve nadoknaditi što sam bila jadna u prvom tromjesečju. Hodanje će mi dobro doći, ali znam da ću se brže umarat...i sad se umorim kad moram stepenicama hodat...dobro je dok je ravno Osjećam se sad stvarno dobro, želim to iskoristit, 6.mjesec je savršen za to jer neće još vrvit od turista.
Čitam to za komplikacije, dobar je naziv jer je baš komplicirano Drago mi je da ne moram o tome još razmišljat.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pipi, dada, razmišljala sam i o tome da imam bolnice u blizini...neću bit u nekim premalim mjestima tako da imat ću sigurno bolnice u blizini. Bome jedva čekam
Baby, a mislim da nećeš fulat što god da nađeš u tom cjenovnom rangu...ove druge kao još bolje su po 1000 eura, ako nađeš nešto na popustu, onda super.
MomN93, ja sam čitala da se može otvorit 45 dana prije termina.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Btw, kad ste na komplikacijama, znate da imate pravo nakon 90 dana neprekidnog bolovanja pravo na jednokratnu novčanu naknadu od 3000 kn?
Nisam znala. Kako ostvarujemo to pravo? Jel to negdje prijavljujemo ili?
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Koliko ja znam 45 dana prije termina.
Jednokrana pomoć se isplaćuje od strane koga? 🧐 🧐 🧐
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Da,45 dana zapravo. Nisam znala ovo za naknadu, jel to opet moramo neke papire slati ili automatski sjednu novci?🫣🥴
👩🏻32 (Hashimoto)
🧒🏻35
- 03.03.23. ➕
- 15.03.23. 6+4 ♥️
- Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
- Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
- 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓
Da,45 dana zapravo. Nisam znala ovo za naknadu, jel to opet moramo neke papire slati ili automatski sjednu novci?🫣🥴
I mene jako zanima. 🧐 Bez papira, teško da će išta sjesti. 🤪
Ja osobno na tu naknadu imam pravo temeljem Kolektivnog ugovora. Za druge opcije nisam čula.
❗❗Isto tako, znate da imate pravo na jedan slobodan dan u mjesecu za prenatalni pregled? ❗❗
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
I mene jako zanima. 🧐 Bez papira, teško da će išta sjesti. 🤪
Ja osobno na tu naknadu imam pravo temeljem Kolektivnog ugovora. Za druge opcije nisam čula.
❗❗Isto tako, znate da imate pravo na jedan slobodan dan u mjesecu za prenatalni pregled? ❗❗
Cula sam to nedavno za slobodni dan, ali ga nisam koristila jer sam se uvijek mogla dogovorit sa sefom i kolegama. A sad kako sam na komplikacijama vise mi ne treba, ali svakako dobro za znati. 🙂
Da li tu naknadu isplacuje poslodavac bez obzira sto komplikacije isplacuje hzzo? Stvarno ne znam kako taj dio funkcionira
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji