Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    02. Svibanj 2023. 13:00

Kobra V mislim da se vise manje sve farbamo i da nema nikakvih posljedica. Ja se farbam pravom farbom pa evo živa zdrava.
    Sto se tiče hrane jeden sve živo i nezivo i zdravo a kad se zazelim pizze jedem nju isto tsko i slatko jednostavno slusam svoje tijelo šta mu se traži to jedem.
    ....Nego zene šta je ovo danas me stomak i leđa rasturaju ko da ću svaki čas dobit nisam ustala nit mogu igdje. Neznam vise dal se trebam zabrinuti dal ovi menstrualni bolovi uopće prolaze ili se javljaju sve do kraja u intervalima ?????😓😓😓😓😓

Lana99
    02. Svibanj 2023. 13:08

KobraV naravno da se ne trebaš odjavljivati. Što se tiče prehrane, ne jedem svakodnevno peciva, masno, prženo, pohano, slatko itd..što više voća i povrća. Kuham si svaki dan i okej. Danas mi je doručak posni sir i kajgana, ručak kelj varivo i za večeru još ne znam, a ubacim za užinu voće. Još mi pomaže da uz ručak i večeru jedem što više salate.😆
    Ubacim naravno i to gore navedeno nekada, ali u nekim granicama normale. Ne pojedem tipa milku 300 grama nego proteinski puding, neki keks kao "bez šećera" i eto. Uz to sve pij dovoljno vode. To je neki moj ritual i meni pomaže održavati normalnu težinu, a i bolje se osjećam🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    02. Svibanj 2023. 13:12

Jelušićkaa

….Nego zene šta je ovo danas me stomak i leđa rasturaju ko da ću svaki čas dobit nisam ustala nit mogu igdje. Neznam vise dal se trebam zabrinuti dal ovi menstrualni bolovi uopće prolaze ili se javljaju sve do kraja u intervalima ?????😓😓😓😓😓

Mene su leđa isto neki dan ubijala, a i jučer donji dio stomaka isto. Pretpostavljam da je normalno jer se sve širi i tijelo se privikava🥰
    Sutra ću napomenuti doktorici na pregledu

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Mimica91
    02. Svibanj 2023. 14:13

Bok curke. Evo ja napokon uzela godišnji na poslu i poslije toga ću otvorit komplikacije. Napokon se mogu posvetiti sebi i pripremi za bebu, a i ovom forumu malo više. 
    Vidim da se piše o prehrani, ja sam dobila dvije kile od početka trudnoće. A veselim se što ću sad biti doma i moći svaki dan pripremati ručak šta god mi se jede jer dosad sam uvijek radila nešto na brzinu kad se vratim s posla. 
    I ja sam sutra na ultrazvuku i baš se veselim jer 4 tjedna nismo vidjeli bebača. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Lelaaaa——
    02. Svibanj 2023. 14:20

Lana99

jopa1234

nažalost nemogu vidit slikicu🙈piše da stranica ne postoji..ja sam ti se udebljala odma prvih par tjedana trudnoće 3-4kg a sad drzim uvik istu kilazu ne ide gore..bila san na pregledu prošli i pretprošli put čak imaala kilogram i nesto manje ..Al dobro ja sam jace tjelesne građe pa zato ne želim doc do 100🤣🤣

Ja nisam uopće imala pojačan apetit ni u 1. tromjesečju, jela sam kao i inače, a trudim se jesti zdravo. Otkako sam ušla u 2. tromjesečje uopće nisam gladna, tjeram se jesti jer se sjetim da nisam ništa jela..tako da sam opet na kilaži od prije trudnoće, čak i manje 😑
    Što se tiče grčeva, imam ih povremeno.
    Sutra pregled napokon😍😍😍

sa kolko si zatrudnila ako se smije znati☺️

Artemida1990
    02. Svibanj 2023. 15:07

U vezi bazena i jacuzzija, nijedno nije bas preporucljivo u trudnoci, upravo kako si rekla zbog infekcija. Razumijem kako ti je, i meni dodje da se odem malo opustiti, al me strah riskirati. 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Artemida1990
    02. Svibanj 2023. 15:08

Artemida1990

U vezi bazena i jacuzzija, nijedno nije bas preporucljivo u trudnoci, upravo kako si rekla zbog infekcija. Razumijem kako ti je, i meni dodje da se odem malo opustiti, al me strah riskirati.

Odnosi se na Kobru 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Pereca333
    02. Svibanj 2023. 18:47

Mene zgaravica isto lagano sve vise muci, moram dobro paziti koliko jedem, ne smijem se ni najesti ko covjek. Uz to crijeva ne rade i imam grceve. 

Imate li vi djevojke koje ste vec 20. nedelja i dalje bolove u donjem stomaku? mene uhvate tu i tamo grcevi i kao memstrualni bolovi, bila sam prosle nedelje doktoru sve je ok. Ali me muci jer mnogo radim i pod stresom sam, pa se bojim da ne dobijem neke prevremene kontrakcije. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lana99
    02. Svibanj 2023. 19:07

Jopa1234 s oko 67, sada sam na 65🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    02. Svibanj 2023. 19:10

Jopa1234, vidim da nisi uspjela otvoriti prošlu sliku https://ibb.co/q7GfQNL 🙈

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.