Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 10:20

kiki13

Nove cure dobrodosle!
    Vidim sve ste s nekim iscjedkom 🙈 ja sam imala sad par dana isto, al prije tog bas i ne. I pocela me mucit zgaravica…. Nocas nisam mogla spavat od te kiseline, uzas… Nisam nikad imala tih problema pa me sokiralo koliko je neugodno 🥴 sto je dobro za zgaravicu? Spavala sam u polusjedecem polozaju pa je bilo lakse
    I ja sam jucer bila krepana. Provela cilo jutro kunjajuci na kaucu 🙈 bice radi ovog vrimena

Reflustat 👍 dozvoljeno u trudnoći i vjerujem da pomaže. Koristila sam ga par puta i prije trudnoće.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

lalaland1991
    02. Svibanj 2023. 10:50

Jutro cure, ja se danas pri povratku iz setnje psa skoro srusila u nesvijest, vec mi se crnilo pa sam brzo sjela i susjedi naisli.
    Kako imamo stene, stekla sam glupu naviku ici s njim van bez dorucka i do danas je sve bilo ok.
    Al eto, ipak treba jesti 🐵 jos imam i nizak tlak i nizak hemoglobin trenutno..
    Bas sam se prepala 😶
    Pouka dana: jedite prije nego izađete iz kuce 😁

Sretno na pregledima tko ima ovaj tjedan 🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Artemida1990
    02. Svibanj 2023. 11:00

lalaland1991

Jutro cure, ja se danas pri povratku iz setnje psa skoro srusila u nesvijest, vec mi se crnilo pa sam brzo sjela i susjedi naisli.
    Kako imamo stene, stekla sam glupu naviku ici s njim van bez dorucka i do danas je sve bilo ok.
    Al eto, ipak treba jesti 🐵 jos imam i nizak tlak i nizak hemoglobin trenutno..
    Bas sam se prepala 😶
    Pouka dana: jedite prije nego izađete iz kuce 😁

Sretno na pregledima tko ima ovaj tjedan 🥰

Joj, bitno da si okej. 
    Ja cim progledam moram jesti haha. A inace sam funkcionirala do popodne bez jela 🤣

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 11:13

Ja sam u prvom tromjesečju stalno nešto jela i bila gladna, sad se nekad doslovno moram podsjetit da trebam jest. Ne znam do čega je to, al svakako bolje, nego da imam izražen apetit.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• MamaŠČ
    02. Svibanj 2023. 11:14

Tako sam i ja jutros išla u lidl i mesnicu bez doručka i evo još uvijek se ne mogu najesti nakon slabosti. Btw, u lidlu su od jutros trudničke stvari i super stoje i udobne su.
    Prijavljujem i pojavu prvih strija na desnoj sisi 🥴 vjerojatno zato što sam dogurala sa c na e košaricu

MomM.94
    02. Svibanj 2023. 11:28

Jelušička tak i moja stalno udara, ja isto ne znam kad ona spava. 
    Nocas me uhvatila nesanica i do 2h nisam oci sklopila, em me mala po mjehuru udarala, em sam se stalno vrtjela i nikako namjestit. 
    Kobra naravno da imas pravo izrazit svoje misljenje kao i svaka osoba.I ja mislim da je to ubiranje para, al razumijem i cure koje radi mira hocu to uradit. Nemoj se odjavljivat s teme. 🙂
    Ja sam vec danima u kolicima, i ludim polako. Gledala sam u baby centru balios s lux, al mi se cine tako uskaaa, i nisam bas odusevljena s njima kak sam si ja to zamislila. 😅
    Al sam ugledala maxi cosi plaza plus i ona mi se cine savrsenaa. I peg perego mi je zapeo za oko.
    Flowerson mislim da si ti uzela peg perego, kak ti se cine?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 11:53

MomM94, nisam ih testirala u stvarnoj situaciji, al čine mi se top! Lagano se guraju, lagana su, lako sklopiva...mislim da nisam pogriješila. 

Lana99
    02. Svibanj 2023. 11:59

jopa1234

nažalost nemogu vidit slikicu🙈piše da stranica ne postoji..ja sam ti se udebljala odma prvih par tjedana trudnoće 3-4kg a sad drzim uvik istu kilazu ne ide gore..bila san na pregledu prošli i pretprošli put čak imaala kilogram i nesto manje ..Al dobro ja sam jace tjelesne građe pa zato ne želim doc do 100🤣🤣

Ja nisam uopće imala pojačan apetit ni u 1. tromjesečju, jela sam kao i inače, a trudim se jesti zdravo. Otkako sam ušla u 2. tromjesečje uopće nisam gladna, tjeram se jesti jer se sjetim da nisam ništa jela..tako da sam opet na kilaži od prije trudnoće, čak i manje 😑
    Što se tiče grčeva, imam ih povremeno.
    Sutra pregled napokon😍😍😍

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

poisonivy2604
    02. Svibanj 2023. 12:10

kiki13

Nove cure dobrodosle!
    Vidim sve ste s nekim iscjedkom 🙈 ja sam imala sad par dana isto, al prije tog bas i ne. I pocela me mucit zgaravica…. Nocas nisam mogla spavat od te kiseline, uzas… Nisam nikad imala tih problema pa me sokiralo koliko je neugodno 🥴 sto je dobro za zgaravicu? Spavala sam u polusjedecem polozaju pa je bilo lakse
    I ja sam jucer bila krepana. Provela cilo jutro kunjajuci na kaucu 🙈 bice radi ovog vrimena

Za žgaravicu rupurut tablete za žvakanje (mislim da je isto ko reflustat-isto je dozvoljeno u trudnoći), od prirodnih znaju pomagati bademi i donat mg..s time sam se ja krpala u prošloj trudnoći

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

KobraV
    02. Svibanj 2023. 12:36

Hvala Vam drage žene, neću se odjavljivati! :P
    U tolikoj zbrci, zaboravih napisati da je moj termin 21.11. (mužu je 22.11. rođendan) - bolji poklon nije mogao niti zamisliti! :)

Sad kad malo bolje čitam, sjetih se da sam Vas htjela pitati što ste sa prehranom tijekom trudnoće?
    Svi kažu zdravu, pa sad opet, što je to danas uopće zdravo? Moj apetit u ovih 11 tjedana nije bio naročito poseban. Hranim se kao i svaki dan, ujutro obavezno čokoladno mlijeko i pašteta na kruhuuuu.... Mljac!!!
    Tokom dana se trudim da to bude nešto bolje (koliko može biti bolje) , salata bilokakva da je tu, voće obavezno navečer i popijem B-aktiv kroz dan. Gin mi preporučio Gravidon A koji popijem uz glavni obrok.
    Znači hrana mi nije nešto posebna, ali se trudim da bude svega. (ima i čokolade i sladoleda da se razumije :D) I pijem jako puno vode sad - inače nisam neki tip koji je žedan, pa makar vani pržilo 40.

Vi?

Vezano još uz kozmetičke tretmane (bojenje kose, ekstenzije trepavica, nokti...??? Kako stojite s tim?
    Meni je rast koma, a obzirom na 37.god imam i predivne sijede. :(

Bazeni, jacuzzi i sl.? Treba mi malo nekog opuštanja, ali se bojim da ne pokupim neku bakteriju.
    Savjet???

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.