Malo sam bila odsutna pa tek sad odgovaram.
Sad ne znam točno po kojem pravilu, no uglavnom ja radim u bolnici i imamo pravo nakon 90 dana neprekidnog bolovanja tražiti naknadu od 3000 kn koju isplaćuje poslodavac. Pa možda najbolje da se raspitate kod svojih poslodavaca/obračunu plaće. Meni recimo sad 09.05. ističe tih 90 dana, predam zahtjev u kadrovsku i pravnu službu i u 6 mjesecu dobivam novce..
I ja isto radim u javnoj službi i nakon 90 dana neprekidnog bolovanja imam pravo na naknadu u visini jedne proračunske osnovice.
Za druge opcije stvarno nisam čula tako da je najbolje provjeriti svoja prava sa svojim poslodavcem. 🤰🏻😊
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ima li netko među vama da vi i partner/suprug imate prebivalište na dvije adrese? Zanima me kako tada ide sve oko prijave dijeteta, pk kartice, vrtića, itd…jer mi još nismo odlučili na kojoj ćemo adresi živjeti, pa se unaprijed raspitujem hoće li uopće biti nužno da netko od nas dvoje adresu mijenja. Jasno mi je kako ćemo dijete morati prijaviti na jednu od tih adresa.
Moj bratic i njegova cura imaju razlicito prebivaliste, a dijete su prijavili na adresu oca di i zive, al se nisu ozenili pa nije ona nikad mijenjala ni prezime ni adresu. Nisu imali problema zbog toga s prijavom, niti s vrticem jer dijete ide u vrtic gdje mu je i prebivaliste.
Hvala ti! Trenutno se raspitujemo, pa ćemo onda vidjeti što nam je najbolje, kako financijski, tako i za dijete.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Hahahahhahhaha najbolje da ovo pokazem svom sefu 🤣🤣 taj smatra da moras radit prekovremeno, ako si bia na bolovanju, a ne da ce nam jos nesto dati 🤣🤣🤣
Al ko moze, iskoristite cure sve, do zadnje lipe! 😄😄
Mislim da bi moj umro od muke da mora to isplatit njemu je bila drama kad je morao podignut dodatak za obrok za nekih 10€, morali mu nosit vodu sa šećerom
mogli bi im pokazat čisto da se prepadnu malo
Inače, planirate li vi kupovat 3 u 1 kolica ili zasebno autosjedalicu? Znam da se beba iznosi u tom nekom jajetu iz bolnice koji je ustvari autosjedalica, ali koliko dugo se to može koristit kao autosjedalica? Mislim, isplati li se kupovat to 3 u 1 ili je bolje uložit u neku kvalitetniju autosjedalicu? Ne znam ni sama više
Hahahahhahhaha najbolje da ovo pokazem svom sefu 🤣🤣 taj smatra da moras radit prekovremeno, ako si bia na bolovanju, a ne da ce nam jos nesto dati 🤣🤣🤣
Mislim da bi moj umro od muke da mora to isplatitnjemu je bila drama kad je morao podignut dodatak za obrok za nekih 10€, morali mu nosit vodu sa šećerom
Inače, planirate li vi kupovat 3 u 1 kolica ili zasebno autosjedalicu? Znam da se beba iznosi u tom nekom jajetu iz bolnice koji je ustvari autosjedalica, ali koliko dugo se to može koristit kao autosjedalica? Mislim, isplati li se kupovat to 3 u 1 ili je bolje uložit u neku kvalitetniju autosjedalicu? Ne znam ni sama više
Mi smo kupili 3 u 1 jer jaje može koristiti skoro do godinu dana. A onda ćemo kupovati baš autosjedalicu
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Mislim da bi moj umro od muke da mora to isplatitnjemu je bila drama kad je morao podignut dodatak za obrok za nekih 10€, morali mu nosit vodu sa šećerom
Hshahahhshshshhs za mog zakoni ne vrijede osim ako su njemu u korist, jer citiram: zakon o radu je pisan samo za dobrobit drzave!! Ahhahshsh nije mi se niti javia otkad sam otisla dok kolegicu koja je isto na komplikacijama redovito zove 🤣 i onda me kolege zovu s posla kad nesto triba sto ne znaju jer ni on ne zna 🤣🤣 ahhhh… Sad mi je to sve presmisno, jedva cekam otkaz zafrljacit dogodine 🤣🤣🤣
Ugl. mi smo uzeli 3u1, jaje je do godine dana iako mi prava sidalica djeluje bas masivnije i sigurnije 🙈 al vjerojatno i te as od rođenja ne traju bas godinama pa opet moras novu kupovat 🤷 a i bebe se i voze u tim jajima cim krenu gledat okolo, a jos su mali za sjedenje… Mislim da im postane dosadno u kosari kad nista ne vide 🤷
Mi smo naseg s 10mj prebacili u sjedalicu jer je imao oko 10kg i jaje mu je bilo malo 🤣 s tim da ima sto stavki o voznji djece, MM je policajac pa sam malo vise informirana o tome, ugl tek smo ga prije par mjeseci okrenuli da se vozi u smjeru voznje. A sjedalicu kupit kao da kupujes auto. 🫣😁
Mi smo kupili Joie od 0-36kg, mada imamo 3u1 kolica ali evo sad ce malena u jaje pa cemo i njoj kupiti sjedalicu kad joj omali. Neznam meni je jaje spas dok su skroz mali kad idem nabrzinu u grad ili u trgovinu izvadim jaje stavim na kolica obavim sta treba dok beba vecinom spava. 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Hshahahhshshshhs za mog zakoni ne vrijede osim ako su njemu u korist, jer citiram: zakon o radu je pisan samo za dobrobit drzave!! Ahhahshsh nije mi se niti javia otkad sam otisla dok kolegicu koja je isto na komplikacijama redovito zove 🤣 i onda me kolege zovu s posla kad nesto triba sto ne znaju jer ni on ne zna 🤣🤣 ahhhh… Sad mi je to sve presmisno, jedva cekam otkaz zafrljacit dogodine 🤣🤣🤣
Ugl. mi smo uzeli 3u1, jaje je do godine dana iako mi prava sidalica djeluje bas masivnije i sigurnije 🙈 al vjerojatno i te as od rođenja ne traju bas godinama pa opet moras novu kupovat 🤷 a i bebe se i voze u tim jajima cim krenu gledat okolo, a jos su mali za sjedenje… Mislim da im postane dosadno u kosari kad nista ne vide 🤷
Jaoooo ista situacija kod mene. Niko nikad nije nazvao 😂😂😂 zato kolegica svaki dan kako ovo kako ono...mamicu im bezobraznu
Pozdrav ekipa
Pratim vas već duže vrijeme. 👋🏽
Ja sam u 13. tt, bila sam prošli tjedan na pregledu i sve je uredu. Međutim, danas sam išla raditi briseve, jer imam bolove slične kao menstrualne. I danas nakon tog me cijeli san boli stomak i ledja, ne mogu ni sjest normalno ?
Da li je kod nekog bilo ista ili slična situacija?
Ne znam da li su ovi bolovi “normalni”.
Ja isto dosta razmisljam o tim autosjedalicama.
Neki kazu da je bolje 2u1 + posebno sjedalica jer su autosjedalice/jaje koje se dobije u 3u1 manje kvalitete. A sad stvarno ne znam, vidim da vecina uzima 3u1. Imam vremena pa cu jos razmisliti, trenutno nemam pojma sto bih hehe 🙈 A valjda ce me i tete u trgovinama uputiti 😊
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Lana, bebica je med medeni ❤️
Ja sam uzela 3 u 1, al polovna i nije mi žao. Vjerujem da ćemo sve dijelove dobro iskoristiti ☺️
Što se tiče šefova, evo meni moji nikako da potvrde godišnji..valjda im tesko pada da ne dolazim u firmu, a planiram na odmor 😄 ako mi ne potrvrde do petka, poslat ću im lagano podsjetnik 🤭 nemam više srama nimalo po pitanju posla.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Većinom svi šefovi isti 🤮 što manje razmišljati o njima bolje za mir i psihu hehe.
Ja sam se u zadnje vrijeme raspitivala i dobila sam većinom savjete da se uzme jaje posebno. Ne znam vidjet ću još za to. A za kolica sam dobila preporuku za iCandy kao da su vrhunska.
Sortiraj odgovore
Najstariji