Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    02. Svibanj 2023. 09:18

Lana99

Jopa1234,https://ibb.co/kmxy4YM rastemo🙈
    Čak sam i dobila jednu kilu do sada, kakva si ti s kilažom?🥰

nažalost nemogu vidit slikicu🙈piše da stranica ne postoji..ja sam ti se udebljala odma prvih par tjedana trudnoće 3-4kg a sad drzim uvik istu kilazu ne ide gore..bila san na pregledu prošli i pretprošli put čak imaala kilogram i nesto manje ..Al dobro ja sam jace tjelesne građe pa zato ne želim doc do 100🤣🤣

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 09:38

jopa1234

Lana99

nažalost nemogu vidit slikicu🙈piše da stranica ne postoji..ja sam ti se udebljala odma prvih par tjedana trudnoće 3-4kg a sad drzim uvik istu kilazu ne ide gore..bila san na pregledu prošli i pretprošli put čak imaala kilogram i nesto manje ..Al dobro ja sam jace tjelesne građe pa zato ne želim doc do 100🤣🤣

Tako sam i ja...do 9.tjedna 3 kile 🙈 Do 16.tjedna 1 kila tako da je to ok. 😄

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

KobraV
    02. Svibanj 2023. 09:51

Lola1212

KobraV

Drage moje žene, buduće majke, žene kraljice srdačan pozdrav od isto jedne buduće majke (žena i kraljica već jesam)

Evo, sa svojih punih 37. godina života, i meni će se ostvariti velika velika želja i postati ću majka. Trenutno sam u 11 tjednu trudnoće (10+3). Moj mali čovjek ima 3,29 cm (imao je u ponedjeljak 24.04.)
    Moja trudnoća je do sad bila uredna, bez mučnina i neugode, što me doduše malo i mučilo te sam se pitala je li sa mnom sve ok.Doduše ima nešto, luk koji obožavam, sad ga ne mogu vidjeti… Niti na polici u dućanu, a kamoli da ga idem rezati, dinstati, i sl. BLJEK!!! Eto, očito nešto ipak jeste.

Mene zanima par stvarčica, pa Vas molim za savjet:

1. Ginekolog predlaže da uradim onaj invazivni test na razne anomalije (Nifty i sl.)
    Suprug i ja smo stava da to ne želimo uraditi. Nije zbog financija, već jednostavno smatram to čistom glupošću i ubiranje  para. Sad da mi ne znam što doktor kaže, nisam kadra ubiti ovo stvorenje u sebi, nisam kadra ugasiti to srčeko koje   ubrzano lupa ispod mojega. Dijete smatram Božjim darom, i neka Božji dar i ostane. Srećom trudnoća prolazi uredno,   bez ikakvih problema, sve od mog tlaka, krvne slike i sl.
    MOLIM VAS SAVJET!!!
    2. Čime mazati trbuh da ne ostanu strije??? Trenutno sam na 76 kg. Normalne sam građe, imam visinu od 165 cm cca,   imam sise na kojih ionako, kako znam u šali reći, otpada 30% moje tjelesne maseTrbuščić imam, kao i većina  žena koje se bore s tim, ali to je uzrok moj sjedilački posao već 9 godina. Trenutno se mažem bademovim uljem.
    Ima li neko bolje rješenje???
    3. Najgluplje pitanje ikad. Kako stavljate i gdje stavljate ove "trake" sa Vašim tjednima sa ticketfactory.com???

Hvala Vam unaprijed na odgovorima, i bez zamjere na možda glupim pitanjima.

lav ju ol

Apsolutno je tvoje pravo ne uraditi NIPT test iz vjerskih ili bilo kojih drugih razloga i to nitko ne osporava, ali pisati da je to bacanje para i glupost je stvarno krajnje neumjesno, da ne upotrijebim neki puno gori termin.

Mislim da smo sve ovdje da izrazimo svoje mišljenje i da pomognemo jedne drugima (koliko je to moguće), a ne da namećemo drugima svoj stav. Ja sam u svojoj objavi napisala da ja, citiriram "...jednostavno smatram to čistom glupošću i ubiranje para...." Ruku na srce, tako i jeste, koliko god se mi ljutile ili ne.

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

KobraV
    02. Svibanj 2023. 09:52

amarenna

Što se tiče NIPT testa samo ću probati "ugasiti" vatru 🙉
    Kobra tebi to tvoj ginekolog preporučuje najvjerojatnije radi tvojih godina, naravno da nije obavezno , ne trebaš ga raditi ako ti to ne želiš, s druge strane ako želiš odraditi i radi sebe imati to olakšanje to ti je dostupno ali se mora platiti.

Puno cura ovdje je radilo razne testove, neke nisu, a ove koje jesu nisu ni na trenutak pomislile da su "bacile novac u vjetar" već su osjetile veliko olakšanje.

Nadam se da ćemo nastaviti mirno kao i do sada, neka svaka izrazi svoje mišljenje na koje ima pravo.

Želim nam svima mirne i uredne trudnoće i dalje ❤

Sve u redu. Isprike što sam izrazila svoje mišljenje.
    Uživajte u grupi.
    Ja se odjavljujem.

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 09:56

KobraV, ja se isto slažem da je to ubiranje para, to je nešto što bi trebalo biti pristupačnije i dostupnije svim trudnicama, a ne da netko mora ostavit cijelu svoju plaću za nekakav mir. Osobno sam ga radila jer sam prvi put imala spontani i nisam htjela da mi se dogodi spontani sa 18+ tjedana radi nekakvih anomalija ploda...eto, samo radi svog mira i nije mi zato žao. Al da nas pljačkaju i da se netko bogati na našem strahu, apsolutno da.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lelaaaa——
    02. Svibanj 2023. 09:58

Flowerson 🌸

jopa1234

Lana99

Tako sam i ja…do 9.tjedna 3 kile🙈 Do 16.tjedna 1 kila tako da je to ok.😄

ko ce ih kasnije skinit😅🙈ako se previše opustimo i prosirimo

Lelaaaa——
    02. Svibanj 2023. 10:00

meni ima 2 dana u noćnim satima probudili me bolovi u trbuhu bas bili neki grčevi..sad neznam jel to sad ok malo san se čak pripala
    trajalo uru vrimena..nisan tila zaspat dok ne stanu
    nemogu rec da su bili jaki a ni lagani..nešto između 

KobraV
    02. Svibanj 2023. 10:01

Flowerson 🌸

KobraV, ja se isto slažem da je to ubiranje para, to je nešto što bi trebalo biti pristupačnije i dostupnije svim trudnicama, a ne da netko mora ostavit cijelu svoju plaću za nekakav mir. Osobno sam ga radila jer sam prvi put imala spontani i nisam htjela da mi se dogodi spontani sa 18+ tjedana radi nekakvih anomalija ploda…eto, samo radi svog mira i nije mi zato žao. Al da nas pljačkaju i da se netko bogati na našem strahu, apsolutno da.

Nažalost jeste da, sam ginekolog mi to sam kaže. Da živimo u nekoj drugoj državi, taj test bi platilo zdravstvo i bilo bi u sklopu pregleda, baš kao i normalno vađenje krvi. Razumijem da netko, kao npr. Vi ste to uradili zbog prvog spontanog pobačaja :( i to razumijem. Ali eto ja imam nekoliko poznanica koje se niti nakon prvog spontanog nisu odlučile na taj test.
    Svako najbolje zna, i ja to poštujem, ali ovo je sad meni ispalo kao neki napad na moje skromno seljačko razmišljanje. :(

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 10:09

jopa, evo mene danas razvaljuju grčevi..ne previjam se od boli da bih rekla da je nešto loše, al danas baš osjetim.
    KobraV, netko se možda osjetio prozvanim jer si napisala da je to glupost i bacanje para...samo kriva kombinacija riječi.  To nije glupost jer svakako može pomoć da se spriječe neke velike komplikacije u trudnoći kao npr. tako kasni spontani, trebala si samo napisat da je tebi glupo bacat pare na to jer nemaš potrebu radit nipt...i to je to. Ja ga nisam u prvoj trudnoći planirala radit, al nakon spontanog strah je bio jači i samo sam htjela imati mir i spriječit da prolazim tu traumu još jednom u nekom kasnijem tjednu. Što god da odlučiš, najvažnije je da si ti na miru sa svojom odlukom i to je to. 

• MomN.93
    02. Svibanj 2023. 10:17

kiki13

Nove cure dobrodosle!
    Vidim sve ste s nekim iscjedkom 🙈 ja sam imala sad par dana isto, al prije tog bas i ne. I pocela me mucit zgaravica…. Nocas nisam mogla spavat od te kiseline, uzas… Nisam nikad imala tih problema pa me sokiralo koliko je neugodno 🥴 sto je dobro za zgaravicu? Spavala sam u polusjedecem polozaju pa je bilo lakse
    I ja sam jucer bila krepana. Provela cilo jutro kunjajuci na kaucu 🙈 bice radi ovog vrimena

Ja muku mučim već 2 tjedna sa žgaravicom, pogotovo navečer. Užas, sve mi suze znaju ići od tog užasa. A moram prijaviti i probleme sa zatvorom. Od nekog ko je zbog sindroma iritabilnog kolona bio nekad i po 5-6x na wc, sad ako nejdem jednom imam osjećaj da će mi se utroba razletiti. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.