Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    01. Svibanj 2023. 11:27

https://ibb.co/WH2jBVt
    Pozdrav zene...evo i mene napokon 🙈 citala sam vas redovito ili kad nisam sam citala zaostatke. 
    Meni je iscjedak uvijek pun utrogestana pa ne znam kakav bi bio bez njega 🫠 sljedeci pregled mi je 08.05. Mozda mi ga tada ukinu...
    Na poslu mi je dosla zamjena pa je zadnjih tjedan i pol obucavam da mogu u miru proci na bolovanje...

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

lalaland1991
    01. Svibanj 2023. 13:12

Lana99

Jelušićkaa

Mene su krajnici uhvatili priije 3-4 dana i pomalo temperatura rijesila sam ledenom mineralnim krajnke a to malo temperature i naravno glavobolje paracetamolom. Sreća krajnici se povukli za dan. Stomacni virus nisam imala. A za desni probaj zalfijom muckat

Izgleda vlada nešto. Ma izbjegavam i tablete dokle ide. Pijem domaći propolis s medom i čaj, a na zub oblog ali dok dođe noć…užas

Mozes probati i etericno ulje eukaliptus globulus, on je za laringitis. Plus ravintsara, cajevac..
    Ima kupiti u boljim ljekarnama i sprej za grlo/nos od Pranaroma.
    Grgljati grgljacu, otopinu joda - ljekarna.
    Inhalirati se nad loncem vruce vode, u koju dodas morsku sol i ak oces, etericna ulja.
    Sretno :)

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Lily123
    01. Svibanj 2023. 19:17

Ne znam kako vi, ali ja se zadnjih dana osjećam toliko umorno da moram odspavat dva sata da mogu preživjet cijeli dan. Danas - katastrofa, jedva stojim na nogama, još me i žgaravica zgazila, glavobolja, užas. Pretežak neki dan  Proljetni umor, promjena vremena, trudnoća, sve se sastalo  

_panda_
    01. Svibanj 2023. 19:39

Pozdrav svima!! Evo da se i mi prijavimo na listu.. 🤰
    Imam 35god, čekam četvrtu bebu, ne znamo još spol, a termin je 24.9.
    Do sada od trudničkih tegoba me pratila mučnina i umor, a što mi nije baš bilo zgodno uz dvoje školaraca i dvogodišnjaka s nevjerojatnom energijom. Sad su tegobe skoro nestale, al i dalje se umaram brže nego ikad. A da ne pričam o mojoj preosjetljivosti, imam dojam da me sve ekstremno stresira.
    U planu mi je 4d uzv sljedeći tjedan da otkrijemo tko se to krije u trbuhu, ali moj osjećaj je da je curica.

teich95
    01. Svibanj 2023. 20:24

Panda dobro nam dosla 🥰

-pridruzujem se curama s dnevnim uloscima,od nekih 14-15tj  nemogu zamisliti dan bez njih. Inace bih gacice mjenjala na svakih sat vr. 🫣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Saraa12
    01. Svibanj 2023. 20:58

teich95

Pandadobro nam dosla 🥰

-pridruzujem se curama s dnevnim uloscima,od nekih 14-15tj nemogu zamisliti dan bez njih. Inace bih gacice mjenjala na svakih sat vr. 🫣

Dobro došla 😊
    Ista stvar, non stop sve mokro 😖

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

amarenna
    01. Svibanj 2023. 22:20

Panda dobrodošla! 🤗

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    02. Svibanj 2023. 08:54

Jutro žene nadam se da niste pretjerale sa hranom jučer 🤣
    Kod mene ništa novo. Bebica je jaaaaako aktivna neznam kad spava uopće 🤷🏻🤷🏻

Artemida1990
    02. Svibanj 2023. 09:02

Jutro zenice! Evo da javim da je stigao NIPT. Stize nam zdrava curica 🩷 Termin je 8.11. 
    Nadam se da cu se sad malo opustiti iako poznavajuci sebe ne vjerujem 🤣

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Flowerson 🌸
    02. Svibanj 2023. 09:16

nijee, dobrodošla, neka te prati dalje uredna trudnoća! 😃
    MomN93, meni su iscjedile te vaginalete, al idalje imam jači iscjedak i to nije uvijek čisto proziran, nego žućkast. Prije tih vaginaleta je sve bilo normalno, evo ne znam više što je normalno, što nije. Moguće da se još čistim od te gljivice.
    poisonivy, tebi bome nitko ne može fulat da si trudna...😍 mi bili jučer na roštilju s jednim prijateljima i poznanicima, nitko ne bi skužio da sam trudna da nisu muž i njegov brat spomenuli. Iako mi se počelo nazirat, al ništa jako puno...moglo bi proć pod to da sam se udebljala. 😅
    Lily, mene ne muči toliko umor preko dana, koliko me muči kad se probudim usred noći ili rano ujutro za wc...budem umorna, a nema šanse da zaspem više. I onda se doslovno vrtim u krevetu 2 sata i ustanem na kraju sva jadna i umorna.😒
    _panda_, dobrodošla i čestitam na 4.bebici 😍
    Jelušićkaa, jučer sam doručkovala i jela jednom roštilj (opet 😆) i to je to...ubila se jednom od hrane pa mi nisam bila više gladna.😄
    Artemida, čestitam na urednom niptu i na curici. 💖 Osobno sam bila veliki paničar u ovoj trudnoći nakon spontanog, al mogu ti reć da sam se nakon NIPT-a počela smirivati...nakon uzv u 12.tjednu više nisam bila u panici. Strah je i dalje prisutan, al imam više pozitivnih misli, nego strahova.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.