Vidjet ću još tokom dana. Isto mislim da je pojačaniji iscjedak ali se nisam nikad susrela s tim pa me jako strah. Kad sam isla ponovno na wc nije ništa bilo.
Nazvat ću od 1 kad otvori pa vidjeti šta će reći. Htjela bi otići provjeriti naravno da budem mirnija🙏
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana svakako provjeri, ali također mislim da je pojačan iscjedak što je zapravo i normalno..
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lana ja isto mislim da je samo pojacani iscjedak.. kad sam prvi put bila trudna sluzni cep je bio obilan,s dosta krvi i puuno vise sluzi.. ne znaci da je to pravilo da je takav.. svakako nazovi i provjeri..ali mislim da nemas razloga za brigu
U Petrovoj su mi do sad uvijek mjerili u člancima, a jučer kad sam bila privat je mjereno u mm i to je bilo 42 mm. Koliko sam vidjela po mjerama, to je ok za gestacijsku dob.
Da, to je super. Meni je malo kraće,ali sam zatvorena i ne skraćuje se ,mjesec dana je isti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lana i ja mislim da je iscjedak, to je normalno u trudnoći.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Vidim da pisete o kg, ja sam dobila 7-8kg 🙈 katastrofa. Bas sam pocela biti opterecena njima. Ne vidim da nesto ekstra vise jedem nego inace, al se jako slabo krecem i mislim da je to najveci problem.
Danas mi je pregled i cisto menstrah da me ne iznapadaju zbog kg 🙈
Nego sto sam ja tila pitat, meni je termin polovicom 9og mj….kakvu robicu za tad spremiti bebi?? Realno tad bude jos uvik vruce, a opet nije da je ka u lito. Dal kratke rukave, duge? Bas sam zbunjena sto s tobicim te prve tjedne
Hvala vam ženice.🤗🤭❤️
Naravno, mama i sveki su odmah krenule sa ispunjavanjem želja što se tiče hrane, plus idemo na svadbu u subotu, pa kad već pričate o kilama, i mene će biti strah stati na vagu kad se vratimo doma.😂 Ali obzirom da nećemo dolaziti doma do iduće godine dok bebica ne poraste, nije mi žao i moram iskoristiti priliku.😝😅
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Lana ja isto mislim da je isjedak jer ja od početka trudnoće do sada toliko iscjetka imam pomislila bi da je plodna voda otišla. Prosto nekad je voda nekad malo gušći. Mislim da ti je samo naišlo onako veći iscjedak ali nećeš biti mirna dok ne provjeris pa ti otidi.
MalaG, samo klopaj 😄 ja se trudim jest voća, al onda kasnije opalim sa žlicom po nuteli i mislim si: bravo, s čim hraniš dijete. 🙈 al dobro je dok je sve umjereno...morat ću uskoro smanjit sa slatkim jer me stvarno strah tog ogtt-a.
Vezano za iscjedak, meni nikad nije bio gust u trudnoći, uvijek nekako vodenast i stalno imam osjećaš da sam se upiškila u gaće doslovno...tako da ne znam, nadam se da je sve ok!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Uhuhuu kako volim kad se raspisete pa napravim pauzu od posla (zivio rad od kuce) i procitam sve u miru 🤭
Netko je spominjao jaje vs kosara, nikako nije preporuka da beba provodi duze vremena u jajetu - mislim da je cak optimalno 20min, tako da cemo mi obavezno uzeti kolica 3u1 tj i sa kosarom (istina da kratko sluzi, ali nadobudno planiram setnjice s bebom) 😍
MomN93 ajmeeee predivan ti je tvoj mali babyBoy 💙 Prekrasna slicica!
Teich ako sam dobro zapamtila ti otvaras sezonu ogtt-a, molimo te sve info 😂😂 toga me naaaajvise strah u ovoj trudnoci 🙈
MalaG mame osjete sve 🥰 bas mi je drago, lipo se provedi na svadbi! Kile cemo skidati (opet zajedno na ovoj ili nekoj drugoj temi) kad rodimo 😂😂
Sto se tice robice, meni je termin isto polovicom 9 mj i planiram uzeti nekakav mix… ali ne previse nicega jer stvarno jako brzo to sve prerastu. Mi cemo tada biti u Zagrebu pa cemo vjerojatno recimo dio kratki rukav ali ipak vise sa dugim rukavom, ne znam, mozda ima neka iskusnija mama da nam malo da savjete? Isto tako, ne planiram uzimati puno robe iste velicine i najmanje velicine, ako beba bude na nas biti ce ful visoka pa cemo te sve prerastati jako brzo… 😇😇 ooooo, jedva cekam krenuti u soping 💙💙💙💙
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji