I samo još nešto. Sutra moram na rani kombinirani probir u Petrovu 3. Kamo to moram ići točno?da li di se vadi krv dolje ili kamo drugamo?
Da, sve ti se radi tamo dolje u podrumu prvo izvadiš krv, a onda na uzv.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
I samo još nešto. Sutra moram na rani kombinirani probir u Petrovu 3. Kamo to moram ići točno?da li di se vadi krv dolje ili kamo drugamo?
Uzv mi danas radio ginekolog. I sve mi objasnio. A svejedno oni u Petrovoj rade uzv. Ako je to u paketu,meni ne smeta. Ali znam da mi je danas ginekolog pokazao i nosnu kost,i nuhalni nabor i pokazao da beba ima i rukice u noge💖
Joj, nas radovi tek čekaju ovo ljeto. Imamo dogovorene majstore za krov, a nakon toga planiramo izrediti još koju sobu u potkrovlju, jer smo spavaće sobe prepustili curama, a mi spavamo u dnevnom. I bojim se da nećemo stići na vrijeme.
Meni ovaj tjedan stiže zamjena na poslu i iskreno se veselim, nekako mi se više neda sjediti za kompom cijeli dan i jedva čekam doma uživati još dok se ona malo nauči, vjerujem da bi kroz cca mjesec dana mogla na komplikacije i ja..
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Kiki u sklopu onih klasičnih briseva koje radiš kod ginekologa, meni je briseve uzela moja ginekologica na normalnom pregledu i mislim da oni to testiraju na dosta tih bakterija. Vjerojatno će nam ponovno radit te briseve i u trećem tromjesečju kad je bitno zbog poroda… i da, probajte piti što više probiotika jer bakterije ne vole to okruženje. Ja sam stalno razmišljala da trebam počet s probioticima, i nikako, ali sad budem, pogotovo zbog antibiotika kojim ću se kljukat
Uzv mi danas radio ginekolog. I sve mi objasnio. A svejedno oni u Petrovoj rade uzv. Ako je to u paketu,meni ne smeta. Ali znam da mi je danas ginekolog pokazao i nosnu kost,i nuhalni nabor i pokazao da beba ima i rukice u noge💖
Radi se i uzv u petrovoj, samo stvarno to bude toliko brzo, iskreno nije doktor ni okrenuo monitor da vidim bebu.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Radi se i uzv u petrovoj, samo stvarno to bude toliko brzo, iskreno nije doktor ni okrenuo monitor da vidim bebu.
Da tako je i moj ginekolog rekao da to oni jako brzo jer ili nemaju vremena ili nas ima previše
Hej.. ja imam glupavo pitanje? Dal se farbate / radite pramenove od kad ste trudne? Ili imate u planu? Kome god spomenem da bi se trebala naruciti na pramenove, svi graknu na mene, da jel sam normalna?
Hej.. ja imam glupavo pitanje? Dal se farbate / radite pramenove od kad ste trudne? Ili imate u planu? Kome god spomenem da bi se trebala naruciti na pramenove, svi graknu na mene, da jel sam normalna?
Imali smo ranije već ovu temu i mislim da se cure farbaju. Ja se inače ne farbam pa nemam taj problem.
Ne znam kako vi ostali, al ja sad više uopće nemam apetita. Rekla bih da jedem normalno/umjereno 3 obroka dnevno. Vagala sam se i čak imam pol kile manje u odnosu na zadnje vaganje kod ginekologice.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja sam se jednom pofarbala jer mi je izrast stvarno bio katastrofa...a sada bi se već trebala ponovno.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Evo nas s pregleda, anomaly super, imamo 350g i potvrđen deckic koji je viđen jos u 11.tj 😁🥰
Ovaj put nemam neku fotku 🙃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji