Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    18. Travanj 2023. 10:28

Sretno na pregledima i čekamo lijepe vijesti 
    Meni je radila briseve sada u 13.tj i ponovila urinokulturu, ali samo zbog onog krvarenja...da nebi bilo povezano s tim..ne znam da li bi mi ih inače radili. Uglavnom urinokultura i 2 od 3 brisa su ok, a za 3. još nije stigao nalaz..krvarenje se srećom nije ponovilo.
    Joj, blago vama na pola puta...a gdje sam još ja 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• misscooking
    18. Travanj 2023. 10:35

Ei cure. Bila sam kod ginekologa. Sve u redu. Zanima me one koje su otvarale komplikacije,a doktor traži potvrdu da vas se ne može premjestiti na drugi radno mjesto,kako je poslodavac reagirao?da li vam je odmah dao ili je komplicirao.?hvala svima na odgovorima 

Jelušićkaa
    18. Travanj 2023. 10:49

misscooking

Ei cure. Bila sam kod ginekologa. Sve u redu. Zanima me one koje su otvarale komplikacije,a doktor traži potvrdu da vas se ne može premjestiti na drugi radno mjesto,kako je poslodavac reagirao?da li vam je odmah dao ili je komplicirao.?hvala svima na odgovorima

Budući da sam ja otišla na godišnji a iza leda mi se smjesio otkaz za koji nisam znala samo sam se pojavila sa bolovanjem. Nikakva promjena radnog mjesta i tako to. I da ti pravo kažem da je bilo kako reagira boli te briga. Dijete je najvaznije

• misscooking
    18. Travanj 2023. 10:52

Jelušićkaa

misscooking

Budući da sam ja otišla na godišnji a iza leda mi se smjesio otkaz za koji nisam znala samo sam se pojavila sa bolovanjem. Nikakva promjena radnog mjesta i tako to. I da ti pravo kažem da je bilo kako reagira boli te briga. Dijete je najvaznije

Ma znam ali svejedno mi treba. Radim u kuhinji,odmorište. Sezona. Moj poslodavac je veliki ,ali što ako mi neda. Baš me iskreno malo to sad brine. Ali nadam se da bude dao. Istina,beba je najbitnija. Još dok sam saznala da malo posteljica(pre više) naprijed i ne dizati teret malo me to zabrinulo. Nadam se da bude dao potvrdu poslodavac

Mimica91
    18. Travanj 2023. 11:03

Čuj to da doktor traži potvrdu da se ne može premjestiti na drugo radno mjesto. To prvi put čujem. Obično svi daju komplikacije bez problema. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Flowerson 🌸
    18. Travanj 2023. 11:06

Mimica91

Čuj to da doktor traži potvrdu da se ne može premjestiti na drugo radno mjesto. To prvi put čujem. Obično svi daju komplikacije bez problema.

I taj doktor bas zaj**** da izvinite na izrazu. Ima tih koji uvijek traže neke glupe razloge. Realno, ne bi ni trebao postojat razlog, nekima je trudnoća jednostavno teška.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• misscooking
    18. Travanj 2023. 11:21

Ginekolog je stvarno dobar,ali pošto je uredna trudnoća možda ga brinu kontrole. Samo se nadam da bude mi poslodavac dao potvrdu jer radim na odmorištu ko kuharica,sezona dolazi. Ma užas

Lily123
    18. Travanj 2023. 11:29

Misscooking baš mi je žao što te zamara s tim, i moja trudnoća se vodi kao uredna pa sam svejedno dobila komplikacije zbog mučnina i povraćanja… mogla si reći ginekologu da i ti imaš mučnine i da ti je zlo od mirisa, da se bojiš da ćeš past u nesvijest, itd.  Nepotrebno kompliciraju… 

• misscooking
    18. Travanj 2023. 11:35

Lily123

Misscooking baš mi je žao što te zamara s tim, i moja trudnoća se vodi kao uredna pa sam svejedno dobila komplikacije zbog mučnina i povraćanja… mogla si reći ginekologu da i ti imaš mučnine i da ti je zlo od mirisa, da se bojiš da ćeš past u nesvijest, itd. Nepotrebno kompliciraju…

Ma iskreno ,samo se nadam da je poslodavac korektan kako je i do sada bio jer ako ćemo iskreno,on prema meni nakon komplikacija , odnosno dok se otvore nema nikakvih obaveza. Ja padam na teret HZZO-A 

• misscooking
    18. Travanj 2023. 11:37

I samo još nešto. Sutra moram na rani kombinirani probir u Petrovu 3. Kamo to moram ići točno?da li di se vadi krv dolje ili kamo drugamo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.