Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saraa12
    17. Travanj 2023. 15:08

MamaŠČ

Meni je danas na portal zdravlje stigao rezultat papa testa. I navedeno je da je prisutna upala, što me iznenadilo jer ja nemam apsolutno nikakve simptome ni probleme po tom pitanju. Pitanje za curke koje su imale takav rezultat: jeste li unatoč tome morale uzimati vaginalete? Meni nekako nema smisla trpati bespotrebno lijekove u sebe ako se osjećam zdravo i asimptomatski

Ista stvar kao i kod tebe, prepisane su vaginalete koje sam potrošila, isto nikakvi simptomi, no ipak sam ih potrošila.
    preporučene su mi lactogyn za ph rodnice, jer se zbog pha nekad može pokazati upala, a nema simptoma, čisto jer je normalna bakterijska flora u rodnici, koja nekada u trudnoći podivlja.

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Lena1897
    17. Travanj 2023. 16:54

Možda bih vam i pokazala sličicu s današnjeg pregleda da je kvalitetna kao prije 2 sedmice. Medjutim, radio je na slabijem aparatu pa su se i bebe lošije vidjele. Uglavnom, sve je super hvala univerzumu, mrdaju nogicama, ma zaljubila sam se :) 
    Sutra radim Qualifief test pa ćemo znati i spol (bar jedne bebe ili za obje ako su obje curice) i uhvatila me strašna panika oko toga. Najradije bih ništa da ne radim, ali eto svi rade pa ….
    Ono sto mi je interesantno je da me još nisu poslali na test krvi (krvna slika, TORCH….) no valjda će to za 10 dana kad je novi pregled. 
    Pozdrav i nadam se da sve “sijate” :) 

Lena1897
    17. Travanj 2023. 17:01

Jelušićkaa

https://ibb.co/X3JfpPc
    Jado moj šta dijele u DM-u. Ko da ću pisat dnevnik i to sve stic…no koment nigdje biobaze kao kod vas. ej Bosno zadnja rupa na sviralu…

Hahahahah, ej nemoj zezat da bilo šta daju. Ja sam iz Sarajeva, pitala sam ima li bar neki popust na potrepštine za trudnice i mame ako već nema nikakav poklončić i rečeno mi je ovako : “NE!” :D 
    Valjda je nekad bilo, al više nema. Znači nema ni tekice/dnevnika ni ništa drugo hahah. 

amarenna
    17. Travanj 2023. 17:11

Lena bravo za bebice samo neka napreduju 🥰
    Teich stigle mi napokon haljine, oduševljena sam 😃 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lena1897
    17. Travanj 2023. 17:12

kiki13

Ja se ohrabrujem sad nakon pregleda objavit neku sliku na inst, al me prpa hahaha neznam zasto 🙈

Evo jedan savjet od potpunog stranca a to je da se na IG ne stavljaju privatne stvari a pogotovo to ;) Onaj ko te voli i ko ti je blizak - red je da sazna to uživo, a onaj ko ne sazna uživo, otprilike znači da ti nije naročito ni blizak ni važan i na taj način ćeš izbjeći potencijalnu iskazanu ili neiskazanu ljubomoru koja ti ne treba. Samo porodica i bliži prijatelji uživo, a nanIG šutiš ko zalivena, bit će vremena za IG ;) 

Lily123
    17. Travanj 2023. 17:15

Kod mene “krasne” vijesti - pozitivna na streptokok b. Je li tko imao iskustva s tim? Čak nisam toliko isprepadana, samo sam strahovito razočarana u svoje tijelo, pa kud baš to  Čitala sam iskustva da nije opasno u trudnoći, ali jest na porodu jer postoji mala šansa da prijeđe na bebu (tipa manje o 5%, ali opet). Prije poroda se dobije injekcija nekog antibiotika da to ne prijeđe na bebu i u većini slučajeva sve bude ok. Još jedna briga za brinuti tijekom trudnoće  Pa evo žene, svakako u daljnjim tjednima trudnoće inzistirajte na brisevima jer je bolje znati na vrijeme (čitala sam da neki uopće ne odrade te briseve u tipa 35. tjednu pa jadne žene ni ne znaju da imaju bakteriju, a beba se zarazi pa problemi…) 

teich95
    17. Travanj 2023. 17:23

amarenna

Ajme super meni trebaju stici u srijedu a snimila sam jos jednu haljinu nije trudnicka ali je sjecena ispod grudi pa se jos razmisljam dal cu naruciti ili ne 😁 stala sam na vagu maloprije dobila sam kilu i pol od proslog pregleda 🤔🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    17. Travanj 2023. 17:28

teich95

amarenna

Ajme super meni trebaju stici u srijedu a snimila sam jos jednu haljinu nije trudnicka ali je sjecena ispod grudi pa se jos razmisljam dal cu naruciti ili ne 😁 stala sam na vagu maloprije dobila sam kilu i pol od proslog pregleda 🤔🤣

Ja si baš razmišljam kako sam trebala uzet još jedan broj veće,  evo me na +4 kile 🤣🤣🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    17. Travanj 2023. 17:48

Lena, super za bebice ❤️ neka si radila qualified, meni je isto bio stres čekat nalaz, al olakšanje nakon dobrog nalaza je nešto savršeno. ☺️ Slažem se također s tobom vezano za obavljivanje slika na Instagram i slične platforme, svoju privatnost dijelim s bliskim ljudima koji mi žele dobro.. nažalost, puno je zločestih ljudi koji bi na tako nešto bili zavidni ili imali neumjesne komentare.
    Jelusickaa, užas za poklon od dm-a 🙈
    Lily, jel imaš kakve simtpome? Ja sam briseve radila točno prije trudnoće i sve je bilo uredno, sad me strah jer mi nije briseve još radila moja gin u trudnoći. Ne znam ništa o streptokoku, al vjerujem da doktori znaju što rade i da će sve biti u redu..

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Lola1212
    17. Travanj 2023. 18:09

Lily123

Kod mene “krasne” vijesti - pozitivna na streptokok b. Je li tko imao iskustva s tim? Čak nisam toliko isprepadana, samo sam strahovito razočarana u svoje tijelo, pa kud baš toČitala sam iskustva da nije opasno u trudnoći, ali jest na porodu jer postoji mala šansa da prijeđe na bebu (tipa manje o 5%, ali opet). Prije poroda se dobije injekcija nekog antibiotika da to ne prijeđe na bebu i u većini slučajeva sve bude ok. Još jedna briga za brinuti tijekom trudnoćePa evo žene, svakako u daljnjim tjednima trudnoće inzistirajte na brisevima jer je bolje znati na vrijeme (čitala sam da neki uopće ne odrade te briseve u tipa 35. tjednu pa jadne žene ni ne znaju da imaju bakteriju, a beba se zarazi pa problemi…)

I kod mene danas dosao nalaz urinokulture- steptokok b. Nisam nesto zabrinuta, pojavljuje se kod puno trudnica. U toku trudnoce ne moze zaraziti bebu, to mi je sad najbitnije. A sutra idem na anomaly pa cu svakako sve ispitat doktora sta dalje. 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.