Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    16. Travanj 2023. 11:50

MalaG, drago mi je da si se malo javila ☺️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    16. Travanj 2023. 13:43

Cure ja jutros završila na hitnoj u Petrovoj. Probudili me strašni grčevi u maternici (ili crijevima?, ili mokraćnom mjehuru?, nemam pojma uglavnom jako nisko dolje). Bilo mi je kao da me netko nožem probada. Pa bi se malo smirilo, pa opet... Ja se prepala da nisu trudovi...
    Toliko me boljelo da sam jedva i hodala, pogrbljena... 
    Na kraju me pregledali i sve se čini dobro, zatvorena sam i cerviks je normalne duljine, beba dobro. 
    Vadili krv i urin. U urinu povišeni leukociti i dosta bakterija, zaključili da je urinarna infekcija🤔 ne znam, nije mi jasno kako urinarna infekcija može tako boljet. Malo mi se sad smirilo ali mi je jako neugodno hodati... 
    Baš sam se prepala 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    16. Travanj 2023. 13:47

Mimica91

Cure ja jutros završila na hitnoj u Petrovoj. Probudili me strašni grčevi u maternici (ili crijevima?, ili mokraćnom mjehuru?, nemam pojma uglavnom jako nisko dolje). Bilo mi je kao da me netko nožem probada. Pa bi se malo smirilo, pa opet… Ja se prepala da nisu trudovi…
    Toliko me boljelo da sam jedva i hodala, pogrbljena…
    Na kraju me pregledali i sve se čini dobro, zatvorena sam i cerviks je normalne duljine, beba dobro.
    Vadili krv i urin. U urinu povišeni leukociti i dosta bakterija, zaključili da je urinarna infekcija🤔 ne znam, nije mi jasno kako urinarna infekcija može tako boljet. Malo mi se sad smirilo ali mi je jako neugodno hodati…
    Baš sam se prepala

Žao mi je što se to dogodilo, ali urinarna infekcija je točno tako kako si opisala  , bit će sve  ok 🩷 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Mimica91
    16. Travanj 2023. 13:52

Hm. Pa nadam se da je samo to, ali to nisam još doživjela da tako boli urinarna infekcija. Dali su mi antibiotik, a ne znam dal da ga pijem. Mislim da ću sutra nazvati svog ginekologa koji mi vodi trudnoću da vidim što on misli o antibiotiku. Mislim, piti ću ako svi kažu da je to najbolje 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    16. Travanj 2023. 14:04

Mimica91

Hm. Pa nadam se da je samo to, ali to nisam još doživjela da tako boli urinarna infekcija. Dali su mi antibiotik, a ne znam dal da ga pijem. Mislim da ću sutra nazvati svog ginekologa koji mi vodi trudnoću da vidim što on misli o antibiotiku. Mislim, piti ću ako svi kažu da je to najbolje

Moraš piti da ti bude bolje, ja sam pila isto u trudnoći sve je bilo ok samo ti preporučujem da uz antibiotik uzmeš i probiotik , svakako se možeš konzultirati s ginekologom

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Latica1111111
    16. Travanj 2023. 14:16

Mimica91

Ako su ti vadili samo urin sediment ne znam kako su zakljucili da je infekcija,a urinokulturu sumnjam da su vadili jer i u bolnici treba 1 dan da budu nalazi..ja bi pricekala na tvom mjestu i izvadila urinokulturu..nisam protiv antibiotika,dapace,ali kad se zna za sto se piju. Leukociti u urinu i leukocitna estaraza su kod trudnica cesto povecani,al bez infekcija i moj ginekolog (kao i njegovi kolege iz poliklinike) recimo nikad ne tumaci nalaz urina bez urinokulture..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

Flowerson 🌸
    16. Travanj 2023. 14:19

Mimica, pij antibiotik jer će ti bit još gore. Osobno sam prošla taj pakao, nisu mi dali odmah antibiotik, jedva sam živa ostala od temperature koje me napala. To mi je bila jedna od najgorih boli, pij to odmah i puno čaja od brusnice (mislim da se smije brusnica u trudnoci). Bit će sve ok ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    16. Travanj 2023. 16:12

Mimica drzi se,proci ce bitno da je sve sa bebicom u redu 🥰
    Kiki i ja cekam pregled da stavim ma ista i fb neku sliku jer mi znaju samo najuzi a kako neradim vise ni nehodam puno osim trg,vrtic do grada i tako nitko me ni nevidi.  😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Vesna2103
    16. Travanj 2023. 16:35

Mimica91

Cure ja jutros završila na hitnoj u Petrovoj. Probudili me strašni grčevi u maternici (ili crijevima?, ili mokraćnom mjehuru?, nemam pojma uglavnom jako nisko dolje). Bilo mi je kao da me netko nožem probada. Pa bi se malo smirilo, pa opet… Ja se prepala da nisu trudovi…
    Toliko me boljelo da sam jedva i hodala, pogrbljena…
    Vadili krv i urin. U urinu povišeni leukociti i dosta bakterija, zaključili da je urinarna infekcija🤔 ne znam, nije mi jasno kako urinarna infekcija može tako boljet. Malo mi se sad smirilo ali mi je jako neugodno hodati…
    Baš sam se prepala

Postoji li neki razlog zbog kojeg si baš išla u Petrovu, a neku drugu zagrebačku bolnicu? Pitam, jer ne znam je li to neko pravilo da trudnice tamo idu na hitni prijem...ne daj Bože, pa mi trebalo. Inače sam jako sklona urinarnim infekcijama, imam ih nekoliko puta godišnje i sad se čudim kako se još nije pojavila otkad sam trudna. Uglavnom mi kažu kako ne unosim dovoljno tekućine, dobijem neki antibiotik koji se pije dva dana i to je to i tako u krug.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

Pereca333
    16. Travanj 2023. 17:13

Mimica taj nalaz urina uz klinicku sliku, jos trudnoca upucuje jasno na infekciju. Nazalost kod nas trudnica su urinarne infekcije ceste. Antibiotici uopste nisu toliko stetni koliko opasnost od upale bubrega, visoke temperature i svega sto moze dovesti sa sobom. Ja bih pila anitibiotik. I sama sam imala infekciju, ne tako jaku kao ti, popila sam jednu dozu Fosfomicina i pijem sad D-Manozu kao potporu, uz to 2 litre tecnosti najbolje caj od brusnice i piskaj kad god mozes. Zelim ti brz oporavak 🍀☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.