Hm. Pa nadam se da je samo to, ali to nisam još doživjela da tako boli urinarna infekcija. Dali su mi antibiotik, a ne znam dal da ga pijem. Mislim da ću sutra nazvati svog ginekologa koji mi vodi trudnoću da vidim što on misli o antibiotiku. Mislim, piti ću ako svi kažu da je to najbolje
E da sto se boli tice, mene je boljelo kao da me neko nozem dole bode, valjda kako je upaljena besika a na to sve pritisak bebe i materice, zato tako jako boli. Ali evo bolje je kod mene ima vec pet dana od toga, ma da me i sad kad idem na wc malo boli kad se isprazni besika.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jučer sam imala i vrtoglavicu eto toliko me bolila nisam smjela naglo ništa ni očima ni glavom uzas živi. Inače nemam one klasične vrtoglavica. Možda ce poslije nekad.
Pa tako i meni bude da..pogotovo na ovakvo vrijeme.
Pa da li vi s glavoboljama kontrolišete krvni pritisak? To obavezno trebate. Meni je doktor odmah rekao - svaka glavobolja- obavezno mjerenje pritiska.
Ne smijem ni da spomen al kod mene je obrnuto, ja sam imala strasne glavobolje prije trudnoće, gotovo stalno a one se pojačaju kad je proljeće ili jesen. Sad se nešto desilo, evo već od početka trudnoće nemam glavobolju koje se baš bojim, hvala univerzumu.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hvala cure. Budem sutra nazvala ginekologa i uzet ću sutra onda antibiotik. Boli me i dalje kao pritisak i tu i tamo oštra bol, ali puno manje nego jutros.
Vesna išla sam u Petrovu jer je tamo hitni ginekološki prijem, baš za trudnice, imaju dežurnog ginekologa (iako najčešće bude specijalizant na hitnoj). To je puno bolje nego ići npr na rebro na hitnu gdje je hitna za sve. Da sam otišla tamo vjerojatno bi me poslali u Petrovu. Osim toga meni je petrova blizu pa mi je to najlogičniji izbor.
A nažalost imam i iskustva već s hitnom u Petrovoj od prije kad sam imala spontani pa sam tamo nekoliko puta bila na hitnoj, tako da već sve znam šta i kako 😬
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Hvala cure. Budem sutra nazvala ginekologa i uzet ću sutra onda antibiotik. Boli me i dalje kao pritisak i tu i tamo oštra bol, ali puno manje nego jutros.
Vesna išla sam u Petrovu jer je tamo hitni ginekološki prijem, baš za trudnice, imaju dežurnog ginekologa (iako najčešće bude specijalizant na hitnoj). To je puno bolje nego ići npr na rebro na hitnu gdje je hitna za sve. Da sam otišla tamo vjerojatno bi me poslali u Petrovu. Osim toga meni je petrova blizu pa mi je to najlogičniji izbor.
A nažalost imam i iskustva već s hitnom u Petrovoj od prije kad sam imala spontani pa sam tamo nekoliko puta bila na hitnoj, tako da već sve znam šta i kako 😬
Ok, hvala ti, jer ja po mjestu stanovanja valjda pripadam u Vinogradsku, pa sam mislila kako u takvom slučaju nužno moram tamo i ići, ali ima mi logike kako je možda najbolje u Petrovu.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Flowerson kako si ti draga? Jel se polako smiruju mučnine?😘🤗
Jagoda ja ga na poslu stavim i nastavim dalje hodati i raditi kao da ništa nije bilo pa opet nekada iscuri nekada ne.🤷♀️
Mimica žao mi je da si imala takvu dramu jutros. Nadam se da nije ništa opasno i da će se brzo smiriti.🤗🙏 I ja bih preporučila da popiješ antbiotik i uz njega probiotik jer nekad nažalost može biti više štete ako se ne uzme, nego obrnuto.
Kiki ne znaju, ne. Odlučili smo da ćemo im reći uživo, radije nego preko telefona. 26.putujemo za Hrv i tada će saznati.🤭☺️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG, bolje sam. Mučnine su manje, lakše se živi ☺️ ne mogu vjerovati da još niste rekli svojima za trudnoću, ja bih na guzicu progovorila odavno 🙈 bit će sigurno u šoku 😄
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kiki vjerujem da hoće.🤭 Vidjela sam da ti je seka trudna, čestitam!🥳🤭 Meni je sestra također trudna, samo kaj je njoj termin taman na dan kad mi dolazimo. Pa će im biti (moguće) duplo iznenađenje.🙈🥰
Flowerson bilo je i vrijeme da popuste. Nadam se da se neće pogoršavati.🤞🍀 Joj, znam. Prvo nas je bilo naravno strah bilo kome reći, ali sad jedva čekamo da im kažemo. Kupili smo dvije dude koje ćemo staviti u kutijicu zajedno sa slikicom sa UZV i tako im dati, jako se veselimo reakciji.🤭🥰🙈 Kako je tebi bez progesterona, sve okej? Ja sutra još imam dva Utrogestana i napokon sam gotova sa njima!🥳🥳 Nadam se da će biti sve okej kad stanem, bez krvarenja i nekih dodatnih komplikacija.🙏🤞
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG, predivno mi je bez progesterona, nisam više jako naduta, nema nikakvog krvarenja, samo neka tako i ostane ❤️
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
MalaG svaka čast kako si uspjela tako dugo tajiti, ja bi se svima izbrbljala odavno bome će tvojima biti veselo
Inače žene, pitanjce. Kad ste išle vaditi nalaze za urinokulturu, jeste li ponijele uzorak sa sobom od doma ili ga davale tamo? Jer mene moja ginekologica uvjerava kako sam napravila nalaz za urin, ali nisam napravila urinokulturu, a odnijela sam uzorak mokraće isti dan kad sam i vadila krv (oni nalazi koji se vade odmah na početku trudnoće). I sad sam zbunjena, jel to znači da se jedan uzorak ponese od doma, a drugi da tamo na licu mjesta ili kako? Nije mi jasno, otkud da ja znam, niti me itko uputio da trebam davati dodatne uzorke niti išta slično… naživcirala me jer ispadam skroz mutava
Lily, ja sam nosila od kuće. Ako ti nesto od nalaza fali, rekla bih da je tvoja gin zeznula pri izdavanju uputnice ili su zeznuli oni što su radili obradu. Uvijek sam nosila urin od kuće za takve pretrage.
Sortiraj odgovore
Najstariji