Ja sam još uvijek nesvjesna svog trbuha, prije si izgledam debelo, al možda sam u zabludi 🙈
Čestitam Jelusicka na pola puta, kad tako kažeš stvarno zvuči kao da je blizu kraj
Sretno svima danas na pregledima, uživajte s bebicama
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja sam još uvijek nesvjesna svog trbuha, prije si izgledam debelo, al možda sam u zabludi🙈
I ja sebi isto, a inače mi ravan trbuh i ne prejedam se pa sam onda malo svjesnija🤣
Jelušićkaa, već na pola putaaa😍
Vrijeme baš, baš leti, a ja nisam ni svjesna trudnoće kako treba
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ma da ti pravo kazem nisam ni ja svjesna valjda kad se porodim tek ću se probudit 🤣🤣
Zvuči kao da je blizu kraj a onooo jos ovoliko kao da je čitava vječnost jos kako sam kod kuće. Živim od pregleda do pregleda. Jos kad neko kaže aaa kako vrijeme brzo leti već 20 tjedan a meni nikad proc.
Nekako sve bude realnije kad se beba probudi pa krene udarat 😂 brzo ce i kod vas .
Ma da ti pravo kazem nisam ni ja svjesna valjda kad se porodim tek ću se probudit 🤣🤣
Zvuči kao da je blizu kraj a onooo jos ovoliko kao da je čitava vječnost jos kako sam kod kuće. Živim od pregleda do pregleda. Jos kad neko kaže aaa kako vrijeme brzo leti već 20 tjedan a meni nikad proc.
Nekako sve bude realnije kad se beba probudi pa krene udarat 😂 brzo ce i kod vas .
Tako i meni. Vrijeme kao da stoji a nisam ni blizu polovici hehe, nadam se da ce brze proci ovaj ljetni period.
Kod mene isto u cet pregled i Nipt, nadam se da ce sve biti okej. Sinoc sam ruzno sanjala, a ovih dana me boli trbuh pa sam malo u strahu.
Cure koje danas imate preglede sretno!
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ima nas još na pola puta, trakica kasni jedan dan a iskreno, Neda mi ju se mijenjati 😂😂
I danas je na rasporedu anomaly 🙂🙂🙂 nestrpljivi smo da vidimo dal je sve ok i da otkrijemo tko se skriva u buši 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ma bome i meni sporo prolazi..tek 15. tjedan, prije samo 4 tjedna sam plakala kako mi je teško od mučnine. Zato nekako jedva čekam 20.tjedan jer zvuči kao da je bliže taj porod, super je bit na pol puta...pa onda još 10 tjedana i kreću pripreme lagano. Jedva čekam te udarce da osjetim, trenutno me jedino uveseljava baby watcher i to što beba čuje od 15.tjedna pa joj onda svašta pričam
Inače, ovih dana su mi mučnine skoro nepostojeće, mirisi i dalje smetaju i izazivaju gagove, al to je sve super kako je bilo. Sad me muči glavobolja svaki dan
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ima nas još na pola puta, trakica kasni jedan dan a iskreno, Neda mi ju se mijenjati 😂😂
I danas je na rasporedu anomaly 🙂🙂🙂 nestrpljivi smo da vidimo dal je sve ok i da otkrijemo tko se skriva u buši 🙂
Sretno i uživaj s bebicom!
Joooj, blago vama na pola puta bliže ste druženju s bebama
Moj stomak se napuše navečer pa izgledam pomalo trudno, a ujutro ništa… sad mi je po aplikaciji beba veličine avokada pa se raznježim kad vidim avokado u zdjeli za voće
I danas je prvi put nakon ne znam koliko da se nisam probudila s bljutavim osjećajem u ustima i želucu, možda je ovo početak kraja mučnina…
I sretno svima na pregledima danas
Ehh jedino se glavoboolje nikad nisam rijesila od početka pa do danas... Kako ću da popijem brufen poslije poroda uhh neće me zaboli pola godine.
Taj baby watcher mi se sviđa samo sto je malo skuplja investicija.
Također mislim da ce kad dođe ljeto sve brze ići krecemo kuću praviti u 6 mj ja ću stolicu suncobran i majstore nadgledat 🤣 e onda ce vrijeme da leti.
Jeulsicka, i ja se veselim brufenu, najboljem prijatelju Ja sam baby watcher platila polovni 20 eura, znači ništa. Iskreno, NE ISPLATI SE kupovat novi, zaista ne. To je nešto što koristiš jednom dnevno ili svaki drugi dan po minutu, ja ne zelim pretjerivati, dovoljno mi je da odslušam po 10 sekundi otkucaje. Isto se veselim ljetu jer mi uvijek brzo prođe, uživam u ljetu...samo da budem sposobna jer do sada mi se trudnoća nije pokazala kao nešto jednostavno.
Lily, sigurno je početak prestanka mučnina i meni je bolje 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji