Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaŠČ
    17. Travanj 2023. 13:32

Meni je danas na portal zdravlje stigao rezultat papa testa. I navedeno je da je prisutna upala, što me iznenadilo jer ja nemam apsolutno nikakve simptome ni probleme po tom pitanju. Pitanje za curke koje su imale takav rezultat: jeste li unatoč tome morale uzimati vaginalete? Meni nekako nema smisla trpati bespotrebno lijekove u sebe ako se osjećam zdravo i asimptomatski 

teich95
    17. Travanj 2023. 13:32

Curke dali koja ima problem sa grudima pa sig 2-3br su mi vece svi mi grudnjaci mali i smetaju, bradavice su mi jako osjetljive, bolne,  jako sme svrbe i bas su se prosirile.. Narucila sam 2 grudnjaka za dojenje i isla sam danas u grad pa sam kupila 2 kao sportska grudnjaka.Moram to nositi sta da radim kad iovako imam velike sise. 🫣 Sad pitanje za vas koje ste vec mame  i imate iskustva s tim citam ove kreme za bradavice i nigdje nepise da su iskljucivo za dojenje dali bi mi pomogle kod osjetljivosti,bola i svraba da mazem s tim kremama? 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• pikulica
    17. Travanj 2023. 13:43

Teich95 u ljekarni pitaj za kremu za bradavice.. ja kad sam prvi put dojila dobila sam "žuljeve" od silkonskih šeširića,jer malac nije htio/znao uloviti bradavicu.. i muž mi je kupio neku kremu u ljekarni,ali sad se nikako ne mogu sjetiti kako se zvala ( budem jos proguglala,mozda mi zazvoni nesto) ona se jedina nije morala prati prije dojenja. A relativno brzo mi je pomogla..  

• pikulica
    17. Travanj 2023. 13:49

Teich95 našla sam od multi-mum lanolin krema za bradavice 

Mimica91
    17. Travanj 2023. 14:23

Teich ja imam problema sa sisama. Velike su mi same po sebi, a sad su još veće. Grudnjake za dojenje/trudnice sam kupila još prije dva mjeseca, i sad me i oni stežu, u HMu više nema broja za mene. 
    Sise su mi teške, svrbe me, osjetljive su, pojavljuju se nove starije, nekad su mi crvene između, vjerojatno od iritacije. I sve u svemu me izuzetno iritiraju i u neprijateljskom sam odnosu s njima. Molim Boga da više ne rastu, a dojenja se bojim ko crnog vraga 😮‍💨

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

teich95
    17. Travanj 2023. 14:24

Purelan iz apoteke sam koristila i nije on meni nesto predobar neznam,koliko ga cjene nije mi se nesto pokazao. Uzela sam  afroditinu kremu sto sam koristila i sa sinom i uzela sam jos i komprese i rekla mi teta u apoteci da probam s obicnim vazelinom njega imam kuci pa cu probati.. Primjetila sam i da mi nesto curi po malo,neznam sta se desava 🫣 samo sa se malo smiri 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    17. Travanj 2023. 14:28

Sacuvala sam i ove prijedloge ako i ovo nepomogne sto sam kupila..hvala vam ❤️❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    17. Travanj 2023. 14:32

teich95

Purelan iz apoteke sam koristila i nije on meni nesto predobar neznam,koliko ga cjene nije mi se nesto pokazao. Uzela sam afroditinu kremu sto sam koristila i sa sinom i uzela sam jos i komprese i rekla mi teta u apoteci da probam s obicnim vazelinom njega imam kuci pa cu probati.. Primjetila sam i da mi nesto curi po malo,neznam sta se desava 🫣 samo sa se malo smiri 😊

I meni curka ponekad 🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    17. Travanj 2023. 14:46

Konacno sam i ja osjetila udarac svoje curke 🥰 E sad, koliko bi cesto ju trebali osjetiti u ovim tjednima? 

It’s a girl 💞

Jelušićkaa
    17. Travanj 2023. 15:04

Ja neznam kako ću sa dojenjem dal ce šta biti a obzirom da sam 7 godina pila bromokriptin. Ainace njega daju i za prestanak dojenja. 
    Valjda neće adenom na hipofizi buknut.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.