Cure, jutros sam se probudila s jakom vrtoglavicom, izmjerila tlak kad ono 95/60. Kako vi dižete tlak?
Meni je svaki dan tacno toliki tlak vec daanimaaa.
Ja koja nikad nisam pila kafu, pocela sam pit i to skoro svaki dan, ne popravi mi bas tlak al me prestane glava i bol između ociju…e sad ko vec pije kafu, sigurno mu treba nesto jace.
Ja kavu ne pijem već dugo jer mi se gadi, probala sam doslovno sol na prst, al nije baš pomoglo osim što sam se skoro zbljuvala 🙈
Što se tiče kolica, i ovo s popustom je meni previše. Mislim da ću se držat toga da kupim takva neka kolica polovno, u okolici ih se prodaje jaaako puno, tako da za moj budžet ne vidim smisao kupnje novih.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mene opet lagani grcevi u trbuhu 😭 Bili su prestali nekoliko dana i od jucer evo opet. Nadam se da je to samo sirenje maternice… ima netko i dalje s tim iskustva?
It’s a girl 💞
E da za baby breezu mi je rekla prijateljica koja je ima da je čula da krivo mjeri mjerice vode i hrane i provjerila je na svome kad je malom pravila bocu i to se ispostavilo točno, pa ne znam koliko je pouzdan taj uređaj. A poučena iskustvom svog sina i najmanji višak ili manjak stvori ajme probavne smetnje.
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Ima li neka od vas koja je 16-17 nedelja pritisak na dole u stomaku posebno u slabinama, imam osjecaj da ce mi ispasti nekad sve 😔 Mjerila mi je doktorica grlic kaze 45mm sto je dobro i sve je dobro zatvoreno prema njoj. Citam kazu u 16 nedelji beba bas ima nagli rast i materica, mozda je i to.
Sto se tice smedjarenja ja imam, ali od hematoma koji je u blizini matericnog usca, svako malo svjetlo braon. Ako se vise krecem posebno. Ali moze biti i od naprezanja da pucaju mali krvni sudovi i da nije ustvari nista, ali svakako ja bih uvijek to kod ljekara razjasnila.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca, pisala sam već, meni je moja ivf gin rekla da ću u 16.tjednu imat jače grčeve (zbog zabačene maternice), al mislim da je to skroz normalno...mene i sad probada dolje i nekad imam pritisak kao što opisuješ, samo ne jako intenzivno. Ne brini se, tvoja beba samo raste
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pereca, pisala sam već, meni je moja ivf gin rekla da ću u 16.tjednu imat jače grčeve (zbog zabačene maternice), al mislim da je to skroz normalno…mene i sad probada dolje i nekad imam pritisak kao što opisuješ, samo ne jako intenzivno. Ne brini se, tvoja beba samo raste
Hvala ti Flowerson 🥰🌺 jeste i ja imam zabacenu malo matericu.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja sam se sinoc cula sa svojom gink, jer mi kao kraj pupka "pukne" nesto kad sjednem ili se protegnem. I ona samo rekla da je to sto se materica podize i naglo sad raste. Da se ne zacudim bolovima, grcevima i ucestalom mokrenju.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Cureeee, ide na popis jedno 💙 🤭
Doktorica kaze da vidi da je mali pisulinac, ali da bi svakako potvrdila jos na iducem pregledu. Danas smo bile negdje u prizemlju gdje ima losiji UZV pa nemam bas neku fotkicu 🙆🏻♀️
S bebom je sve OK, velicinom odgovara tjednu, iduci pregled za mj dana…
Sto se tice kolica, ova Cybex stvarno puno zena hvali, moj muz je jakk visok pa moramo vidjeti da li nam zbog visine pasu i koliko se “razvlace” 😂 Mi idemo na ovaj sajam, ali nekako mi rano… nisam sigurna da cu ista kupiti 🤭🙈
Flowerson iste smo po mucninama i zbog tebe sam se najvise nadala curici, kad evo iznenadjenja 🙈🙈😇😇
BabyBoy 💙
Btw smanjila mi ne dozu utrogestana, sad samo navecer stavljamo znaci umjesto 3x idemo 1x dnevno 🥳🥳🥳🥳 sto je spassssss
BabyBoy 💙
Zadnji 10 dana sam se žalila na te bolove koje i sad traju. Jučer sam pitala dr o tome kaže sve normalno ako nema nekih presjecanja i to jačih bolova sad je beba u intenzivnom rastu pa se sve naglo širi.
Sortiraj odgovore
Najstariji