Bome, ja sam jaaako priželjkivala curu i ostvarilo mi se 😊 osim ako nije nalaz lagao.
Lena, meni doma usisava robot, to mi je apsolutni spas..saginjala se jesam, al sad mi više nikako ne paše.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure koje ste vec osjetile bebu, kak znate da nisu crijeva?
Osjetila sam sad ko puckanje mjrhurica i to dobrih 5 min, al na desnoj strani ispod pupka pa si mislim da nisu to ipak crijeva jer sam upravo pojela slanutak 🤣
Btw, na aerolama sam primijetila kao neke sitne svjetlo smeđe madeze, one koji su onak 3d 🤣 anyone else?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Osjetila sam sad ko puckanje mjrhurica i to dobrih 5 min, al na desnoj strani ispod pupka pa si mislim da nisu to ipak crijeva jer sam upravo pojela slanutak 🤣
Btw, na aerolama sam primijetila kao neke sitne svjetlo smeđe madeze, one koji su onak 3d 🤣 anyone else?
Pa ja evo iskreno od ovog tjedna nešto osijećam. I prvo sam mislila da si umišljam s obzirom da mi je prva trudnoća, sve mi je novo i ubiti za 90% toga ne znam kako treba biti, no ponavljalo bi mi se da osjetim nešto u trbuhu i kad stavim ruku osijećam titraje. Isto tako, jučer ujutro držim ruku na trbuhu i desno od pupka tvrdo ono ko kamen, probam lijevo skroz mekano, ja onak wtf 😂😂 i za čas svugdje mekano. Ja sam si to protumačila da se beba možda okretala i da je tako stavila glavicu. Moždani si umišljam, možda to stvarno nisu još pokreti bebe, ali je slatko 🙂🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Cure, stigo mi je nalaz krvne grupe, ja sam A negativna, a muz B pozitivna. Citam sad ako je dijete pozitivna, zeznuto je. Imal koja iskustva o tome? Jos jedna stvar o kojoj brinut…
Mislim da ćeš morat primit ili primat neke i injekcije..sigurno je neka injekcija u pitanju, al ne znam detalje.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, stigo mi je nalaz krvne grupe, ja sam A negativna, a muz B pozitivna. Citam sad ako je dijete pozitivna, zeznuto je. Imal koja iskustva o tome? Jos jedna stvar o kojoj brinut…
Nije to ništa strašno. Nakon poroda se primi inekcija Rhogam i to je to..
Ja sam tako nakon spontanog isto sam A negativna.
Jel važno znati i očevu krvnu grupu? Odnosno što ako beba ne primi takvu inekciju?
Prvi put čujem za to i prva mi je trudnoća, ja sam A+, a mm ne zna pa jel ga trebam tjerati da ode izvaditi to inače pada u nesvjest kad vidi krv i mora istu vadit🤣🤣🤣
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jel važno znati i očevu krvnu grupu? Odnosno što ako beba ne primi takvu inekciju?
Prvi put čujem za to i prva mi je trudnoća, ja sam A+, a mm ne zna pa jel ga trebam tjerati da ode izvaditi to inače pada u nesvjest kad vidi krv i mora istu vadit🤣🤣🤣
Ako je tvoja pozitivna neprovjerava se oceva,tako je meni rekla.. Ja sam AB+ a mm je 0- (on zna radi vojske,posla,darivanja krvi itd) i nije isao vaditi. Jedino ako je majka negativna onda dobije inekciju poslje poroda 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja sam A negativna krvna grupa, kćer je A+ , sin je 0+ nakon oba poroda dobila sam rhogam injekciju, nakon pobacaja sam dobila također injekciju. U slučaju da je beba negativna kao majka onda ne dobiva injekciju
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure koje ste negativna krvna grupa, obavezno to naglasite ginekologu. Mene je to moj na prvom pregledu pitao. Ja sam 0- i u tom slucaju se tri puta tokom trudnoce radi tzv indirektni Coombstov test, o njemu ovisi hocete li primiti injekciju nakon poroda.
It’s a girl 💞
Meni je jos rano ali s kim god sam pricala kaze moze biti da je bebica. Naime osjetim kad pojedem slatko nesto kao da pukne u stomaku ali nije kao crijeva nego nekako dublje. Par puta sam osjetila isto tako dublje kao da nesto lagano klizi iznutra. Ja se nadam se cu sve jace osjecati 🥰 a to na grudima imam i ja, to su mozda one Mongomerijeve kvrzice. 😁
Ja danas bas osjetim matericu da se rasteze, isto nesto kao da je podbocilo sa lijeve strane, jako tvrdo, i kad se smijem zaboli malo, mozda se cura tako namjestila u stomaku. 🤷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji