Ja sam imala smedarenje negdje u 10tt, i tu i tamo se znao pojaviti kad si se preforsirala, ili ak bi nesto tesko digla. Jednu noc dok sam se probudila bilo je bas puno toga, i malo kao neka crvena zilica, i on onda mi je prestalo. Od 10tt do 13tt mi je trajalo.
U babycentru su sad cybex balios s lux kolica 3u 1 na 27%, i mislim da nigdje nece bit veci popust.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Mi idemo danas po taj model cybexov, s tim da vam je on na akciji do 24.04. i popust je u svim trgovinama na njega, ne samo u West gateu. Popust je brutalan tako da mi ćemo ga sigurno danas iskoristiti.
Nama je prvo dijete pa ugl nemamo ništa, osim nešto robe što ćemo dobiti tako da neke ove skuplje stvari planiramo uloviti na sajmu
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja mislim da su iduci dani beba i trudnica tek u 11.mj. Imaju proljetni i zimski sajam.
MomN.93 i ja mislim da idemo sutra po njih. Javi dal si ih kupila. Ides bas u west gate u baby centar ili?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Pozdrav,
Interesuje me da li neko zna da li postoji sansa da je prenatalno test pokazao pogresno pol bebe? I da li uopste postoji sansa da se pogrijesi ( na raznim forumima se govori o tome da je velika sansa da budu netacni rezultati sto se pola tice)? Radi se o Veritas prenatalnom testu. Hvala 🥰
Za spol je pouzdanost najveća, 99,9% mislim i tu baš teško da se može pogriješiti. Mada, uvijek ima taj 0,01% koji iz nekog razloga može pokazati pogrešno. Ima li neki razlog zbog kog pitaš? I ja sam radila Veritas pa me zanima
Da, jer je mojoj prijateljici doslo do greske, pa su je zbog cijele situacije iako su ostale pretrage bile oke poslali na amnio🤯
Ja mislim da su iduci dani beba i trudnica tek u 11.mj. Imaju proljetni i zimski sajam.
MomN.93i ja mislim da idemo sutra po njih. Javi dal si ih kupila. Ides bas u west gate u baby centar ili?
Da,da. Jučer smo bili samo u prolazu i rekla nam je ženica u baby centru da ih imaju kod sebe 20 na stanju, nadam se da se neće do popodne prodati. Ali vidjela sam da ih imaju na stanju i po ostalim poslovnicama. A s obzirom da je popust na njih u svim trgovinama i na webu ne brine me toliko dal' će ih bit.
Mislila sam još neke stvari uzet kod dada&Rocco al su brutalno skupi 😂😂
A skoro iste stvari ima i Andy Brandy, a puno jeftinije.
Etheral ima 20-40% popusta tako da ću i njih obići.
Baby centar ima 20% na odjeću i obuću. 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ta kolica sam i ja mislila uzet ako ih stvarno bude na tom popustu.
Nama je prvo dijete i nemamo doslovno ništa ☺️ a baš se i ne kužim previše u to sve, pa ne znam ni što izabrati. Svakako ćemo otić na sajam pa ćemo vjerojatno u zadnji čas odlučiti dal ćemo kupiti nešto ili ne.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Vezano za to smedarenje čula sam dosta od žena da im se znalo javit u mjesecu kad inače trebaju dobit. Vjerivatno nije ništa opasno.
Vidiš, otišla sam provjerit i zbilja bi mi trebala biti menstruacija u ovom nekom periodu… a svašta. Primjetila sam da lagani iscjedak bude samo kad nešto fizički radim ili se naprežem tijekom povraćanja Svakako ću otići provjeriti kod ginekologa, hvala puno!
Što se opreme tiče, ja nemam ništa i ne planiram još ništa uzimat jer nemam volje niti imam to di držat trenutno mislim da ću sve to u zadnjem tromjesečju pokupovat…
Vezano za to smedarenje čula sam dosta od žena da im se znalo javit u mjesecu kad inače trebaju dobit. Vjerivatno nije ništa opasno.
Vidiš, otišla sam provjerit i zbilja bi mi trebala biti menstruacija u ovom nekom periodu… a svašta. Primjetila sam da lagani iscjedak bude samo kad nešto fizički radim ili se naprežem tijekom povraćanjaSvakako ću otići provjeriti kod ginekologa, hvala puno!
Što se opreme tiče, ja nemam ništa i ne planiram još ništa uzimat jer nemam volje niti imam to di držat trenutnomislim da ću sve to u zadnjem tromjesečju pokupovat…
Da da vrlo moguće da je i to ali i od naprezanja evo ija koliko kasljem samo cekam kad ce krenuti hvala Bogu nije nikad.
Sto se tiče kolica imam ih 4 i to sve sto se mjenjaju nastavci , hranilica, ljuljacka, hodalica, sjedalica ma nema čega nemma. Ništa ne planiram kupovat. Robicu također svu komplet imam za oba spola 🤣
Znaci jedino dude flasice i taj potrosni materijal. Blago meni
Cure, jutros sam se probudila s jakom vrtoglavicom, izmjerila tlak kad ono 95/60. Kako vi dižete tlak?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja se do danas nisam mogla prijaviti na forum, izludila sam. Čitam svaki dan. Evo upravo sam kupila na webu ta cybex balios jer je sniženje top. Inače imam kolica od sina ali kolegica mi je autom udarila u njih i slomila sportski dio pa je od njih funkcionalna konstrukcija i košara. Imam i kišobran kolica ali ona ne mogu od 0, ovo mi je mi je bio super popust za jako dobra i funkcionalna kolica a i planiram imat još djece pa ćemo vidjet.
Sretno svima na pregledima <3
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Sortiraj odgovore
Najstariji