Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Padakisa
    31. Ožujak 2023. 15:35

Pozdrav cure!
    krenula sam pisati na zimske bebe,ali vidim da po terminima ipak pripadam na ovu temu, pa se prikljucujem!
    Danas sam 9+6,druga trudnoca,iz prve imam malenog koji uskoro puni 4 godine...
    Za sad sve prolazi u redu,malo vise UZV-a smo obavili jer se u pocetku beta nije pravilno duplala pa da vidimo gdje je trudnoca uopce i je li sve ok.
    Sljedeci ultrazvuk 12.04 na 11+4

Flowerson 🌸
    31. Ožujak 2023. 16:25

Lily, da, meni moja nije htjela još radit papa test jer kako kaže, bude malo krvarenja pa nastane panika. Bitno da si sad mirnija!
    Padakisa, dobrodošla! Dakle, ti si rijedak primjer gdje se beta ne dupla kako spada i sve se odvije na kraju kako treba, jako lijepo ❤️ Neka te prati uredna trudnoća 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    31. Ožujak 2023. 17:07

Cure hvala na cestitkama 🥰🥰 bome nam je iznenadjenje, sve se nadam da ce iduci put reci da je pogrijesila 😂😂 ali istina, svo zlo u tome 💙 rekla sam muzu da trebamo zeliti suprotno od onog sto zelimo 😂😂😂 e i sad imamo problem sto nemamo uopce musko ime… potrajat ce smisljanje 🤣🤣🤣🤣 
    Ja nemam nikakvih bolova, nista nikako ne osjecam… to me malo cudi kad vidim da vi ste nesto osjecate, ali ne panicarim, sve je ok. Svaka trudnoca je stvarno drugacija… iii jedva cekam novi pregled 😇😇 

BabyBoy 💙

Lana99
    31. Ožujak 2023. 17:38

La_Lupa

Cure hvala na cestitkama 🥰🥰 bome nam je iznenadjenje, sve se nadam da ce iduci put reci da je pogrijesila 😂😂 ali istina, svo zlo u tome 💙 rekla sam muzu da trebamo zeliti suprotno od onog sto zelimo 😂😂😂 e i sad imamo problem sto nemamo uopce musko ime… potrajat ce smisljanje 🤣🤣🤣🤣
    Ja nemam nikakvih bolova, nista nikako ne osjecam… to me malo cudi kad vidim da vi ste nesto osjecate, ali ne panicarim, sve je ok. Svaka trudnoca je stvarno drugacija… iii jedva cekam novi pregled 😇😇

Čestitam na bebici 💙
    I novim trudnicama čestitke i dobro došle, da vas prati zdrava i uredna trudnoća!!!💞
    Hahaha to sam i ja uvijek govorila, suprotno od onog što želiš dobiješ.  Ja sebi želim jednog dječaka, ali sigurno će biti curica😅😅😅 ali neka je živo i zdravo šta god da je. Ja imam i muško i žensko ime, Elena i Adrian😅 iako će se to sigurno promijeniti 50 puta

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Padakisa
    31. Ožujak 2023. 17:49

Hvala cure na dobrodoslici!
    U prvoj trudnoci je sve od pocetka islo kako treba,u ovoj je za sad sve u redu osim te bete koja se na jednom nalazu nije poduplala(ali je narasla)
    Za sad imam ultrazvuk svaka dva tjedna i cekam 12. Tjedan da napravimo nifty pa cu tek onda odahnut kako spada…
    Od trudnickih simtoma nista strasno,pojacan umor i to je to.
    Mucnine su me i ovaj put zaobisle,kao i u prvoj trudnoci!

amarenna
    31. Ožujak 2023. 18:04

Nove cure dobrodosle neka budu školske i uredne trudnoće 😃😊
    Ja sebi želim curicu a tako me sve vuče da će reći opa dečko je vidi se visuljak 🤣🤣🤣🤣 jedva čekam da saznam, baš me zanima 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    31. Ožujak 2023. 18:06

Jelušićkaa

Zadnji 10 dana sam se žalila na te bolove koje i sad traju. Jučer sam pitala dr o tome kaže sve normalno ako nema nekih presjecanja i to jačih bolova sad je beba u intenzivnom rastu pa se sve naglo širi.

E super, hvala ti puno.

It’s a girl 💞

Lena1897
    31. Ožujak 2023. 18:19

Flowerson 🌸

Meni su danas krenula opaka probadanja ……..Kad se trebam sagnut, radije čučnem jer mi je lakše. Nisu klasični menga grčevi, nego baš povremena probadanja.

Inače se ne trebamo saginjati povijajući leđa, nego sve dohvaćati iz čučnja - zbog lumbalnog dijela leđa. Ja se malo bojim šta će se dalje dešavat kod mene po tom pitanju jer sam inače imala malo načeta leđa, a sad raste 2 djece. Ni slučajno se ne saginjem, čak i nad lavaboom kad perem zube pazim da nisam nageta, usisavanje stana više ne postoji i uvijek imam jastuk iza leđa kad sjedim… iskustvo s leđnim bolovima :D 

Lena1897
    31. Ožujak 2023. 18:25

La_Lupa

Btw smanjila mi ne dozu utrogestana, sad samo navecer stavljamo znaci umjesto 3x idemo 1x dnevno 🥳🥳🥳🥳 sto je spassssss

Jeeeee 🥳🥳🥳 O kada ću ja napokon u tu fazu. Mogu misliti koje olakšanje. Interesuje me hoće li biti i nekih fizičkih promjena jer mi se čini da mi oni stvaraju mučninu i da od njih sva smrdim. 

• MomN.93
    31. Ožujak 2023. 18:31

Evo cure, ja došla sa sajma. Meni se konkretno isplatilo u baby centru uzeti kolica jer smo gledali već taj cybex model i ovo nam je stvarno bio super popust. (1800 kn). 
    U hmu smo uzeli nešto bodića neutralnih i u baby centru jer je sniženo 20%.. 
    Ostalo baš nismo kupovali ni previše gledali 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.