Drage cure,
Čitam vas svakodnevno i odlučila se pridružiti 😊.
Najviše sam mogla naći utjehu u Flowerson koja je imala iste tegobe kao i ja što se tiče mučnina i averzijama prema hrani 😁. Mene te mučnine baš ne popuštaju - od jutra do sutra su prisutne. Taman pomislim mogao bi se mogao približiti kraj tome sam kad eto i povraćanja 🙈. No opet, kad znaš da u tebi raste to malo biće sve se izdrži.
Što se tiče ove glukoze, ja sam imala 5.3 i poslala me ginekologica da idem raditi guk profil, slušala sam predavanje na Vuk Vrhovcu. Nakon vađenja krvi glukoza mi je bila ok i nisu mi spominjali da idem na dijetu. Da ta glukoza ovisi i u kojem si tjednu trudnoće.
Svoj ticker sam prilagodila terminu koji je bio na zadnjem ultrazvuku, jer je beba bila za šest dana veća.
Veselim se našem druženju! ❤
Dobrodošla 😊 i ja imam mučnine još uvijek, gagove na povracanje i povraćanje nekad. Averzija prema hrani je i dalje kako koji dan prisutna, nažalost. 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Dobrodošlica novim curama 🥰🥰
Sto se tice secera, moj je isto na pocetku bio 5.3 i doktorica mi je odmah preporucila tu dijabeticku dijetu koje se ja ne pridrzavam jer jednostavno imam mucnine i sama pomisao npr na piletinu mi odmah izaziva nagon na povracanje. Tako da mene jos uvijek peciva i pekarski proizvodi spasavaju 🙈 A u 20. Tjednu se radi GUK profil, tako mi se cini, pa cemo vidjeti… da me bar popuste ove mucnine, pripazila bih do tada da bude sto nizi secer. 🤭
Ali ne popustaju… bila sam pomislila da je gotovo, i onda opet taj osjecaj da bih mogla povratiti svaki cas. 🤯🤯 pitam se dooooo kaaaaaaaaad… 🤫
Sutra sam na pregledu, nadam se da cemo saznati spol 🤫🥰🌷♥️
BabyBoy 💙
Znam da je visok secer problematican, al jel ima koja nizak? 😅 Meni je u 1. mj bia 4.2, a prosli tjedan 2.9 🤔
Meni je bio 2,4 🤷
Ginekologica mi nije ništa to komentirala.
Ajme netko je napisao da jede samo dva puta dnevno. Ja jedem x puta dnevno. Ujutro doručkujem prije nego idem na posao. Na poslu sam non stop gladna pa pojedem bananu/jogurt nekad i dva puta do ručka. Onda ručam na poslu oko pola 12 već. Onda poslije 1 sam opet gladna pa pojedem nešto orašasto ili jabuku ili bananu opet. Onda dođem doma i ručam opet. Nakon toga se trudim više ništa ne jesti ali ako me uhvati glad nešto čvaknem. Ne mogu si pomoći, gladna sam stalno😑
Drage cure,
Najviše sam mogla naći utjehu u Flowerson koja je imala iste tegobe kao i ja što se tiče mučnina i averzijama prema hrani 😁. Mene te mučnine baš ne popuštaju - od jutra do sutra su prisutne. Taman pomislim mogao bi se mogao približiti kraj tome sam kad eto i povraćanja 🙈. No opet, kad znaš da u tebi raste to malo biće sve se izdrži.
Što se tiče ove glukoze, ja sam imala 5.3 i poslala me ginekologica da idem raditi guk profil, slušala sam predavanje na Vuk Vrhovcu. Nakon vađenja krvi glukoza mi je bila ok i nisu mi spominjali da idem na dijetu. Da ta glukoza ovisi i u kojem si tjednu trudnoće.
Svoj ticker sam prilagodila terminu koji je bio na zadnjem ultrazvuku, jer je beba bila za šest dana veća.
Dobro dosla 😊 nema vam potrebe mijenjat ticere ako ste imale redovne menstruacije jer je menstruacija odredila termin,a na svakom pregledu se desavaju odstupanja sto je normalno nisu sve bebe iste neke su sitnije neke krupnije. Mozete imati jedan pregld +4 dana drugi put da beba bude manja. Evo meni od pocetka je 6-8 dana beba "veca" ali necu mjenjati nista jer mi jei sa sinom bilo tako sve veci 6-10 dana a ja njega i prenjela 13 dana.. 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja stalno moram nešto žvakat jer samo tad ne osjećam ovu odvratnu mučninu… spašavaju me bademi, od njih mi nikad nije zlo… i toliko perem zube nakon svakog jela da mi se gadi pasta za zube jer mi postaje pre slatka Inače, žene koje ste imale taj famozni smećkasti iscjedak… koliko je on trajao? Ja sam ga opet imala danas, ali samo jednom i sad ga više nema, koliko znam. Izluđuje me, doslovno zadnja dva dana samo ležim od mučnina i sva u bedu, nije mi ni do čega
Drage cure,
Dobrodošla!❤️ Ja sam još uvijek jadna s tim mučninama, bilo mi bolje 2 dana pa sam mislila sa je gotovo, kad ono vraga ..danas sam prvi put bljucnula ko beba 🤢 jedva sam dočekala 12.tjedan, na kraju se agonija s mučninom nastavlja.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage cure,
Dobrodošla!❤️ Ja sam još uvijek jadna s tim mučninama, bilo mi bolje 2 dana pa sam mislila sa je gotovo, kad ono vraga ..danas sam prvi put bljucnula ko beba 🤢 jedva sam dočekala 12.tjedan, na kraju se agonija s mučninom nastavlja.
I ja i dalje muku mučim , zadnja 3 dana uzs , i sinoć bljuckanje Al mislim da će i danas biti ,više ni nznm kak je to kad nije muka ahahaha meni od jutra
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ja ne mogu držati oči otvorene 5 minuta, kako se izborite s tim?? pritom umor prate i užasne glavobolje od kojih ne funkcioniram..
Danas ležala i spavala do 13 h i jedva izdržala budna do 17 i do sad spavala i opet glava boli.. nemam više ideje kako da si pomognem barem malo i dok pišem ovo već zjevam i spremna za novi sam. Tako mi je bilo na samom početku, popustilo je i sad.me opet napalo
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Blue, ma ne znam što rec...9. i 10.tjedan su mi bili daleko najgori, plakalo mi se od mučnine pa nekao skupljam snagu jer sam u 13.tjednu pa će valjda skoro bit gotovo.. al baš je grozno, trebam zadnja dva dana nešto obavit i evo odgađam drugi dan jer mi je baš loše. A jučer me i glavobolja uništila. Btw, danas sam bez prenatala pa mi je svejedno mučno 🥴
Lana, meni je na početku taj umor bio koma, morala sam popodne spavat, al najviše od svega mi je pomoglo što sam po noći spavala 8 do 9 sati. To je ključno, sve manje od toga i imam težak dan. I sad spavam po 8 sati i bez problema izguram dan.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson spavam toliko, nekada čak i duže..imam i inače migrene s vremena na vrijeme, ali popijem tabletu pa se malo i smanje. Sada izbjegavam sve lijekove i kemije pa ovako😪
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji