Ja osjećam te pokrete onako ponekad kao neko kratkotrajno meskoljenje u donjem dijelu. Zapravo crijeva nikad nisam ni osjetila ne znam zasto bi sad🤔🤔 pokrete osjećam samo na lijevoj i desnoj strani stomaka do sad po sredini nisam.
Sto se tiče krve grupe ja sam B- a mm B+ Vjerovatno poslije poroda slijedi injekcija. Sljedeći mjesec su mu rekli ds trebam antitijela vaditi to nešto vezano za krvnu grupu pa dobro ste me napomenule.
Zaboravi napisati da stomak bas intezivno pulsira. Puno vise osjetim to pulsiranje nego prije trudnoće.
Ja osjećam te pokrete onako ponekad kao neko kratkotrajno meskoljenje u donjem dijelu. Zapravo crijeva nikad nisam ni osjetila ne znam zasto bi sad🤔🤔 pokrete osjećam samo na lijevoj i desnoj strani stomaka do sad po sredini nisam.
Sto se tiče krve grupe ja sam B- a mm B+ Vjerovatno poslije poroda slijedi injekcija. Sljedeći mjesec su mu rekli ds trebam antitijela vaditi to nešto vezano za krvnu grupu pa dobro ste me napomenule.
I kod mene lijevo ili desno bude i bude izrazito vertikalan grc, ne znam kako da objasnim. Nije mi ko menstruacijski nimalo.
It’s a girl 💞
Ahaa, hvala❤
Vidjet ću još sa svojim gin mada ona će sama vjerojatno i naglasiti sve što treba. Baš imam povjerenja u nju😊 odma me slala vaditi krvnu grupu pri prvom pregledu jer nisam znala
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam prvo osjećala bebu kao neke mjehuriće, malo kasnije kao riba da mi pliva u trbuhu 😅
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kod mene je ispocetka kao mali punoglavac da me dodirne iznutra,pa neznam objasnit kao da pliva osjetim da se mice a nedira.. onda pocne lagano lupkanje koje se ni neosjeti pod rukom i evo sada zadnja 3 dana mi se pocelo i golim okom vidjeti na trbuhu maleni udarci.. Bas je mm sinoc usnimio par snimaka i bas se vidi kad lupne 🥰🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Hvala cure. Nista, sad cekam opet te mjehurice 🙏🏽🥰
Teich ajmee, vec se vidi na van, predobroooo 🤩🤩
Meni je posteljica iza tak da ocekujem uskoro javljanje, ak i nije bilo ovo danas.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hvala cure. Nista, sad cekam opet te mjehurice 🙏🏽🥰
Teich ajmee, vec se vidi na van, predobroooo 🤩🤩
Meni je posteljica iza tak da ocekujem uskoro javljanje, ak i nije bilo ovo danas.
I nama ja fascinantno koliko je ova trudnoca drugacija bas smo kopali po laptopu prvi snimak sinovog lupkanja je bio u 20om tjednu. Ako ti se i neponovi sutra ponovit ce se kroz 2-3 dana,u pocetku bude slabije onda pocne sve cesce i cesce i sve jace..hehe obavezno javi kad se ponovi 🙏❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Woww predivno je to sto cujete bebe 🥰 ja jos nisam, aliiii sad kad je netko spomenuo, jednu noc me probudilo bas jako pulsiranje trbuha… to nikad nisam dozivila 🤭
Ja sam A+, isto mi nitko nista nije spominjao…
Lipi vikend vam zelim, bas nas je puno i bas mi je drago da imamo ovu nasu malu zajednicu jer bez vas pola nekij stvari nebi imala pojma. Zato vam HVALA cure! 😍😍😍😍
BabyBoy 💙
Jutro žene, neznam jel koja od vas primjetila da joj je kosa počela malo vise otpadati? Neki dan vadila nalaze sve mi ok najzdravija a ja u raspadu jos uvijek sinusi i kašalj... Željezo 25. Šta bi moglo biti koristite li vi nešto posebno za kosu?
Sortiraj odgovore
Najstariji