Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    31. Ožujak 2023. 21:52

Ja osjećam te pokrete onako ponekad kao neko kratkotrajno meskoljenje u donjem dijelu. Zapravo crijeva nikad nisam ni osjetila  ne znam zasto bi sad🤔🤔  pokrete osjećam samo na lijevoj i desnoj strani stomaka do sad po sredini nisam. 

Sto se tiče krve grupe ja sam B- a mm B+ Vjerovatno poslije poroda slijedi injekcija. Sljedeći mjesec su mu rekli ds trebam antitijela vaditi to nešto vezano za krvnu grupu pa dobro ste me napomenule.

Jelušićkaa
    31. Ožujak 2023. 21:54

Zaboravi napisati da stomak bas intezivno pulsira. Puno vise osjetim to pulsiranje nego prije trudnoće.

• Lola1212
    31. Ožujak 2023. 22:03

Jelušićkaa

Ja osjećam te pokrete onako ponekad kao neko kratkotrajno meskoljenje u donjem dijelu. Zapravo crijeva nikad nisam ni osjetila ne znam zasto bi sad🤔🤔 pokrete osjećam samo na lijevoj i desnoj strani stomaka do sad po sredini nisam.

Sto se tiče krve grupe ja sam B- a mm B+ Vjerovatno poslije poroda slijedi injekcija. Sljedeći mjesec su mu rekli ds trebam antitijela vaditi to nešto vezano za krvnu grupu pa dobro ste me napomenule.

I kod mene lijevo ili desno bude i bude izrazito vertikalan grc, ne znam kako da objasnim. Nije mi ko menstruacijski nimalo. 

It’s a girl 💞

Lana99
    31. Ožujak 2023. 22:08

Ahaa, hvala❤
    Vidjet ću još sa svojim gin mada ona će sama vjerojatno i naglasiti sve što treba. Baš imam povjerenja u nju😊 odma me slala vaditi krvnu grupu pri prvom pregledu jer nisam znala

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

amarenna
    31. Ožujak 2023. 22:11

Ja sam prvo osjećala bebu kao neke mjehuriće, malo kasnije kao riba da mi pliva u trbuhu 😅 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    31. Ožujak 2023. 22:41

Kod mene je ispocetka kao mali punoglavac da me dodirne iznutra,pa neznam objasnit kao da pliva osjetim da se mice a nedira.. onda pocne lagano lupkanje koje se ni neosjeti pod rukom i evo sada zadnja 3 dana mi se pocelo i golim okom vidjeti  na trbuhu maleni udarci.. Bas je mm sinoc usnimio par snimaka i bas se vidi kad lupne 🥰🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

lalaland1991
    31. Ožujak 2023. 22:48

Hvala cure. Nista, sad cekam opet te mjehurice 🙏🏽🥰
    Teich ajmee, vec se vidi na van, predobroooo 🤩🤩
    Meni je posteljica iza tak da ocekujem uskoro javljanje, ak i nije bilo ovo danas.

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

teich95
    31. Ožujak 2023. 22:58

lalaland1991

Hvala cure. Nista, sad cekam opet te mjehurice 🙏🏽🥰
    Teich ajmee, vec se vidi na van, predobroooo 🤩🤩
    Meni je posteljica iza tak da ocekujem uskoro javljanje, ak i nije bilo ovo danas.

I nama ja fascinantno koliko je ova trudnoca drugacija bas smo kopali po laptopu prvi snimak sinovog lupkanja je bio u 20om tjednu. Ako ti se i neponovi sutra ponovit ce se kroz 2-3 dana,u pocetku bude slabije onda pocne sve cesce i cesce i sve jace..hehe  obavezno javi kad se ponovi 🙏❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    01. Travanj 2023. 06:49

Woww predivno je to sto cujete bebe 🥰 ja jos nisam, aliiii sad kad je netko spomenuo, jednu noc me probudilo bas jako pulsiranje trbuha… to nikad nisam dozivila 🤭 
    Ja sam A+, isto mi nitko nista nije spominjao… 
    Lipi vikend vam zelim, bas nas je puno i bas mi je drago da imamo ovu nasu malu zajednicu jer bez vas pola nekij stvari nebi imala pojma. Zato vam HVALA cure! 😍😍😍😍

BabyBoy 💙

Jelušićkaa
    01. Travanj 2023. 07:50

Jutro žene, neznam jel koja od vas primjetila da joj je kosa počela malo vise otpadati? Neki dan vadila nalaze sve mi ok najzdravija a ja u raspadu jos uvijek sinusi i kašalj... Željezo 25. Šta bi moglo biti koristite li vi nešto posebno za kosu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.