Evo da se i ja ovde javim sa Update-om 🥰 danas sam isla na prvu kontrolu. Kao sto rekoh veliki strah sam imala zbog pobacaja prije tri mjeseca. Ali danas je sve ok 7+4 sam 🥰 srcek kuca i mali medo se pomjera 🥰 ja sam se zaljubila tacno 😂 Nasla mi je mali miom ali svega par milimetara. Kaze nece biti problema. Ja sam inace u Njemackoj, uradjeni su mi svi nalazi, izvadjena krv, brisevi i urin. Eto bas sam srecna. 🥰 Sledeca kontrola je za 4 nedelje.
Odlicnooo 🤰🎉🎉🎉🎉🥰🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pozdrav drage trudnice. Ja sam danas 6+4, prekjucer bila na prvom pregledu i vec se vidio malo crvić sa otkucajima srca 🥰 za 2 tjedna idem opet, valjda da poprati situaciju zbog sponatnog od prije godinu dana....
MomM94 ako nema svježe krvi nemoj se brinuti, smedarenja su cesta i normalna. Ja sam smedarila u prvoj trudnoći prva 3 mjeseca u navratima jer sam imala hematome koje je vidio na uzv, moguce da se radi o tome. Do toga dolazi jer pri sirenju maternice mogu popucati žilice pa to malo krvi naknadno izađe kroz smeđi iscjedak, a meni se krv zadržavala unutra što čini hematom, on pukne pa dolazi do smedarenja. Svejedno sam zvala gin pa mi je za svaki slucaj povecao duphaston sa 3x1 na 3x2 tablete...
Želim svima uredne i mirne trudnoće ❤️
Super na dobrim pregledima 🥰🥰 onima koje trebaju biti ovih dana želim sreću i puno otkucaja ❤️ javite nam kako je proslo
Cao svima, nova sam ovdje na forumu, ali sam dosta tema procitala i pratila u ovoj mojoj jedno i po godisnjoj borbi :).
Uglavnom sam imala jednu biohemijsku, ali sam odmah dobila na dan pozitivnog testa i to je bilo u oktobru. Sad u juanuaru se desili moje cudo malo, ovulirala sam najranije ikad oko 9-10dana ciklusa i na 10DPO imala vez pozitivan test, tj 19 dan ciklusa. Sad sam 3+5, urinarni testovi sebfino duplaju i vadila sam danas betu, cekam rezultate, ali nazalost ne mogu ponoviti u subotu jer je u Njemackoj sve komplikovano.
Ultrazvuk sam uspjela zakazati jako rano, vec 13.2. i ne znam kako prezivjeti do tad:D.
Simptoma imam stalno, a imamo jaku zelju reci roditeljima, kojima zbog mnogo zdravstvenih problema treba hitno jedna dobra vjest, pa mozda i kazem prije ultazvuka... Uglavnom je dosadilo mi stalno biti u strahu, jedva cekam se opustiti i radovati sa svojima.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Takodje zelim svima ugodne i skolske trudnoce, da nikome nema probleme i da svi docekamo jesen sa bebicama u rukama :)
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
BikMik, samo hrabro do Ultrazvuka, bit će sve dobro, misli pozitivno.
Pereca super vijesti.
Polly čestitam na srčeku.
Lalaland izdržat ću nekako još dva tjedna, pa šta bude...
Jesi ti obavila ultrazvuk?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
BilMik ja sam rekla mami isti dan kad sam pisala test. I eto, sve je bilo u redu. Napravi onako kako zelis, pusti "sta je obicaj" i sl.
Mimica jesam 🥰 sve je u redu, imam 2.5 cm , formirala se posteljica i pupcana vrpca 🥰🙏🏽 sve pohvale za dr Turudic i u vođenju trzdnoce, tako nam je lijepo i dugo sve pokazivala na ultrazvuku (glava, tijelo, ruke, noge, pupcanu vrpcu, posteljicu, zumanjcanu vrecicu..🥰 sad izgleda ko pravi covjek vec). I poslala me na milijun pretraga, sto radi trzdnoce, sto radi tog svrbeza.
I iduci pregled tek 21.2. haha, al tjesim se da je sad najrizicniji period zaista prosao.
Joj, koje olaksanje i sreca i zahvalnost 🙏🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
BilMik ja sam rekla mami isti dan kad sam pisala test. I eto, sve je bilo u redu. Napravi onako kako zelis, pusti "sta je obicaj" i sl.
Mimica jesam 🥰sve je u redu, imam 2.5 cm , formirala se posteljica i pupcana vrpca 🥰🙏🏽 sve pohvale za dr Turudic i u vođenju trzdnoce, tako nam je lijepo i dugo sve pokazivala na ultrazvuku (glava, tijelo, ruke, noge, pupcanu vrpcu, posteljicu, zumanjcanu vrecicu..🥰 sad izgleda ko pravi covjek vec). I poslala me na milijun pretraga, sto radi trzdnoce, sto radi tog svrbeza.
I iduci pregled tek 21.2. haha, al tjesim se da je sad najrizicniji period zaista prosao.
Joj, koje olaksanje i sreca i zahvalnost 🙏🏽
Jao divno cuti 🥰🥰👍
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cao svima, nova sam ovdje na forumu, ali sam dosta tema procitala i pratila u ovoj mojoj jedno i po godisnjoj borbi :).
Uglavnom sam imala jednu biohemijsku, ali sam odmah dobila na dan pozitivnog testa i to je bilo u oktobru. Sad u juanuaru se desili moje cudo malo, ovulirala sam najranije ikad oko 9-10dana ciklusa i na 10DPO imala vez pozitivan test, tj 19 dan ciklusa. Sad sam 3+5, urinarni testovi sebfino duplaju i vadila sam danas betu, cekam rezultate, ali nazalost ne mogu ponoviti u subotu jer je u Njemackoj sve komplikovano.
Ultrazvuk sam uspjela zakazati jako rano, vec 13.2. i ne znam kako prezivjeti do tad:D.
Simptoma imam stalno, a imamo jaku zelju reci roditeljima, kojima zbog mnogo zdravstvenih problema treba hitno jedna dobra vjest, pa mozda i kazem prije ultazvuka… Uglavnom je dosadilo mi stalno biti u strahu, jedva cekam se opustiti i radovati sa svojima.
Cestitam 🥰 Gdje zivis u Njemackoj?
Sto se tice ultrazvuka bolje da je malo poslije strpi se do tada, ali barem ce bolje da se vidi. 🥰 imas li simptome? 🌺
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji