Imam i ja taj jastuk samo je puno duži od tvog Kiki i nema gdje ga nema po krevetu 😂 ujutru ustanem zajasila jedan kraj ja jedan muzic. Upletem se sva u njega.
Neko je pitao za magnezij probala sam svakakvih ali mi je naajbolji magnezij direkt od Biolectra.
zaboravila sam pitati za osjećaj udarca bebe kao da sam 2 puta nešto osjetila ali nisam sigurna je li to to. Prva mi je trudnoća a i ne znam kad bi to trebala početi osjećati.
Jagoda jel ti i dalje imas krvarenje ili ti je stalo? Mirnija sam sad kad znam sta je.
zaboravila sam pitati za osjećaj udarca bebe kao da sam 2 puta nešto osjetila ali nisam sigurna je li to to. Prva mi je trudnoća a i ne znam kad bi to trebala početi osjećati.
Ja sam u prvoj trudnoci tek u 19om tj.. a maloprije bas kazem muzu da mislim da sam osjetila bebu ali ako se neponovi u roku par dana onda nije bila beba,bas sam pricala sa sestrom ona je u prvoj u 20tj u drugoj s 14tj tako da je lako moguce 😄
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure, hvala vam na odgovoru vezano uz prijeteći pobačaj. Sutra ću baš pitati. Imam još jedno pitanje vezano uz NIPT, sutra idem vaditi krv kod svoje ginekog. a zaboravila sam pitati je, da li se test plaća prije i onda samo pokažem potvrdu o plaćanju ili?
Baby, nisam sto posto kako je sad ali prije je bilo tako da je na sv duhu dijete uz tebe cijelo vrijeme pa su mnoge žene radi toga baš odabrale tu bolnicu ili nisu baš radi toga.
Ja ne znam di ću, najbliže mi je sv.duh ali privatni gin.mi radi u Vinogradskoj pa ću možda tamo. Za sve bolnice sam čula od super pozitivnih iskustva do loših tako da fakat ne znam. Valjda ovisi o sestrama i doktori koji dopadnu u toj smjeni. Probaj se još raspitati za friška iskustva.
Ei cure. Danas je bolje. Pošto je korizma odrekla sam se kruha,slatkog u gaziranih sokova. Danas sam bila već luda i Reko ajd da probam to jesti. Jest da mi smeta slano,ljuto,ali bolje je. Danas sam jela i kruh i sok pila i jela čokoladu. I čak je bolje. Neznam. Pazit ću na prehranu,ali očito da mi možda na neko način to pomaže. Još uvijek ne mogu sve kaj oću,ali bitan je pomak. ❤️
Haha, smijesno mi je kad o hrani piše Miscooking. Nadam se da ste sve dobro, da je sve pod kontrolom. Ja sam počela piti hektolitre brusnice jer mi 6. čulo govori da je riječ o eserihiji, al sam ipak danas predala 1 od 3 nalaza urinokulture i najavila se za briseve u drugu polikliniku, dakle ne tamo gdje mi trenutno vode trudnoću, jer su me bas razočarali sto mi oni nisu ni spomenuli briseve.
Malo sam zabrinuta jer mi cice ne “pucaju” kao prije nekoliko dana, al valjda je sve OK.
Sve sanjate neke dobre snove, samo ja sanjam nećete vjerovat - cigaretu 😂 Naravno da neću pušiti, prestala sam prije 3 mjeseca ali eto sad bih voljela bar jednu iako bi me smrad utušio, valjda zbog stresa.
Još sam na dijeti, bez šećera i ugljikohidrata zbog moje glukoze u krvi…
Mučenica 😂
Cure, hvala vam na odgovoru vezano uz prijeteći pobačaj. Sutra ću baš pitati. Imam još jedno pitanje vezano uz NIPT, sutra idem vaditi krv kod svoje ginekog. a zaboravila sam pitati je, da li se test plaća prije i onda samo pokažem potvrdu o plaćanju ili?
Baby, nisam sto posto kako je sad ali prije je bilo tako da je na sv duhu dijete uz tebe cijelo vrijeme pa su mnoge žene radi toga baš odabrale tu bolnicu ili nisu baš radi toga.
Ja ne znam di ću, najbliže mi je sv.duh ali privatni gin.mi radi u Vinogradskoj pa ću možda tamo. Za sve bolnice sam čula od super pozitivnih iskustva do loših tako da fakat ne znam. Valjda ovisi o sestrama i doktori koji dopadnu u toj smjeni. Probaj se još raspitati za friška iskustva.
Što de Nipta tiče ja tek idem slij tjedan ali meni je moja gin rekla da plaćam poslije da će mi se oni javiti s računam na mail kad zaprime uzorak
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Haha, smijesno mi je kad o hrani pišeMiscooking. Nadam se da ste sve dobro, da je sve pod kontrolom. Ja sam počela piti hektolitre brusnice jer mi 6. čulo govori da je riječ o eserihiji, al sam ipak danas predala 1 od 3 nalaza urinokulture i najavila se za briseve u drugu polikliniku, dakle ne tamo gdje mi trenutno vode trudnoću, jer su me bas razočarali sto mi oni nisu ni spomenuli briseve.
Malo sam zabrinuta jer mi cice ne “pucaju” kao prije nekoliko dana, al valjda je sve OK.
Sve sanjate neke dobre snove, samo ja sanjam nećete vjerovat - cigaretu 😂 Naravno da neću pušiti, prestala sam prije 3 mjeseca ali eto sad bih voljela bar jednu iako bi me smrad utušio, valjda zbog stresa.
Još sam na dijeti, bez šećera i ugljikohidrata zbog moje glukoze u krvi…
Mučenica 😂
Oprostite,vidim da su na ovom forumu samo aktualne druge teme pa više neću . Sretno svima. Zbogom.
Sortiraj odgovore
Najstariji