Ei. Imate kakve savjete što jesti,ako ti je na sam pomisao od hrane muka?prve dvije trudnoće med i mlijeko,ova me već sad polako zaj…..😀😀
Krekeri 😄🙈
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ei. Imate kakve savjete što jesti,ako ti je na sam pomisao od hrane muka?prve dvije trudnoće med i mlijeko,ova me već sad polako zaj…..😀😀
Probaj nešto neutralno, tipa riža, tjestenina, krastavci, banane, pereci, krekeri, dvopek, mliječni namaz ili kiselo vrhnje, orašaste plodove (orah, bademi)… najčešće ti bude mučno jer je želudac prazan pa probaj na silu jesti. Ja znam imat refleks za povraćanje kad sam dugo gladna onak, what the fuk
iako kužim, meni se većina hrane gadi, pokušaj naći nešto što ti ne izaziva toliko gađenje.
jesam ja jedina koja nema još povracanja🙈
jel bolje folnu kiselinu piti na prazan želudac ili iza jela kroz jutro
Devojke da vam se javim... Danas mi se pojavilo bas bledo roze krvarenje. Isla sam juce kod ginekologa vanredno jer sam trebala da radim dabl test, glukozu, krvnu sliku i urin. I trebao mi je ultrazvuk od tog dana. Na ultrazvuku je bilo sve ok, kratko je trajao, jer je doktor samo ponovo izmerio parametre koji su potrebni. Stigli su mi rezultati. U redu su. Pokazalo mi samo malo baketrija u mokraci, al mislim da je to jer nisam dobro uzela uzorak. A na dabl testu mi je pisalo nizak rizik i eto danas mi se pojavilo to krvarenje. Zvala sam doktora rekao mi da pijem utrogestan 3 puta dnevno i da dodjem sutra na pregled. E sad nemam pojma od cega mi je to krvarenje, bas je bledo roze i samo nakon sto piskim. Razmisljam da mi nije od vaginaleta doktor mi je to prepisao zbog pojacanog sekreta pa sam ih stavljala par dana. Izvinjavam se sto sam se raspisala
Pipi ja imam od početka DG prijeteći pobačaj ali zbog Hashimota, hipotireoze i IR.
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Meni je počelo lagano biti mučnina i najbolje mi odgovaraju isto krekeri i banane 🙂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Danubis nadam se da nije nista ozbiljno,sretno i javi nam se🙏💞
Pipi su mi bile "prijeteci pobacaj" prvu bebu sam izgubila, dok u drugoj mada je sve islo k tome da je trudnoca uredna moga ginekologica me slala na masu pretraga dala mi duphaston da pijem uz vitamine neznam ni ja kakve ne bas radi prve trudnoce. I sad kad sam ostala trudna isto mi je stavila prva tri mjeseca "prijeteci pobacaj" na pregledu s 12tj je upisala "nadzor nad normalnom trudnocom". Pitaj, mozda samo mjere opreza a mozda je i zabunom upisano.
Mene od jucer uz jako grcenje trbuha,toliko grudi svrbe i bole da je to nenormalno. Mazala sam se kokosovim uljem proslu trudnocu i na porod sam isla s dvije male strije ali sam u porodu bas dosta popucala. Sad nisam pametna s cim da probam,dali imate koju provjerenu kremu 🙁
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Pipi sve tri trudnoce* neznam di su mi nestale te rijeci🙉
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Devojke da vam se javim… Danas mi se pojavilo bas bledo roze krvarenje. Isla sam juce kod ginekologa vanredno jer sam trebala da radim dabl test, glukozu, krvnu sliku i urin. I trebao mi je ultrazvuk od tog dana. Na ultrazvuku je bilo sve ok, kratko je trajao, jer je doktor samo ponovo izmerio parametre koji su potrebni. Stigli su mi rezultati. U redu su. Pokazalo mi samo malo baketrija u mokraci, al mislim da je to jer nisam dobro uzela uzorak. A na dabl testu mi je pisalo nizak rizik i eto danas mi se pojavilo to krvarenje. Zvala sam doktora rekao mi da pijem utrogestan 3 puta dnevno i da dodjem sutra na pregled. E sad nemam pojma od cega mi je to krvarenje, bas je bledo roze i samo nakon sto piskim. Razmisljam da mi nije od vaginaleta doktor mi je to prepisao zbog pojacanog sekreta pa sam ih stavljala par dana. Izvinjavam se sto sam se raspisala
Menu je se ma pocetku nekada Tako poslije pregleda javio smeckast iscjedak Ali tad Sam bila i bolesna pa se svve sastalao. Znam kad mi je se to desilo da Sam bas lezala i stavljala max dozu utrogestana 4x2. Za Dva tri danaa sve stalo i hvala bogu nema vise mi Dan danas. S tim da mi jos nije iskljucila utrogestan 😅. Mislim da ti nije nista ozbiljno cim je ma pregledu sve ok mozda kaki rqste beba pa pukne i koja zilica.
ja vam se od jucer vidim ako rizicna trudnoca i otvorila gospoda bolovanje. 😀 sto znaci bema ma posao godinu i po
Nego htjela Sam Bas pitati da li vidim imate snove onako seksi snove s muzem. Jaoo ne prode me noc da to ne odsanjam 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji