Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meli18
    17. Ožujak 2023. 07:00

Cao cure, s ljetne teme dolazim ❤️.. vidim da se i vi mucite s mucninama.. i ja sam ih imala i grozno je bilo, cijeli dan, svaki dan..😅 nista nebi pomoglo (jedino mozda nesto gazirano ali, brzo bi se vratile + povracanje) i onda sam usla u 16.tjednu i mucnine su nestale odjednom... Sad mi bude mucno samo ako pojedem cokoladu ili nesto slicno 😅 a najvise mi se slatko jede 😊
    Samo sam vam htjela reci da znam kako vam je. I meni se cinilo da nece nikad prestati ali, proci ce, bez brige budite ❤️ samo pazite na sebe i bebu, nemojte se previse umarati, budite smirene... Proci ce i taj dio..
    Ja se sad osjecam puno bolje, imam energije i uopce ne mogu vjerovati da mi je do prije niti 2 tjedna bilo tako slabo...i tako nemocno sam se osjecala, nista nisam mogla raditi 😅
    2.tromjesecje je definitivno puno bolji od 1.😂 
    Sretno svima  😊🤞🏻💗💙

Pereca333
    17. Ožujak 2023. 07:14

Drugo tromjesjecje je mnogo bolje. Svim curkama koje su jos u prvom eto  da kazem procice kao rukom odneseno, odjednom dodju dani i osjecate se bolje. Imas apetiti, imas vise energije, stomacic raste, grudi malo manje bole. Svakako se bolje osjecam i srecnija. 🍀🤗🙏
    Imala sam problema s kicmom, to sad lagano krece, kontala sam ako se bude ponavljalo da odem trazim fizioterapiju jer kako budem teza bice gore.

Zanima me kod djevojaka u drugom tromjesjecju da li imate isjcjedak? Meni naidju dani bude bas obilan, ali proziran i bez mirisa, izgleda kao kad ovuliram onako rastegljiv. Kontam to je normalno jer je materica aktivna. 🤷
    I zanima me da li se mazete protiv strija i cime? Ja kupila neko ulje za trudnice od Welede, ali uvece budem umorna nakon posla, istusiram se i nemam zivaca mackati se i cekati da se to upije. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    17. Ožujak 2023. 07:52

Jutroo djajip,amarenna pridruzujem se klubu moj sin ima 13 i pol kila i izlaze mu izgleda ocnjaci pa mi je stalno u rukama ali izgurat ce se,sreca nisam morala ostat od posla jer mi je mm danas doma. Pereca i ja sam bas pitala neki dan i nisam bas dobila odg,vjerujem da ima i do genetike ali opet volim mazat jer me trbuh i grudi bas svrbe,koristila sam kokosovo ulje u prosloj trudnoci na porod sam isla s dvije male strije ali eto u porodu sam bas popucala. Pisala sam u drugim grupama cure hvale od biobaze, babylova i olival ulja za trudnice. Bas cu danas poslje posla ici u kupovinu jer mi bas trbuh raste i stalno se cesem uzas 🙁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Meli18
    17. Ožujak 2023. 08:05

Pereca imas karticu od dm-a? Ako da, odi pokupiti (i vi, druge cure) paket dobrodoslice za trudnice, dobiti ces savjetnik, radosnicu, knjizicu sa kuponima, testere za bebu, kremu za trudnice od biobaze i jos neke stvari. Meni je odlicna ova krema, mazem se svaku vecer (grudi i trbuh) i koza mi bude jako mekana 😊

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 08:28

Meli, hvala na svom iskustvu, psihički je ipak malo lakše kad znaš da još netko je prošao isto. Zaletit ću se i ja onda jedan dan do dm-a 
    teich, ja ne koristim još nikakva ulja jer mi je sve ok, al kad mi bude trebalo ću sigurno uzet od olivala, volim njihove proizvode.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lily123
    17. Ožujak 2023. 08:28

Meli ček, to se samo zatraži u dm-u ili moram dat neki “dokaz” trudnoće?  Jako fora zvuči, hvala na info! 
    Za mazanje, ja sam lijena. Čitala sam puno tih članaka i gledala na youtubeu doktore koji govore kako je do genetike i nema tu puno pomoći. U stilu, ako su ti mama i sestra imale strije u trudnoći, velika je vjerojatnost da ćeš i ti, bla bla. Ali nije zgorega mazat, vjerujem da barem malkice pomogne. 

teich95
    17. Ožujak 2023. 08:45

Lily   na kasi samo reci da bi podigla dm poklon za trudnice i das svoju dm karticu i to je to i kad rodis s karticom odete ti ili muz po paket za bebu.sjecam se da je meni u prosloj trudnoci cura kad je radila pogledala u trbuh i dala vrecicu 😄 bas cu i ja danas pokupit. Meni je muz otisao kad sam rodila i podigao za bebu pa znam da mogu i muzevi dic za bebu (s vasom karticom)

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Meli18
    17. Ožujak 2023. 08:49

Flowerson ma nema problema, forum sluzi i za to, za si pomoc 😊 meni je to prva trudnoca i volim citati iskustva i, zasto ne, pomoc ako mogu 😊
    Lily ne treba nikakav dokaz, trebas samo pokazati njihovu karticu i reci da bi htjela paket dobrodoslice za trudnice 😊 sad za trudnocu i onda kada rodimo, opet isto 😊
    I bipa daje paket, moras se uclaniti u bipo klub, potrositi 13 eura (ili ti ga 100kn) i onda dobijes paket..to jos nisam podigla tako da ne znam tocno sta se dobije
    Sto se tice strija, ne znam da li cu ih ja imati ili ne.. Moja mama ih nije imala (2 trudnoce) a moja sestra, da (isto 2 trudnoce) 😊 

Pereca333
    17. Ožujak 2023. 08:52

teich95

Jutroo djajip,amarennapridruzujem se klubu moj sin ima 13 i pol kila i izlaze mu izgleda ocnjaci pa mi je stalno u rukama ali izgurat ce se,sreca nisam morala ostat od posla jer mi je mm danas doma. Pereca i ja sam bas pitala neki dan i nisam bas dobila odg,vjerujem da ima i do genetike ali opet volim mazat jer me trbuh i grudi bas svrbe,koristila sam kokosovo ulje u prosloj trudnoci na porod sam isla s dvije male strije ali eto u porodu sam bas popucala. Pisala sam u drugim grupama cure hvale od biobaze, babylova i olival ulja za trudnice. Bas cu danas poslje posla ici u kupovinu jer mi bas trbuh raste i stalno se cesem uzas 🙁

Imam isto problem sa svrabom, najgore kad me grudi zasvrbe na poslu  pa kao majmun  se cesem 🤭
    I ja vjerujem da cu dobiti strije jer vec u pubertetu sam mnogo dobila, koza mi je suva genetski. Ali vjerujem da ako se budem matala makar malo ce sprijeciti. 
    Melin hvala, ja zivim u Njemackoj, ali mozda i ovde ima nesto slicno , pokloncicima se uvijek radujem 🤭

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 09:00

Lily, slažem se 100% da je najvise do genetike, ali mazanje svakako može ublažiti problem tako da ne treba to ignorirati.
    Meli, nisam znala da bipa nešto daje, oni su mi blizu pa ću otić i tamo, baš ti hvala na info 
    Pereca, sjećam se da je netko s potpomognute oplodnje izludio zbog svraba u trudnoći, ne sjećam se tko i znam da je rješenje bilo teško...ne sjećam se stvarno što je ta cura na kraju uzela.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.