Dobra večer cureee, kao sto vidite i po početku teksta dobra je večer 🥰
Moj prvi uzv je super prošao, beba je dosta manja nego li je po kalendaru. 6+5 smo i imamo srčanu reakciju❤
Imam blagu upalu rodnice i dobila sam azimet tablete 3 dana i vaginalete 6 (ne znam ime) te uputnice za vaditi krv. Doktorica kaže da je sve uredu za sada i ds ne brinem, jeste li vi tako rano vadile krv?
Kontrola za 2 tjedna
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana mene je isto uputila na vađenje krvi kad sam otišla na prvi pregled sa 7+0 pa vjerujem da je to normalno, prekontroliraju te odmah na početku da znaju s čim raspolažu
Pipi imaš li ikakvu dijagnozu, tipa nešto sa štitnjačom, hipofizom, hematom, nije bilo nikakvih krvarenja prije itd.? Čitam po netu da znaju tako napisati na kartonima ako imaš neku dijagnozu samo zato da više paze na tebe prilikom pregleda, obrate pažnju, tako nekako. Jer čudno, sigurno bi ti rekla da postoji neki problem i upozorila te. Probaj se ne nervirati
Kiki evo ja zadnja dva dana imam menstrualne grčeve koji se šire na prepone i bedra. Danas sam bila na redovnom pregledu pa sam pitala za te grčeve i rekao mi je doktor da je to normalno i da uzimam magnezij. Na pregledu je sve dobro...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Kiki evo ja zadnja dva dana imam menstrualne grčeve koji se šire na prepone i bedra. Danas sam bila na redovnom pregledu pa sam pitala za te grčeve i rekao mi je doktor da je to normalno i da uzimam magnezij. Na pregledu je sve dobro…
E super, idem odma magnezij popit… Bas su tako menstrualni i meni
Da da, pij magnezij obavezno. I meni svako malo grcevi zadnjih desetak dana, bila sam cak vanredno kod ginekologa jer me jednu noc bas probadalo pa sam se prestrasila i ujutro odmah nazvala gin i otisla na pregled. Uglavnom, sve je dobro i normalno, materica se siri, organi se pomicu itd. Rekao mi je gin da bolovi samo ne smiju bit jaako bolni i isto da nastavim pit magnezij, ja ga pijem od prvog dana.
It’s a girl 💞
Pipi u Vinogradskoj ne narucuju trudnice za vadjenje krvi, mozes doci svaki radni dan (pon-pet) od 7 do 09:30h. Trudnice imaju prednost, a ako ides prvi put moras ponijeti nekakvu povijest bolesti ili zadnji nalaz na kojem pise sto tocno trebas vaditi. Krv se vadi na 2. katu "ljubicaste zgrade" - Endokrinoloski laboratorij. Nalazi budu isti dan na mailu 😉
Ja pijem od pocetka Folacin + Novalac.. nije mi nitko rekao da je nesto visak.
Sto se tice nalaza urina, to stvarno moze varirati. Meni je nalaz urina u domu zdravlja pokazao bakterije, a urinokultura sa zavoda skroz uredna.
Btw meni je doktorica radila briseve u 12 tt, obavezno trazite sa vam naprave kome nisu.
BabyBoy 💙
Kiki evo ja zadnja dva dana imam menstrualne grčeve koji se šire na prepone i bedra. Danas sam bila na redovnom pregledu pa sam pitala za te grčeve i rekao mi je doktor da je to normalno i da uzimam magnezij. Na pregledu je sve dobro…
E super, idem odma magnezij popit… Bas su tako menstrualni i meni
Tako je i meni, isto pijem magnezij
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure, čestitam na lijepim ultrazvucima 🤩
Pipi, da je stvarno nešto ozbiljno, vjerujem da bi ti naglasila...mislim da nemas brige 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja pijem aktivnu folnu (zbog trombofilije) i Femibion, i to na preporuku ginekologa, valjda nije visak :/
It’s a girl 💞
S folnom nije dobro ni pretjerivati. U novalcu imam sasvim dovoljno folata da nema potrebe da se još nešto dodatno uzima uz to... Sve ovisi koliko imaju ti dodaci folne u sebi pa kombinirate..nekad je vjerojatno ok kombinirati.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ei. Imate kakve savjete što jesti,ako ti je na sam pomisao od hrane muka?prve dvije trudnoće med i mlijeko,ova me već sad polako zaj.....😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji