Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola1212
    17. Ožujak 2023. 09:11

Ja se mazem s babylove uljem iz dm-a. Uzasno me koza na trbuhu svrbi, pa to barem malo ublazi :/

It’s a girl 💞

Pereca333
    17. Ožujak 2023. 09:12

Flowerson mene samo grudi, i to podrucje bradavice. Cak su mi i potamnile. Kontam da je hormonski. Inace su mi grudi buknuke u trudnoci 🍊🍊 Pomogne mi hladan losion, stavim u frizider neki od Neutrogene losion i uvece se natrackam jer ne bih mogla spavati. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    17. Ožujak 2023. 09:33

Meli19 ajde bas javi za bipu ako podignes,ni ja nisam znala a bas sam u bipo klupu jer im je uvijek sve za djecu na 10%. Imate i hipp preko neta se prijavite i dobijete poklon i za trudnice mislim kartice za slikanje bebe od 1 -12mj, ja taj nisam dobila jer sam se prijavila kad sam rodila pa sam dobila za njega zlicice za kasice neke testere kasica od zitarica od frosha malu bocicu deterđenta za pranje bebinih bocica,zlicica i slicno. I u Konzumu sam dobila kad sam rodila paket pelena,to mi je teta na kasi upisala sina u djecji klub na aplikaciji pa mi je postom stigao kupon i s njim sam isla dic pelene. Ako se sjetim jos necega sto sam dobila javit cu 😄 zasto nebi digle ako nam daju 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

MomM.94
    17. Ožujak 2023. 11:31

Pipi11

Cure, hvala vam na odgovoru vezano uz prijeteći pobačaj. Sutra ću baš pitati. Imam još jedno pitanje vezano uz NIPT, sutra idem vaditi krv kod svoje ginekog. a zaboravila sam pitati je, da li se test plaća prije i onda samo pokažem potvrdu o plaćanju ili?
    Baby, nisam sto posto kako je sad ali prije je bilo tako da je na sv duhu dijete uz tebe cijelo vrijeme pa su mnoge žene radi toga baš odabrale tu bolnicu ili nisu baš radi toga.
    Ja ne znam di ću, najbliže mi je sv.duh ali privatni gin.mi radi u Vinogradskoj pa ću možda tamo. Za sve bolnice sam čula od super pozitivnih iskustva do loših tako da fakat ne znam. Valjda ovisi o sestrama i doktori koji dopadnu u toj smjeni. Probaj se još raspitati za friška iskustva.

Kod kojeg ginekologa ides privatno a da radi u Vinogradskoj? 
    Netko je pisao za spavanje na trbuhu, ja ne mogu drugacije zaspat nego na trbuhu, zasad jos mogu, al mislim da uskoro necu moc.Ginekologica je rekla da slobodno spavam dok mogu na trbuhu. Na ledima nikako ne mogu spavat.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    17. Ožujak 2023. 11:37

Ja mislim da bipa nema za trudnice(radim u skladistu bipe), al znam da ima za bebe, i to odlican paket, stvarno se dobije puno korisnih stvari.
    Ja imam strije po trbuhu od prve trudnoce, al se svejedno mazem biobazinom kremom, ne moze nastetit. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaG
    17. Ožujak 2023. 11:49

Ajme, baš ste se raspisale. Nikako sve poloviti.🙈
    Zapamtila sam da je Flowerson imala UZV i uživala u druženju sa bebicom, nadam se da će i nalazi doći brzo i sve biti uredno!🤭🤗 Također sam vidjela da je Kiki odgođen UZV, ali se nadam da ćeš idući tjedan dobiti novi termin.☺️☺️ 
    Meni je na poslu lagano krenuo kaos, baš ima dosta posla, a glavobolje me ubijaju. Srećom mučnine su se dosta smirile, bude mi mučno samo navečer i ponekad preko dana. Naravno da sam se odma zabrinula i tisuću pitanja u glavi jel' sve u redu, ali nadam se i vjerovati ću da je. Što se tiče grudi, bradavice jesu veće i tamnije, ali niti bole, niti su se povećale. Naravno da je muž razočaran.😂😂😂
    Nadam se da će se i vama, koje se još mučite sa njima, mučnine ubrzo smiriti! 🤞🍀🤞
    Mislim da je Teich pitala za mazanje trbuha, ja inače mažem kožu nakon tuširanja jer je jako suha, a sada sam se prebacila na neki 'maslac za trudnice' koji je baš za područje trbuha. 🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Lily123
    17. Ožujak 2023. 12:51

MalaG i meni mučnine idu na bolje, danas skoro da ih i nema, samo sam ujutro osjećala nelagodu u želucu dok nisam jela. Čitala sam da se u 11. tjednu mučnine polako smiruju i odlaze… nadajmo se  S tim da i meni tako predvečer bude mučno, baš mi je isto kao tebi, sve je to ok.  Moramo bit pozitivne! 

teich95
    17. Ožujak 2023. 14:12

Kiki evo i ja sam zavrsila s poslom i naisla u dm dobila sam istu vrecicu kao i ti. Kolegica mi je radila u dmu pitam ju sta najvise prodaju od tih krema kaze ona Biobazu, Babylove i od Alverdea ulje. Biobazu sam dobila u ovoj vrecici pa sam uzela Alverde jer mi je rekla da  koza ljepo upija i da fino miri,pa cemo vidjet 😀https://ibb.co/kHXK3N3

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

mami_m
    17. Ožujak 2023. 14:52

Ja sam u prvoj trudnoći dosta ispucala (butine,bokovi, stomak namjanje) ikao sam se mazala svako vece od petog mjeseca. Poslije sam koristila neka ulja za "uklanjanje" strija, tako da su dosta posvijetlile, vise mi ne smetaju.
    Sto se genetike tice, mama dvije trudnoce bez ijedne strije.

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

• MamaŠČ
    17. Ožujak 2023. 15:02

Meni je ovaj tjedan započeo odlično, mučnine skoro pa nestale, ja puna elana i veselja. I jutros se probudim i povratim :( 
    Ima li još ijedna cura s velikom željom za pivom, kao ja? Iako ne smijem alkohol, nisam mogla izdržati da ne uzmem mužu koji gutljaj. Inače ne volim baš pivu, ali sad mi je to nešto najljepše u životu 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.