Šta bi? :S
Meni iskreno to nije niti malo smiješno . Jer u prve dvije trudnoće nisam znala za nikakve simptome,za nikakve teškoće. Med i mlijeko. Meni je iako sam već rodila,ovo sve novo. Da mi nešto smeta,da nešto ne mogu. Da ne mogu spavati,da sam gladna a sve me boli,sve mi se gadi tek za tj dana imam pregled. Hvala bogu pa sam na g.o. ja se vama sviđa divim koji imate veće probleme ,a hendlate bogovski.💪💪
Haha, smijesno mi je kad o hrani pišeMiscooking. Nadam se da ste sve dobro, da je sve pod kontrolom. Ja sam počela piti hektolitre brusnice jer mi 6. čulo govori da je riječ o eserihiji, al sam ipak danas predala 1 od 3 nalaza urinokulture i najavila se za briseve u drugu polikliniku, dakle ne tamo gdje mi trenutno vode trudnoću, jer su me bas razočarali sto mi oni nisu ni spomenuli briseve.
Malo sam zabrinuta jer mi cice ne “pucaju” kao prije nekoliko dana, al valjda je sve OK.
Sve sanjate neke dobre snove, samo ja sanjam nećete vjerovat - cigaretu 😂 Naravno da neću pušiti, prestala sam prije 3 mjeseca ali eto sad bih voljela bar jednu iako bi me smrad utušio, valjda zbog stresa.
Još sam na dijeti, bez šećera i ugljikohidrata zbog moje glukoze u krvi…
Mučenica 😂
Oprostite,vidim da su na ovom forumu samo aktualne druge teme pa više neću . Sretno svima. Zbogom.
Smjesno je zbog tvoga nadimka to je šala draga kuda ćeš, nije mislila ništa loše 😃 stani, udahni duboko, ovdje se i šalimo samo si krivo shvatila, tu smo jedna uz drugu sve. Malo sale haha 😜
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Osjetim smetnje u sili :) Ja sad ništa ne razumijem pa ću zaobići u širokom luku zbog unutrašnjeg mira :)
Haha, smijesno mi je kad o hrani pišeMiscooking. Nadam se da ste sve dobro, da je sve pod kontrolom. Ja sam počela piti hektolitre brusnice jer mi 6. čulo govori da je riječ o eserihiji, al sam ipak danas predala 1 od 3 nalaza urinokulture i najavila se za briseve u drugu polikliniku, dakle ne tamo gdje mi trenutno vode trudnoću, jer su me bas razočarali sto mi oni nisu ni spomenuli briseve.
Malo sam zabrinuta jer mi cice ne “pucaju” kao prije nekoliko dana, al valjda je sve OK.
Sve sanjate neke dobre snove, samo ja sanjam nećete vjerovat - cigaretu 😂 Naravno da neću pušiti, prestala sam prije 3 mjeseca ali eto sad bih voljela bar jednu iako bi me smrad utušio, valjda zbog stresa.
Još sam na dijeti, bez šećera i ugljikohidrata zbog moje glukoze u krvi…
Mučenica 😂
Oprostite,vidim da su na ovom forumu samo aktualne druge teme pa više neću . Sretno svima. Zbogom.
Smjesno je zbog tvoga nadimka to je šala draga kuda ćeš, nije mislila ništa loše 😃 stani, udahni duboko, ovdje se i šalimo samo si krivo shvatila, tu smo jedna uz drugu sve. Malo sale haha 😜
Ma jooj. Ja možda krivo shvatila,ali faakt mi novo🫣🫣. Mislila sam možda bude kasnije a ne već sad u 2mj. A ime,na neko način povezano sa mojim poslom.🫣🫣😀
Haha, dobro je, nekad se nešto krivo shvati, idemo dalje 😊 inače kod nas su tu sve teme aktualne i koju god da nešto zanima bilo u vezi jela, mučnina, pregleda, posla, ma bilo čega može se podijeliti jedna s drugom i razmjeni ti iskustva , znaci nema ljutnje , sve smo jedna uz drugu i vjerujem da nam svakoj puno znači da možemo ovako pisati i razmjenjivati iskustva 💕
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pa taman posla i van pameti je da se neko ko isto tako ima mučnine ruga nekom drugom ko ima mučnine haha. To ‘cooking’ mi se učinilo smiješno na prvu :) Možda bi bolja tema bila kako hendlate trudničke promjene raspoloženja. :) Ja nisam nimalo ljuta, nemam tih ispada, idem samo iz sreće u suze i tako, al nervoze nema, sto mi je čudno jer sam mislila da ću bas ja bit ta “luda žena” koju će suprug morati trpiti kad pobaca tanjire :)
Upravo to i ja imam mučnine i još uvijek i povraćam, tako da ima nas dosta koje se borimo s hranom i mučninama. A što se tiče promjena raspoloženja ja sam sebi ok (valjda i ostalima 🤣🤣 ) nemam nekih promjena, možda sam malo više emotivna jedino 😅
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Uh, što se trudničkih hormona tiče, ja sam se evo prekjučer rasplakala jer ne smijem piti džin tonik koji mi se JAKO pio. Bilo je jako emotivno, shvatila sam to kao osobni napad jer šta je ljeto bez džina. Mučnine su me zadnjih dva dana maaalkice poštedile u svom intenzitetu, iako su tu konstantno, samo u podnošljivijem intenzitetu. Nadam se da će prestat do 12. ili 13. tjedna
Al ste se raspisale 🙈
Misscooking, Lena nije ništa negativno napisala..stvarno vjerujem da se neće nikad dogoditi da netko nekom ovdje napiše nešto negativno. ❤️ Drago mi je da si bolje.
Ajme kad pišete o emocijama, kad vidim one tužne videe o životinjama, ne mogu se uopće kontrolirati, počnem plakati kao da je jako osobno 🙈
Počela sam više spavat popodne, baš ne mogu više ostat budna... mučnine su i dalje tu, al sada podnosljivo. Danas čistim stan i nekoliko puta mi se desi gag na povraćanje, al whatever..nastavim dalje 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji