Baš sam išla provjerit na portal zdravlja što je meni napisala ginekologica u nalaz: Nadzor nad normalnom trudnoćom. Nisam ni sumnjala...😬 vidim da sve imate neke lude snove, samo ja spavam ko zaklana i ne sanjam
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Što se tiče snova imam imam ih i ja ali ja takve gluposti sanjam za poluditi..noćas nisam mogla spavati pola noći od uzbuđenja jer tek nakon uzv i saznanja da bebi kuca srce sam stvarno shvatila da sam trudna. Uzimala sam sve do sada s nekom dozom opreza zbog prethodnog iskustva.
I htjela sam vas pitati jel normalan pojačan žućkasti isjecdak nakon vaginalete? Nisam ih nikada koristila pa ne znam, oprostite ako ste već pisale o tome
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Znam da žućkasti iscjedak s mirisom nije dobar...ako su te vaginalate žute boje, onda je vjerojatno normalno. Meni je iscjedak više vodenast, mada ja koristim gel.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nema miris, a vaginalete jesu smeđe tako da je valjda normalno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana super za pregled i srceko ❤️ i mene slala odma, bolje sto prije sve provjerit
Cure u 15. tjednu jel imate kakve grceve? Mene bas grcevi drze vec dva dana. Sad navodno maternica izlazi iz zdjelice pa je valjda do toga 🙈… Nadam se 😅
Kiki zbunila si me 🤭 ja sad citam ti kazes 15. tjedan ali ti si 16. tjedan. Ja sam 13+5 tj 14. tjedan tako mi je doktorica objasnila?
Inace kod grceva meni pomogne da malo odmorim i utoplim ledja i stomak i pijem svaki dan magnezijum svakako imala ili ne imala bolove. Tako mi preporuceno.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
I ja se vodim isto kao visokorizicna trudnoca, vjerujem radi hashimota hypotireosis i gubitka prethodnih trudnoca.
Jelusicka bravo, neka si otvorila bolovanje, nece te nitko zezati! Hahaa snovi snovi… imala sam i takvih snova, jaoo 🤭🤭
Htjela sam pitati koji magnezij uzimate? Ja sam bas potrosila onaj “direkt” pa ako imate bolji prijedlog da kupim onda te… nisam to doktoricu ispitivala koji je dobar.
I nisam nikako pitala, ali zanima me spava li koja od vas na trbuhu? Ja oduvijek, ne vidi mi se jos trbuh, ali razmisljam da li to stisce bebu… kako spavate? 🙈🙈
Je li koja kupila onaj jastuk za trudnice? Razmisljam o ovom:
https://www.evitas.hr/koala-babycare-jastuk-za-trudnice-hug-comfy-grey
BabyBoy 💙
Evo mog ishoda...odem kod mog doktora a inace idem privatno na preglede. Juce telefonski mi je sestra rekla da dodjem danas na pregled, kad sam dosla bukvalno me s vrata vratila i rekla da mi je pregled pomeren za sutra i da mi je poslala poruku. A ja sam videla tu poruku samo nisam pazljivo procitala. I tu sam se iznervirala jer smatram da ako imam krvarenje da treba odmah da me prime. Zvala sam sve moguce privatne doktore i niko nije hteo da me primi. I onda odem u dom zdravlja kod svoje doktorke i primi me odmah. Sve je u redu s bebom nasla mi je hematom na zadnjem zidu materice. Rekla mi je da ce to sve iscureti. Da ako se pojaca krvarenje da dodjem odmah, a ako nastavi da bude isto da dodjem za 7 dana na kontrolu. Da mirujem i da nastavim da pijem utrogestan 3 puta na dan. Skoro sam bila na 4d ultrazvuku i sad mi nije jasno kako se tad nije video taj hematom
I ja se vodim isto kao visokorizicna trudnoca, vjerujem radi hashimota hypotireosis i gubitka prethodnih trudnoca.
Jelusicka bravo, neka si otvorila bolovanje, nece te nitko zezati! Hahaa snovi snovi… imala sam i takvih snova, jaoo 🤭🤭
Htjela sam pitati koji magnezij uzimate? Ja sam bas potrosila onaj “direkt” pa ako imate bolji prijedlog da kupim onda te… nisam to doktoricu ispitivala koji je dobar.
I nisam nikako pitala, ali zanima me spava li koja od vas na trbuhu? Ja oduvijek, ne vidi mi se jos trbuh, ali razmisljam da li to stisce bebu… kako spavate? 🙈🙈
Je li koja kupila onaj jastuk za trudnice? Razmisljam o ovom:
https://www.evitas.hr/koala-babycare-jastuk-za-trudnice-hug-comfy-grey
https://ibb.co/BBJLbc3 ja imam taj neki i za sad je na kaucu u tom polozaju i muz tako lezi i gleda tv 🤣 i bas je dobro… Nemam pojma kako se spava s time. Ja se vrtim stalno, a da cu to saf svakih 5 min premistat s jednog boka na drugi, otkrivat se pokrivat, cisto sumnjam 🤣 nemam pojma
Pereca u pravu si 🤣 znaci za vikend ulazim u 5. misec 😱🤣
Danubis barem znas sto je. Mozda ga je beba skrivala pa se nije vidia do sad 🤷 nek bude sve dobro 🤞
Ovaj jastuk mi je odličan 😊
5 mjesec trudnoće se bliži, kad prije 😄😍
Danubis strašno da nitko ne želi primiti trudnicu koja krvari, ne znam šta bi rekla. Sigurno se iza bebe skrivao hematom, Bogu hvala pa znaš šta je , bitno da mirujes i imaš terapiju👍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Curke, ja rješavan sve privatno, dvoumim se dal da se naručim kod svoje dokt cisto radi reda da me uopce vidi haha?
Samo mi bolovanje otvorila i uputnice dala.
Malo mi nekako bed, neznam kak ce se ponasat.
Gdje cete vi rodit? Ja sam iz Čakovca, al nevu kod nas nikako, planiram Zg samo neznam gdje.
I kako je to onda sa patronaznom, porodom, i sve ostalo? Bojim se da mi moja to ne prati nista posto neidem kod nje.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
La Lupa meni je super bio trudnicki jastuk pred kraj kad mi je stomak bio velik, nekako bi se s njim podbocila..koristili smo ga i par god poslje...nedavno ga maknula, ali cu ga brzo morat vtatiti
Sortiraj odgovore
Najstariji