DarkIvy, nemam pojma jer se evo trudim oslanjati sto više na samo sto mi doktori kažu bez postavljanja mnogo pitanja, jer ako opet krenem s pitanjima i čitanjem na netu, eto bedaka :)
…. i bolje da ne kažem koje negativne efekte previše folne kiseline sam ja sad našla na Google haha. Ne, ne treba njuškat na Googlu definitivno :)
Lena, da tako i ja radim jer se lako pogubiti:)
ali ipak uvijek i paralelno i kopam i čitam, čisto da si pojasnim
11/2023. curica
Evo ja sam prije trudnoće pila folnu kiselinu i nastavila kad sam zatrudnila, a onda sam nekad u 6 ili 7 tjednu počela s novalac. Moja ginekologica mi nije apsolutno ništa spominjala za vitamine i prenatale, ja ovo sve pijem samoinicijativno. A i sad kad su mi mučnine nekako mislim da mi ti vitamini dobro dođu jer većinu hrane ne mogu smislit. Sumnjam da mogu naškoditi kad su kreirani za trudnice s tim da sam sad počela i B6 piti jer hoću vidjet hoće li mi pomoći s mučninama. Tu i tammo roknem i vitamin D3, ako ne idem van na sunce itd.
Kako mi je drago vidjeti ove prelijepe slike sa ultrazvuka.
U kojoj sedmici ste vi radile nuhalni?
Vidjela sam da jos cura ima problem sa probavom, tacnije sa zatvorom. I ja sam jedna od vas, u zadnjih par dana to regulisem espumisan granulama i mineralnom vodom, sad za sad funkcionise. Nadam se da ce jos nekome pomoci
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Kako mi je drago vidjeti ove prelijepe slike sa ultrazvuka.
U kojoj sedmici ste vi radile nuhalni?
Vidjela sam da jos cura ima problem sa probavom, tacnije sa zatvorom. I ja sam jedna od vas, u zadnjih par dana to regulisem espumisan granulama i mineralnom vodom, sad za sad funkcionise. Nadam se da ce jos nekome pomoci
Ja sam radila u 12+3tt nuhalni
Ja zadnje kad sam vadila trebalo se naručiti..ali kako sam ja radila u smjenama rekla sam im koji dan mogu i tako je i bilo. Nisu radili probleme. Napomeneš još da si i trudnica 🙂
Tako je, ljubičasta zgrada, ulaz je straga negdje
E hvala ti na info. Da tamo sam vadila AMH i poslala im mail da se naručim i dali su mi datum a vrijeme da dođem tipa između 7 i 9.30 i došla sam a ispred je bilo sto ljudi😒
a dobro, napomenut ću da sam trudnica i baš me zanima da li ću ostvariti svoju prvu prednost hehe
E da, danas sam bila na pregledu, beba napreduje. Ima 4,4 cm. Kaže doktorica da je radila nešto s rukicama, ili trljala okice ili se hvatala za glavu 🥰
Sve dobro napreduje i u petak radim nifty. Oni rade sa svim testovima ali eto taj mi je preporučila. Uglavnom sve super za sad i onda se vratim na posao i izvadim papire koje mi je dala da ih još malo pročitam i piše na nalazu dijagnoza: prijeteći pobačaj. Baš me to streslo. Ne znam od kud to. Nije ništa spominjala na pregledu takvo, sve je bilo u redu. Nisam na komplikacijama, nemam krvarenja.. baš me štrecnulo. Ne kužim...
Ja isto uzimam novalac vec mjesecima, nisam nikad cula da mogu biti sretni, ali sada ste me zamislile..dodajem jos jedno pitanje za gin u petak, kako sam krenula trebat cu cijeli salabahter ponijeti sa sobom 🫣😂
Da, svakako ću pitati. U petak idem vaditi krv pa ću imati priliku ali eto da podijelim i s vama jer baš me streslo.
Sortiraj odgovore
Najstariji