Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    15. Ožujak 2023. 16:06

DarkIvy, nemam pojma jer se evo trudim oslanjati sto više na samo sto mi doktori kažu bez postavljanja mnogo pitanja, jer ako opet krenem s pitanjima i čitanjem na netu, eto bedaka :) 

Lena1897
    15. Ožujak 2023. 16:09

…. i bolje da ne kažem koje negativne efekte previše folne kiseline sam ja sad našla na Google haha. Ne, ne treba njuškat na Googlu definitivno :) 

DarkIvy
    15. Ožujak 2023. 16:11

Lena, da tako i ja radim jer se lako pogubiti:) 
    ali ipak uvijek i paralelno i kopam i čitam, čisto da si pojasnim

11/2023. curica

Lily123
    15. Ožujak 2023. 16:46

Evo ja sam prije trudnoće pila folnu kiselinu i nastavila kad sam zatrudnila, a onda sam nekad u 6 ili 7 tjednu počela s novalac. Moja ginekologica mi nije apsolutno ništa spominjala za vitamine i prenatale, ja ovo sve pijem samoinicijativno. A i sad kad su mi mučnine nekako mislim da mi ti vitamini dobro dođu jer većinu hrane ne mogu smislit. Sumnjam da mogu naškoditi kad su kreirani za trudnice  s tim da sam sad počela i B6 piti jer hoću vidjet hoće li mi pomoći s mučninama. Tu i tammo roknem i vitamin D3, ako ne idem van na sunce itd. 

mami_m
    15. Ožujak 2023. 16:57

Kako mi je drago vidjeti ove prelijepe slike sa ultrazvuka.
    U kojoj sedmici ste vi radile nuhalni?
    Vidjela sam da jos cura ima problem sa probavom, tacnije sa zatvorom. I ja sam jedna od vas, u zadnjih par dana to regulisem espumisan granulama i mineralnom vodom, sad za sad funkcionise. Nadam se da ce jos nekome pomoci

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

tami53
    15. Ožujak 2023. 17:16

mami_m

Kako mi je drago vidjeti ove prelijepe slike sa ultrazvuka.
    U kojoj sedmici ste vi radile nuhalni?
    Vidjela sam da jos cura ima problem sa probavom, tacnije sa zatvorom. I ja sam jedna od vas, u zadnjih par dana to regulisem espumisan granulama i mineralnom vodom, sad za sad funkcionise. Nadam se da ce jos nekome pomoci

Ja sam radila u 12+3tt nuhalni

Pipi11
    15. Ožujak 2023. 18:01

Mom

Ja zadnje kad sam vadila trebalo se naručiti..ali kako sam ja radila u smjenama rekla sam im koji dan mogu i tako je i bilo. Nisu radili probleme. Napomeneš još da si i trudnica 🙂
    Tako je, ljubičasta zgrada, ulaz je straga negdje

E hvala ti na info. Da tamo sam vadila AMH i poslala im mail da se naručim i dali su mi datum a vrijeme da dođem tipa između 7 i 9.30 i došla sam a ispred je bilo sto ljudi😒
    a dobro, napomenut ću da sam trudnica i baš me zanima da li ću ostvariti svoju prvu prednost hehe

Pipi11
    15. Ožujak 2023. 18:05

E da, danas sam bila na pregledu, beba napreduje. Ima 4,4 cm. Kaže doktorica da je radila nešto s rukicama, ili trljala okice ili se hvatala za glavu 🥰
    Sve dobro napreduje i u petak radim nifty. Oni rade sa svim testovima ali eto taj mi je preporučila. Uglavnom sve super za sad i onda se vratim na posao i izvadim papire koje mi je dala da ih još malo pročitam i piše na nalazu dijagnoza: prijeteći pobačaj. Baš me to streslo. Ne znam od kud to. Nije ništa spominjala na pregledu takvo, sve je bilo u redu. Nisam na komplikacijama, nemam krvarenja.. baš me štrecnulo. Ne kužim...

• Takutaka1
    15. Ožujak 2023. 18:33

Ja isto uzimam novalac vec mjesecima, nisam nikad cula da mogu biti sretni, ali sada ste me zamislile..dodajem jos jedno pitanje za gin u petak, kako sam krenula trebat cu cijeli salabahter ponijeti sa sobom 🫣😂

Pipi11
    15. Ožujak 2023. 18:34

Da, svakako ću pitati. U petak idem vaditi krv pa ću imati priliku ali eto da podijelim i s vama jer baš me streslo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.