Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaŠČ
    14. Ožujak 2023. 23:38

Takutaka, ja sam u 2.mjesecu

tami53
    15. Ožujak 2023. 09:18

Flowerson ide brzo promjena doktora, ja sam mijenjala opcu praksu nedavno i kroz tjedan dana je sve bilo riješeno...ne znam odakle si,ovdje u Ri je tesko naci socijalnog ginekologa koji je ok a prima nove pacijente, barem tako čitam po forumu,ja sam dugo kod svoga i zadovoljna sam

lalaland1991
    15. Ožujak 2023. 09:46

Cure koje boli glava, mozda vam etericno ulje moze pomoci, vecina ih se smije koristiti nakon 1.tromjesecja.
    I pogledajte si Biljkoljupku na instagramu, ona radi razne prirodne kreme i tinkture.
    Među ostalim i tinkturu lista maline.
    Ja sam trenutno prehlađena i spasavaju me ulja i Pranaromov sprej za nos. 🙃

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Flowerson 🌸
    15. Ožujak 2023. 09:58

tami53

Flowerson ide brzo promjena doktora, ja sam mijenjala opcu praksu nedavno i kroz tjedan dana je sve bilo riješeno…ne znam odakle si,ovdje u Ri je tesko naci socijalnog ginekologa koji je ok a prima nove pacijente, barem tako čitam po forumu,ja sam dugo kod svoga i zadovoljna sam

Da, napravila sam detaljnu analizu svih ginekologa u Ri i izbor je grozan. Bila je dobra gin u domu zdravlja na Škurinjama, al to je otišla radit u KBC tako da sam u tom trenutku odustala od promjene ginekologa. Napravit ću još jednom analizu pa ću vidjet što i kako...mislim da je sad neki muški na Škurinjama, a po svemu što sam do sada iskusila, muški su stvarno najbolji ginekolozi.
    lalaland, ja sam probala koristit eterična ulja pa mi se samo još više povraćalo mozda bude bolje u drugom tromjesečju s tim.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Baby❤
    15. Ožujak 2023. 10:40

Cure trebam pomocc.
    Po

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    15. Ožujak 2023. 10:43

Cure trrbam pomoccc.
    Pošto je mom mužu za mjesec dana rođendan htjela bih ga iznenaditi da ide samnom na pregled pošto kod mog ginekologa ulaz nije dozvoljen.
    E sad čitam da 3D/4D tek od 22.tt se radi. Ja cu za mjesec dana bit nekih 17 tt.
    Što mi preporučujete onda? Da samo idemo na običan pregled da čuje srce ili ?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

amarenna
    15. Ožujak 2023. 11:41

Da, slažem se, možeš snimiti s mobitelom na monitoru, opet ako želiš da baš bude s tobom nazoveš privatnika i pitaš dal rade u tom tjednu da budeš sigurna, ne znam otkuda si, ja sam radila 2018 u 16 tjednu privatni 3d 4d uzv u Zagrebu tako da znam da se može 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Baby❤
    15. Ožujak 2023. 12:52

amarenna

Da, slažem se, možeš snimiti s mobitelom na monitoru, opet ako želiš da baš bude s tobom nazoveš privatnika i pitaš dal rade u tom tjednu da budeš sigurna, ne znam otkuda si, ja sam radila 2018 u 16 tjednu privatni 3d 4d uzv u Zagrebu tako da znam da se može

Sve klinike koje sam sad zvala su mi rekli da tek od 22tt rade 3/4d

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    15. Ožujak 2023. 12:53

Ici cemo onda samo na obican uzv pa da cuje srce, nadam se da ce se malo i kretat da i taj dio dozivi 😍
    Pošto mi je to jedina ideja za ročkas 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Lena1897
    15. Ožujak 2023. 13:12

Kakvo razočarenje danas. Imala sam kontrolu kod endokrinologa koji mi je tražio i nalaz urina. Uglavnom, nalaz je pokazao dosta bakterija i leukocita, tako da ću morati raditi bris na ureaplazmu, klamidiju… 
    Problem je u tome sto je moja trudnoća IVF i niko nikada mi nije tražio briseve iako sam prošla i HSG i sve ostalo. Čak sam pitala prije HSG treba li bris i rečeno mi je ne jer sam prije toga popila po njihovom programu obaveznu kuru antibiotika (iako ponavljam nisu radili briseve). 
    Sad sam užasno zabrinuta jer me malo bolio stomak sinoć i mislim da jeste mokraćni kanal u pitanju. 
    Šta ako je ureaplasma? Pa zaista… zaista sam ljuta na sebe sto nisam to samoinicijativno uradila prije postupka kad mi oni već nisu rekli da radim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.