Flowerson ide brzo promjena doktora, ja sam mijenjala opcu praksu nedavno i kroz tjedan dana je sve bilo riješeno...ne znam odakle si,ovdje u Ri je tesko naci socijalnog ginekologa koji je ok a prima nove pacijente, barem tako čitam po forumu,ja sam dugo kod svoga i zadovoljna sam

Cure koje boli glava, mozda vam etericno ulje moze pomoci, vecina ih se smije koristiti nakon 1.tromjesecja.
I pogledajte si Biljkoljupku na instagramu, ona radi razne prirodne kreme i tinkture.
Među ostalim i tinkturu lista maline.
Ja sam trenutno prehlađena i spasavaju me ulja i Pranaromov sprej za nos. 🙃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Flowerson ide brzo promjena doktora, ja sam mijenjala opcu praksu nedavno i kroz tjedan dana je sve bilo riješeno…ne znam odakle si,ovdje u Ri je tesko naci socijalnog ginekologa koji je ok a prima nove pacijente, barem tako čitam po forumu,ja sam dugo kod svoga i zadovoljna sam
Da, napravila sam detaljnu analizu svih ginekologa u Ri i izbor je grozan. Bila je dobra gin u domu zdravlja na Škurinjama, al to je otišla radit u KBC tako da sam u tom trenutku odustala od promjene ginekologa. Napravit ću još jednom analizu pa ću vidjet što i kako...mislim da je sad neki muški na Škurinjama, a po svemu što sam do sada iskusila, muški su stvarno najbolji ginekolozi.
lalaland, ja sam probala koristit eterična ulja pa mi se samo još više povraćalo mozda bude bolje u drugom tromjesečju s tim.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure trebam pomocc.
Po
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure trrbam pomoccc.
Pošto je mom mužu za mjesec dana rođendan htjela bih ga iznenaditi da ide samnom na pregled pošto kod mog ginekologa ulaz nije dozvoljen.
E sad čitam da 3D/4D tek od 22.tt se radi. Ja cu za mjesec dana bit nekih 17 tt.
Što mi preporučujete onda? Da samo idemo na običan pregled da čuje srce ili ?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Da, slažem se, možeš snimiti s mobitelom na monitoru, opet ako želiš da baš bude s tobom nazoveš privatnika i pitaš dal rade u tom tjednu da budeš sigurna, ne znam otkuda si, ja sam radila 2018 u 16 tjednu privatni 3d 4d uzv u Zagrebu tako da znam da se može

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Da, slažem se, možeš snimiti s mobitelom na monitoru, opet ako želiš da baš bude s tobom nazoveš privatnika i pitaš dal rade u tom tjednu da budeš sigurna, ne znam otkuda si, ja sam radila 2018 u 16 tjednu privatni 3d 4d uzv u Zagrebu tako da znam da se može
Sve klinike koje sam sad zvala su mi rekli da tek od 22tt rade 3/4d
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ici cemo onda samo na obican uzv pa da cuje srce, nadam se da ce se malo i kretat da i taj dio dozivi 😍
Pošto mi je to jedina ideja za ročkas 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Kakvo razočarenje danas. Imala sam kontrolu kod endokrinologa koji mi je tražio i nalaz urina. Uglavnom, nalaz je pokazao dosta bakterija i leukocita, tako da ću morati raditi bris na ureaplazmu, klamidiju…
Problem je u tome sto je moja trudnoća IVF i niko nikada mi nije tražio briseve iako sam prošla i HSG i sve ostalo. Čak sam pitala prije HSG treba li bris i rečeno mi je ne jer sam prije toga popila po njihovom programu obaveznu kuru antibiotika (iako ponavljam nisu radili briseve).
Sad sam užasno zabrinuta jer me malo bolio stomak sinoć i mislim da jeste mokraćni kanal u pitanju.
Šta ako je ureaplasma? Pa zaista… zaista sam ljuta na sebe sto nisam to samoinicijativno uradila prije postupka kad mi oni već nisu rekli da radim.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji