Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Djajip
    12. Ožujak 2023. 13:08

Pipi11

Djajip, ne znam ti za probavu. Nemam problema s tim, možda će ti netko pomoći savjetom tko ima ili je imao.
    htjela sam ti reći za trbuh, možda sad nosiš curicu pa je zato razlika u trbuhu a čitala sam i kao da se kod druge trudnoće prije puno pojavi trbuh odnosno naraste. E sad jel to mit…🤷

Pa i moj je diskutabilan jel debeli, ili trudnicki🤣🤣🤣
    Ma da je tvrd
    Eh da i ja sam to cula da u drugoj ranije krene stomak. A i realno ima me viska dosta gledajuci u odnosu na prvu :D

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    12. Ožujak 2023. 13:09

Pereca333

Djajip

Eh da, ima li neko problem sa probavom? Ja evo treci dan ne idem u wc😭😭😭
    I bas me iritira.

Znam kak je, istu muku mucim od pocetka trudnoce. Probala sam Mucofalk - neki preparat sa sjemenom lana, malo je pomoglo ali opet ne onako kako treba. Sta mi zaista pomaze ujutro popijem toplu casu vide s limunom, zatim magnesijum, tokom dana nosim flasu vode svuda sa sobom i svaki dan par suvih sljiva i setanje uvece. Hormoni usporavaju rad crijeva, materica rasta, vrsi pritisak, tacno osjetim da mi stomak otekne i bude napuhnut na jednom strani, kad to primjetim lagano izmasiram i utoplim stomak pa mi pomogne malo.

Hvala puno. Mene bas iscrpi :(

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    12. Ožujak 2023. 13:09

MomM.94

Djajip

Eh da, ima li neko problem sa probavom? Ja evo treci dan ne idem u wc😭😭😭
    I bas me iritira.

Citala sam bas neki dan da su cure pisale na jednoj temi da cokoladno mlijeko na taste te potjera na wc. I da si ga uzmemo dok pemo u rodiliste ako pemo na carski, jer ne puste doma dok ne obavis prvu stolicu. Bolje i to nego dulcolax.

Hvala, probam❤️

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    12. Ožujak 2023. 13:13

https://ibb.co/37nDmTS

Eto ga 🤣❤️
    Sutra ima dr da se šokira na kontroli🤣

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    12. Ožujak 2023. 13:42

kiki13

Djajip

https://ibb.co/37nDmTS

Eto ga 🤣❤️
    Sutra ima dr da se šokira na kontroli🤣

Prava beba bome 🙈😁

Ti si prava zgodnica❤️
    A ja sam sokirana vecinu vremena🤣🤣🤣
    Tacno mi se karma vraca sto sam se smijala mami kad je bila 12 nedelja sto joj je stomak bio kao da je minimum 25 :D
    A nisam dobila nista na kilazi :l

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

lalaland1991
    12. Ožujak 2023. 15:37

Evo mog, s tim da zna biti jos vise ak pojedem sranja tokom dana:
    https://ibb.co/n8Lg1tw 🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• MamaŠČ
    12. Ožujak 2023. 16:21

Cure, je li ijedna od vas imala konjuktivitis za vrijeme trudnoće? Imam u kući neke kapi, ali piše u slučaju trudnoće da se ne uzimaju bez preporuke liječnika. Budući da je danas nedjelja, ne mogu otići kod njega. Je li možda neka uzimala kapi?

amarenna
    12. Ožujak 2023. 16:49

Cure baš ste sve prekrasne s trbuscicima 👶❤
    https://ibb.co/K9zPRg1 evo i nas 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pipi11
    12. Ožujak 2023. 19:09

Kako smo različite, ima cura sa vidljivim trbuhom i kiki pak van svake kategorije ko u najboljoj formi, nevjerojatno
    Sutra vam slikam svoj.malo prije došla s ručka od svojih i spremila se za sutra za posao i sad legla na kauč, više me nitko ne može dići😄 čekam film u 20 h i guštam ostatak večeri. 
    Nego kaj mislite jel vrijeme se početi mazati? Još nisam pa se bojim da sam trebala možda već. 

Pipi11
    12. Ožujak 2023. 19:13

MamaŠČ, ne znam ti za konjunktivitis, jedino ti do sutra preostaje internet ako se do tad ne javi netko tu tko zna. E ali znam da ima neka sad aplikacija- umjetna inteligencija koja je sad hit i nema pitanje na koje ne zna odgovor.  Ne mogu se sjetiti kak se zove, ali za sek dobiješ odgovor na što god te zanima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.