MalaG čestitam na ultrazvuku 🥰 divota. Ja ne mogu dočekati svoj. Stvarno jedva čekam a pogotovo da muž bude sa mnom pa da i on doživi. Mi još uvijek ne možemo vjerovati da ćemo dobiti bebu. Nekako kao da nismo svjesni. Nisam još ni počela mazati trbuh, možda bi trebala 🤔
Teich, ja sam sebi isto gadna. Iskreno, nikad gadnija. Ne znam kaj je to. Da li će biti tako cijeli trudnoću? Gledam Ivu Šulentić u emisiji kod nas doma i nikad nije lošije izgledala. Vjerojatno isto od trudnoće. Čudno. Kao trudnice blistaju moš mislit 😄
Kiki, blago tebi, dijete će ti imati društvo. Moje nećakinje su već predškolske dobi, prijatelji imaju djecu dosta veću. Čekam još jednu prijateljicu koja ide na potpomognutu pa se nadam da će joj uspjeti što prije. Iako ne živimo blizu pa možda ni neće biti prilike za neko često druženje. A dobro tako je kako je, samo da mi dođe zdrava bebica, to mi je najbitnije.
Ja sam deset tjedana sad a meni se trbuh nekad tako jako već vidi. Meni je to drago ali mi se čini da je rano. Nekim curama do 4 mj trudnoće se apsolutno ništa ne vidi. Valjda je to individualno 🤷
Ja imam bas lopticu. Sokirana sam :O
Jer sa djecakom se nazirao sa 18 sedmica :D
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Eh da, ima li neko problem sa probavom? Ja evo treci dan ne idem u wc😭😭😭
I bas me iritira.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
E da, ni ja ne znam jel trbuh od trudnoće, napuhanosti ili sam debela 😄 zato jer moj nije tvrd nego ono ko žene kad su deblje, ne visi špek nego, uh teško za opisat ali nije lopta ko kod tebe Djajip nego ono debela sam 😄
Djajip, ne znam ti za probavu. Nemam problema s tim, možda će ti netko pomoći savjetom tko ima ili je imao.
htjela sam ti reći za trbuh, možda sad nosiš curicu pa je zato razlika u trbuhu a čitala sam i kao da se kod druge trudnoće prije puno pojavi trbuh odnosno naraste. E sad jel to mit...🤷
Cure help. Lijek za glavobolju? Od jucer me ubija, jedva gledam vec kolko me boli
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Baby, možda da probaš magnezij i piti stvarno puno vode. Mislim stvarno ne znam da li bi ti pomoglo za jaku glavobolju ali kad ne znam da li je pametno išta drugo uzimati. Nadam se da će ti prestati. Meni su to bili prvi znakovi trudnoće i nekako sam izdržala bez tableta .ali ako je neizdrživa glavobolja...uh suosjećam, to je gadno.držim 🤞 da što prije prođe.
Pa ajde da vidimo te trbuscice 😍👶💕 kod mene je i beba ali i napuhnutost jer neidem po par dana u wc, a ima i salca od prosle trudnoce 🤣https://ibb.co/Jzmz2z8
U to ime idem odo jos malo praviti kiflica da imamo sta jesti, da bebicu nahranim 🙈🙊🤣https://ibb.co/BwSp4D5
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
I bas me iritira.
Citala sam bas neki dan da su cure pisale na jednoj temi da cokoladno mlijeko na taste te potjera na wc. I da si ga uzmemo dok pemo u rodiliste ako pemo na carski, jer ne puste doma dok ne obavis prvu stolicu. Bolje i to nego dulcolax.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Pipi i meni je trbuh ogroman, i kao fora mi je, al zivcira me kaj nznm koliki je od trzdnoce a koliki od napuhanosti.
Ima li nas jos u mojim tjednima koja se jako napuhavaju? Tipa nvcr izgledam ko da sam 5 mj trudna, i trbuh mi je bas tvrd i osjecam se lose, ko balon.
Naravno, ovisi kaj pojedem tokom dana, al kak god okrenes napuhnem se do veceri.
Sudojećam. Ujutro imam izražen samo donji dio trbuha (makar da se razumijemo nisam bila mršavica prije trudnoće, ipak sam ostala trudna sa 72 kg). Ali navečer, pa to je cijeli trbuh napuhnut, ko bomba koja će eksplodirati 😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
I bas me iritira.
Znam kak je, istu muku mucim od pocetka trudnoce. Probala sam Mucofalk - neki preparat sa sjemenom lana, malo je pomoglo ali opet ne onako kako treba. Sta mi zaista pomaze ujutro popijem toplu casu vide s limunom, zatim magnesijum, tokom dana nosim flasu vode svuda sa sobom i svaki dan par suvih sljiva i setanje uvece. Hormoni usporavaju rad crijeva, materica rasta, vrsi pritisak, tacno osjetim da mi stomak otekne i bude napuhnut na jednom strani, kad to primjetim lagano izmasiram i utoplim stomak pa mi pomogne malo.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji