Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    11. Ožujak 2023. 21:26

Cure hvala vam svima na lijepim željama.🥰😍
    Mogu reći da je UZV prošao super. Suprug je imao priliku biti sa mnom u sobi tako da smo zajedno uživali u prizorima bebe koja je kao velika lamatala rukicama i nogicama. Baš je bilo emotivno i jednostavno predivan osjećaj. 🤭❤️ Srce nam je nas mjestu, mirni smo i ispunjeni. Dr je rekla da sve super napreduje i da nema razloga brizi. Idući UZV je 01.04. kada ćemo raditi nuhalni nabor.☺️🤭 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

amarenna
    11. Ožujak 2023. 22:09

MalaG

Cure hvala vam svima na lijepim željama.🥰😍
    Mogu reći da je UZV prošao super. Suprug je imao priliku biti sa mnom u sobi tako da smo zajedno uživali u prizorima bebe koja je kao velika lamatala rukicama i nogicama. Baš je bilo emotivno i jednostavno predivan osjećaj. 🤭❤️ Srce nam je nas mjestu, mirni smo i ispunjeni. Dr je rekla da sve super napreduje i da nema razloga brizi. Idući UZV je 01.04. kada ćemo raditi nuhalni nabor.☺️🤭

Prekrasne vijesti, mogu misliti koliko ste sretni i preplavljeni emocijama 😊👶❤ 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    11. Ožujak 2023. 22:11

MalaG, čestitam ❤️ svaki uzv je nešto divno 🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    12. Ožujak 2023. 07:48

MalaG  vjerujem da vam je bilo prekrasno 🥰 al brzo ces se ici opet druziti sa svojom bebicom 👶💞
    Mi ovaj put nikako docekati pregled dali sto je vise od mjesec dana razlike ili sto bi mogli saznati spol,neznam 🙈 bas smo nekako napeti 🤣 Kod mene nema puno novosti,one trudnicke tegobe su me prosle jedem ko luda cisto se bojim stat na vagu heh e da od nekih glupih novosti je ta da mi je ispucalo par kapilara na obrazu wtf,koza mi je jako suha, neka sam si sva ruzna🙊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lola1212
    12. Ožujak 2023. 08:54

Djajip

Marija.1994

Lola1212

Ima netko iskustva sa anestezijom i zubarom u trudnoci?

Bila sam kod zubarke medjutim nije bilo moje nego neka na zamjeni i nije mi htjela popravljati, rekla je da bolje ne, da anestezija predugo drzi. Cekam da se vrati moja zubarka, nebi htjela da mi zubi propadnu. A recimo moja sestra je rekla da joj njezin zubar vadio umnjak u trudnoci..

Kao zdravstveni radnik sa visokim obrazovanjem, smije anestezija i popravka zuba. Neki izbjegavaju prvih 12 sedmica, zbog jaceg krvarenja desni i same osjetljivosti.🤗

Hvala ti, tako sam procitala i na drugim forumima. Ide sljedeci tjedan anestezija i popravak zuba jer bez anestezije meni zubar ne prilazi 😅

It’s a girl 💞

MalaG
    12. Ožujak 2023. 09:14

Amarenna i Flowerson hvala vam ženice!🤗🤭 Slažem se da je UZV nešto posebno i predivno.😍☺️
    Teich hvala ti!☺️🤭 Vjerujem da vam je dugo, ali nadam se da će vam brzo proći vrijeme pa da se i vi podružite sa bebicom. 😍😍🤗 Kod mene su tegobe i dalje tu, mučnine i glavobolje. Nadam se da će ubrzo prestati jer baš umaraju.😴 Za lice se moram složiti - i meni je postalo užasno u zadnjih 10ak dana. Kao drugi pubertet - akne, suhoća i  crvenilo. Jedino mi nokti rastu kao ludi pa ih svakih 5 dana moram kratiti 😂😂😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pipi11
    12. Ožujak 2023. 10:07

MalaG čestitam na ultrazvuku 🥰 divota. Ja ne mogu dočekati svoj. Stvarno jedva čekam a pogotovo da muž bude sa mnom pa da i on doživi. Mi još uvijek ne možemo vjerovati da ćemo dobiti bebu. Nekako kao da nismo svjesni. Nisam još ni počela mazati trbuh, možda bi trebala 🤔
    Teich, ja sam sebi isto gadna. Iskreno, nikad gadnija. Ne znam kaj je to. Da li će biti tako cijeli trudnoću? Gledam Ivu Šulentić u emisiji kod nas doma i nikad nije lošije izgledala. Vjerojatno isto od trudnoće. Čudno. Kao trudnice blistaju moš mislit 😄
    Kiki, blago tebi, dijete će ti imati društvo. Moje nećakinje su već predškolske dobi, prijatelji imaju djecu dosta veću. Čekam još jednu prijateljicu koja ide na potpomognutu pa se nadam da će joj uspjeti što prije. Iako ne živimo blizu pa možda ni neće biti prilike za neko često druženje. A dobro tako je kako je, samo da mi dođe zdrava bebica, to mi je najbitnije. 
    Ja sam deset tjedana sad a meni se trbuh nekad tako jako već vidi. Meni je to drago ali mi se čini da je rano. Nekim curama do 4 mj trudnoće se apsolutno ništa ne vidi. Valjda je to individualno 🤷

Pipi11
    12. Ožujak 2023. 10:09

Kiki, kad si ti išla na qulified ? Znam da Flowerson ide čini mi se ovaj tjedan a mi smo tu negdje po tjednima. Pitam da li da već naručim možda za idući tjedan ili onaj iza?

MomM.94
    12. Ožujak 2023. 10:50

I meni lice koma, izbili mi neki pristici po celu zadnjih par dana, koma. Bas blistamo u trudnoci od pristica. 😄
    Ja sam pricala za kumu da treba rodit. Na kraju je zavrsila na carskom, nakon 5h forsiranja prirodnog, vec se mala pokakala i nagutala plodne vode pa je zavrsila na intezivnoj par dana. Al sad je super, prava mala curka koja samo papa i spava. Jedva cekam svoju bebolinku. 🥰

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

lalaland1991
    12. Ožujak 2023. 10:55

Pipi i meni je trbuh ogroman, i kao fora mi je, al  zivcira me kaj nznm koliki je od trzdnoce a koliki od napuhanosti.
    Ima li nas jos u mojim tjednima koja se jako napuhavaju? Tipa nvcr izgledam ko da sam 5 mj trudna, i trbuh mi je bas tvrd i osjecam se lose, ko balon.
    Naravno, ovisi kaj pojedem tokom dana, al kak god okrenes napuhnem se do veceri.

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.