Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola1212
    13. Ožujak 2023. 12:53

Meni kao da su svi simptomi nestali…cak su se i grcevi u trbuhu na mininum povukli, skoro da ih i nema. Jos jedino ucestalo mokrenje, to je konstantno od prvog dana😅
    Cure blizu meni tt, jel se i vi osjecate skoro kao ne trudne?

It’s a girl 💞

• Djajip
    13. Ožujak 2023. 13:08

Hvala teich95❤️
    Kontrola prošla. Bebica super. Po UZ prati zadnju menstruaciju. Pološ im je UZ, ali smo se slatko ismijale kako se guzom odbacuje, kao da skače u vodu :D
    Zakazala me 22.3 za dabl test(mislim da je to u Hr kombinirani) i onda na 4 sedmice. 
    Kaže da mi se stomak izbacio , jer je druga trudnoća, a i posteljica i beba su uz sami trbušni zid :)

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

La_Lupa
    13. Ožujak 2023. 13:09

Pipi ajmeeeee i ja sanjam takve snove da je to hellloooouuuuuuuu… svasta, bas cudne neke snove 😂 evo sinoc sam parkirala auto ispred hotela koji znam parking i sve i kasnije nikako nisam mogla naci auto pa sam lutala po cijelom resortu, auta nigdje, nestao… show 🤭🤭😂😂
    Lola mene jos uvijek muce mucnine i povracanja pa nisam mjerodavna za nista reci 🥹🥹
    Jagoda nadam se da si ok, javi nam se 😘

BabyBoy 💙

MomM.94
    13. Ožujak 2023. 13:10

Lola1212

Meni kao da su svi simptomi nestali…cak su se i grcevi u trbuhu na mininum povukli, skoro da ih i nema. Jos jedino ucestalo mokrenje, to je konstantno od prvog dana😅

Isto i ja. Mucnina vise nemam, jedino nemam apetita uopce. I isto stalno piskim. Trbuh se jos ne istice, jedino navecer. 😄

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Pereca333
    13. Ožujak 2023. 14:57

Lola1212

Bas sam dosla na forum da isto pitam. 😊 Ja imam jos jako bolne grudi i zadisem se kad setam duze ali odjednom sam dobila neku energiju, danju sam aktivnija, mogu mnogi vise da obavim, radim normalno, i nekad se pitam je li moguce da u mom stomaku je moja bebica, sve pipkam, gledam i ne vjerujem 😂 Da mi je docekati 29.03 i pregled, do tad cu izluditi.  Inace mi je Harmony uredan, hvala Bogu 🙏 ali za pol.je rekla doktorica bice rezultat za 7 dana. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Pereca333
    13. Ožujak 2023. 15:02

Sto se snova tice, ja sanjam i dalje bas aktivno.  Sanjala sam neke ruzne snove, pune strahova, a sanjala sam da drzim bebu moju i ona se samo smije 😊😂 Isto tako sam sanjala da krvarim, uzas. 

Draga Jagoda drzi se, zao mi je sto kroz to prolazis, opet cu ti napisati, kad citam tako forume, neke zene knogo krvare u trudnoci i rode zdravu djecicu. Nadam se da ce se stabilizirati kod tebe da imas malo mira. 🙏

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Flowerson 🌸
    13. Ožujak 2023. 15:20

Djajip super za ultrazvuk 
    Što se tiče snova, ja ih baš i nemam...ili imam pa se ne sjećam ničeg. 
    Ja ne znam što se meni dešava, do nedavno sam samo nesto trpala u sebe, sad nemam apetita...što god pojedem se osjećam odvratno i naduto, na neku hranu mi se povraća zbog mirisa, doslovno jedino što mi paše su krekeri i pašta bez ičega, samo malo ulja. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    13. Ožujak 2023. 16:16

Djajip

Hvala teich95❤️
    Kontrola prošla. Bebica super. Po UZ prati zadnju menstruaciju. Pološ im je UZ, ali smo se slatko ismijale kako se guzom odbacuje, kao da skače u vodu :D
    Zakazala me 22.3 za dabl test(mislim da je to u Hr kombinirani) i onda na 4 sedmice.
    Kaže da mi se stomak izbacio , jer je druga trudnoća, a i posteljica i beba su uz sami trbušni zid :)

Odlične vijesti 🥰😊
    Baš je dugo čekati mjesec dana do svake kontrole. Ja tek 24.03. 🙈🙈🙈🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    13. Ožujak 2023. 16:24

Djajip predivno za uzv 😍😍
    I meni su pregledi na svakih 4 tjedna 🙈
    Mene zanima za ove cure koje su malo dalje od mojih tjedana, kad su vam nestale mucnine? Kad se vraca energija? Zelim malo uzivati u trudnoci pa pitam, nestrpljivaaa sam😂😂 🤭🤭

BabyBoy 💙

teich95
    13. Ožujak 2023. 16:59

Djajip odlicno 😍 jel si jos na istoj kilazi ili? Ja jutros stala na vagu prva 1kg u plusu a izgledam kao da sam dobila min 3kg hehe
    La_lupa sve ti je to individualno ali navodno do 16tj bi trebale stat. S tim da sam ja znala u prosloj trudnoci i povratit i u 18tj pa 22tj ali jednom i onda opet par tjedana mir. S tim da sam od 34tj opet bas dosta pocela imat mucnine i povracat a o zgaravici da nepricam. A sada oko 12tj sve prestalo,sad vidjet cemo dal ce se vracati nadam se da nece 🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.