Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    11. Ožujak 2023. 16:01

Flowerson 🌸

Baby, čestitam ❤️🤗 nema ljepšeg nego znat da je sve u redu s bebom

Tako je ❤️

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    11. Ožujak 2023. 16:03

Jagoda01

Baby čestitam od srca, jos jedan momak u grupi💙
    I da nisi ti promijenila nik iz Tkocekatajidoceka? Nekako mi poznat tvoj opis a vidim da nje vise nema🤔

Da promijenila sam jer ste rekle da je predugacak 🤣 pa da vam je lakse 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• misscooking
    11. Ožujak 2023. 16:52

teich95

misscooking

Ei. Pozdrav svima. Da li netko zna da li imam pravo na regres od firme u ovoj godini pošto budem na bolovanju, odnosno na porodiljnom. Hvala i ugodan dan svima 🌸😀

Kod mene su nesto govorili da se mora biti na godisnjem u tekucoj godini i da bi ce ostvario regres,nisam se bas raspitivala pa nemogu sa sigurnocu reci

Idem na godišnji. Prvo stari pa onda od ove godine. Sad dal' mi bude odobren cijeli ili ne,vidjet ću. Ali g.o ću svakako iskoristiti 

lalaland1991
    11. Ožujak 2023. 17:11

Hvala svima na cestitkama 😍 nisu me isprepadali, dapace odlucila sam da ako dođe do dripa, sigurno uzimam epiduralnu (jer eto u njenom slucaju je drip bio nuzan jer je vodenjak puko), a inace cu probat bez 🙃
    Bas predobar osjecaj, dobiti necakinju hihi i jos biti trudna, vec sam 3x zasuzila od srece 😁

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Artemida1990
    11. Ožujak 2023. 17:57

kiki13

Girlsss ja se uclanila prije koji tjedan u puste neke baby grupe i danas nadem u posti paketic od Novalca… Kartice za slikanje… Preslatko 😀
    https://ibb.co/vxYyL4Z

Pa preslatko. Odmah sam se otisla uclaniti 🥰

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Djajip
    11. Ožujak 2023. 18:05

Marija.1994

Lola1212

Ima netko iskustva sa anestezijom i zubarom u trudnoci?

Bila sam kod zubarke medjutim nije bilo moje nego neka na zamjeni i nije mi htjela popravljati, rekla je da bolje ne, da anestezija predugo drzi. Cekam da se vrati moja zubarka, nebi htjela da mi zubi propadnu. A recimo moja sestra je rekla da joj njezin zubar vadio umnjak u trudnoci..

Kao zdravstveni radnik sa visokim obrazovanjem, smije anestezija i popravka zuba. Neki izbjegavaju prvih 12 sedmica, zbog jaceg krvarenja desni i same osjetljivosti.🤗

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    11. Ožujak 2023. 18:08

Cestitam cure na divnim vjestima❤️

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

La_Lupa
    11. Ožujak 2023. 18:38

Baby cestitke na 💙🎉🎉 bomeeee, vladaju nam muskici 🤭🤭 
    MissCooking mislim da pravo na regres imaju svi koji su u radnom odnosu na taj dan i ostvarili su pravo na koristenje go u tekucoj godini (razmjerno ili cijeli) 😉 

BabyBoy 💙

Pereca333
    11. Ožujak 2023. 19:58

Djevojke zubice smijete popravljati i lijeciti tj trebalo bi. Meni je doktorica svakako rekla da odem na kontrolni pregled kod zubara od 12 do 20 nedelje. Ako ima karijes moze doci do ulaska bakterija u krvotok i tako u do bebice. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• MomN.93
    11. Ožujak 2023. 20:44

Ja sam s 9 tjedana imala dogovoreni termin kod zubara, tad mi je popravio zub ali bez anestezije. 
    I sad me naručuje svakih mjesec dana na kontrole čisto radi pregleda i kontrole pošto su desni osjetljivije u trudnoći.. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.