cure, jel zna netko jel se smije piti od Kal-a magnezij glicinat 350?
Na kutiji piše da se ne preporučuje trudncama, a ne kužim zašto.. Možda jer treba paziti da se ne uzme previše?
Ili ako ne, koji onda magnezij?
Hvala!
11/2023. curica
Na kutiji piše da se ne preporučuje trudncama, a ne kužim zašto.. Možda jer treba paziti da se ne uzme previše?
Hvala!
Ja bas dobila preporuku od doktorice za Magnesium Glycinat ili Citrat jer se kao bolje podnosi od Magnesiumoksida. Ja kupila u DMu Mg 400 mg.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Hvala!
Ja bas dobila preporuku od doktorice za Magnesium Glycinat ili Citrat jer se kao bolje podnosi od Magnesiumoksida. Ja kupila u DMu Mg 400 mg.
e pa da glycinat je inače dobar za apsorpciju, zato me buni zašto na ovom od KAL-a 8koji inče je na glasu kao dobar) piše da se ne preporuča..
11/2023. curica
Ja sam bila na 3x2 utragestana, od zadnje kontrole je smanjeno na 2x2.
U potpunosti dijelim s vama taj konstantni osjecaj mokrih gacica 😵💫. Pitala sam doktoricu da li mogu naizmjenicno koristiti. Tipa ujutro vaginalno, navece oralno, potvrdila mi je. Tako da tako i radim.
Sto se tice simptoma, grudi me ne bole uopce kad sam bez grudnjaka cijeli dan, a ako ga nosim (iako je jako udoban, bez stezanja), navece me bole.
Tako bih voljela da se fino najedem, bez da mi se poslije javlja kiselina. U strahu jedem, manje obroke cisto da osjetim sitost
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Jutro cure, ja sam nocas postala strina 🥰🥰
Zelim vam lijep vikend 🤗🤗
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Lalaland ajme kako lijepe vijesti, čestitkeeee!! 😍😍😍😍
Jagoda drago mi je da je sada sve u redu 🥰🥰 bravo!
Cure, ja isto koristim utrogestane 3x dnevno, suosjecam s vama kojima idu na zivce 😂😂
Sto se tice simptoma, jucer prvi dan kao da su se malo smanjili, vidjet cemo dalje…
Netko je spomenuo da mu mineralna pomaze, ista stvar i kod mene, spasava me. A doktorica mi je rekla za zatvor i napuhanost da uzmem Donat MG, i to mi pomaze.
Uzivajte u vikendu, nama je najljepsi jer smo sretne vijesti napokon podijelili sa obitelji i prijateljima i bilo je zaista preeedivno… “šaka suza, vrića smija” ♥️ bas su svi odusevljeni, imam osjecaj kao da su samo to cekali od nas a vise se nisu usudjivali pitati “kad cete, kad cete” 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
BabyBoy 💙
Lalalalend cestitam 💞
La_lupa sad svoju srecu mozete djeliti sa svima 🥰Iskreno svaka vam cast svakoj koja ceka da prođu prva 3mj (sto mozete toliko sutiti),mi smo jedva izdrzali do prvog pregleda (na dupe bi progovorili) 🤣
Mi smo jucer imali punu kucu gostiju mmslqvio rođendan pa do koje doba noci,i bas super kad si trudan svi se ustaju sklanjaju svo suđe operu ga , "da pomognu" Zadnji prijatelji kad su otisli mi smo se samo otusirali i legli,ma sve su nam sklonili i pocistili cak mi ne prijateljica i usisala 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
mm slavio* zeznila sam se u pisanju
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Lalalanad, čestitam!!!😊😊😊
Teich, slazem se, i ja bih na guzicu progovorila.. pogotovo kako se osjećam, kako mi je loše i kako sam naduta pa da šutim.. nema šanse 😂
La lupa, vjerujem da je bilo emotivno i veselo, sad možete uživati u potpunosti ❤️🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Btw, MalaG nam danas ima uzv, čekamo da se javiš ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji