Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tami53
    09. Ožujak 2023. 11:27

kiki13

tami53

Napisala sam cijelu čitabu ali mi je uletio direktor, od muke sam zaboravila sta sam procitala…
    @MamaŠČ-cestitam na 💙
    @Danubis-bebica je predivna😍
    @Monika1011-dobrodosla🤗
    @Lola-grcici su sasvim normalni, ne brini,sve se rasteže i to je pozitivno..
    Ja sam prvo htjela deckica i imala sam osjecaj da je deckic tako je i bilo..Sada bi htjela curicu a imam osjecaj da je opet deckic…nisam radila nista od testova pa moram cekat da se gospodin ili gospođica odluce pokazati..

Nesto ti je s trakicom krivo, vec si predugo trudna 😅
    Jopa sretnoooo 🤍

Haha,znam krenila sam ga "uredit" ali stalno netko uljece u ured..

tami53
    09. Ožujak 2023. 11:37

Joj ja bi danas trebala na pogreb jedne bliske rođakinje i sad su me iznapadali na poslu da trudnice ne smiju na sahranu...u prosloj trudnoci sam sve kao i inace, samo sam tunu jela rijetko,a školjke i sirovo meso i onako ne volim bas

amarenna
    09. Ožujak 2023. 11:42

jopa1234

bok cure..čitam vas sve samo i nisam baš tako aktivna🙈danas imam prvi pregled☺️

Sretno Jopa na prvom pregledu, čekamo lijepe vijesti 🤗🤞😊🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Baby❤
    09. Ožujak 2023. 11:48

Cure kolko ste cekale nipt test? Ja bila prošlu srijedu, ne mogu docekat vec taj rezultat ...

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

teich95
    09. Ožujak 2023. 11:50

Jopa sretno na pregledu 😊 Dal je koja od vas imala bas obilan rastezljivi isjcedak bez mirisa? Maloprije sam  osjetila kako mi nesto curi otisla u wc i vidim to,gin mi radi popodne pa cu je nazvat za svaki slucaj. Neznam dal da prepisem  dugom stojanju i stalno nesto radim od jucer pripremam torte mm za rođendan za sutra,posao. Nisam pametna

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lola1212
    09. Ožujak 2023. 11:59

Baby❤️

Cure kolko ste cekale nipt test? Ja bila prošlu srijedu, ne mogu docekat vec taj rezultat …

Ja Nifty tocno 10 dana. 

Sto se tice bolova i grceva u trbuhu, ipak sam jutros otisla ginekologu jer popodne putujem avionom pa hocu bit mirna fino. Ugl., sve je okej i uredno, nego mala lupa desnom nogom tocno u grlic maternice, zato me toliko nocas probadalo. Tocno se vidjelo i na uzv kako lijepo udara 😅

It’s a girl 💞

• Lola1212
    09. Ožujak 2023. 12:00

teich95

Jopasretno na pregledu 😊 Dal je koja od vas imala bas obilan rastezljivi isjcedak bez mirisa? Maloprije sam osjetila kako mi nesto curi otisla u wc i vidim to,gin mi radi popodne pa cu je nazvat za svaki slucaj. Neznam dal da prepisem dugom stojanju i stalno nesto radim od jucer pripremam torte mm za rođendan za sutra,posao. Nisam pametna

Svugdje sam procitala da ako je bez mirisa i ako nije zelen ili zut, da je iscjedak normalan. Ja imam onaj neki bjelkasti, al ne svaki dan, tu i tamo. 

It’s a girl 💞

tami53
    09. Ožujak 2023. 12:15

teich95

Jopasretno na pregledu 😊 Dal je koja od vas imala bas obilan rastezljivi isjcedak bez mirisa? Maloprije sam osjetila kako mi nesto curi otisla u wc i vidim to,gin mi radi popodne pa cu je nazvat za svaki slucaj. Neznam dal da prepisem dugom stojanju i stalno nesto radim od jucer pripremam torte mm za rođendan za sutra,posao. Nisam pametna

Ja proslu trudnocu, ginekolog mi je rekao da je uredu ako je bez mirisa i ako nije zelen🤷

Jelušićkaa
    09. Ožujak 2023. 12:29

Pozdrav cure, zanima me da li je se koja susrela da im je beba već sad okrenuta prema dole? Moja trenutno je glavom prema dole nešto me i strah... 

Lana99
    09. Ožujak 2023. 12:42

jopa1234

bok cure..čitam vas sve samo i nisam baš tako aktivna🙈danas imam prvi pregled☺️

Sretno😍😍

Ja isto imam  bijeli iscjedak povremeno, nekad ga ima baš obilno pa nema 2, 3 dana i tako u krug. Nema miris ni boju tako da je normalno🙂

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.