I dalje svako malo neka probadanja u maternici i lagani grcevi. Sad se vec malo brinem :/
I mene svakih par dana, širi se maternica🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Darkivy, dobro si našla, zato ja nifty nisam htjela radit. Pogotovo kad se nešto toliko reklamira, to izbjegavam. Fetalna frakcija je bitna, ako je nema dovoljno rezultati budu inconclusive i mora se ponavljat test. Ovisi o tjednu trudnoće i težini trudnice. Zato pojedine žene čekaju 12.tjedan da budu sigurne da će dobit nalaz, mada znam ženu s ljetnih beba koja je 3 put ponavljala i nije dobila rezultat. Na kraju je morala na amnio, a izabrala je panoramu.
Hvala:)
aha dakle Panorama iako nije na principu te FF i dalje se može dogoditi da se mora ponavljati
Mislim meni je čak manji bad ako se mora ponavljati, nego ako je lažno pozitivno, za sad sam jedino za Panoramu to pročitala da je najmanje lažnih, ali onda mi je čudno da svi nejdu na Panoramu
Ti si se više vodila time da su rezultati p/n a ne ff?
11/2023. curica
DarkIvy ima i Nifty ali za njega mi je bas rekla da nepreporuca više da je zastario što god to znacilo, i neki treći koji nisam ni zapamtila.,ja nisam to nešto proucavala ,znala sam da zbog godina moram ići a ove preko uputnice sam htjela izbjeći ,tako da sam baš išla po preporuci gin pa ćemo vidjeti
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
I dalje svako malo neka probadanja u maternici i lagani grcevi. Sad se vec malo brinem :/
I kod mene isto. Kao da me nesto malo “bocne” svako toliko… vjerujem da je to normalno 💪🏻♥️
BabyBoy 💙
Darkivy, dobro si našla, zato ja nifty nisam htjela radit. Pogotovo kad se nešto toliko reklamira, to izbjegavam. Fetalna frakcija je bitna, ako je nema dovoljno rezultati budu inconclusive i mora se ponavljat test. Ovisi o tjednu trudnoće i težini trudnice. Zato pojedine žene čekaju 12.tjedan da budu sigurne da će dobit nalaz, mada znam ženu s ljetnih beba koja je 3 put ponavljala i nije dobila rezultat. Na kraju je morala na amnio, a izabrala je panoramu.
Hvala:)
aha dakle Panorama iako nije na principu te FF i dalje se može dogoditi da se mora ponavljati
Mislim meni je čak manji bad ako se mora ponavljati, nego ako je lažno pozitivno, za sad sam jedino za Panoramu to pročitala da je najmanje lažnih, ali onda mi je čudno da svi nejdu na Panoramu
Ti si se više vodila time da su rezultati p/n a ne ff?
Ma svakako je bolje da su rezultati inconclusive nego lažno pozitivni ili negativni. Nifty koristi zastarjelu tehnologiju vjerojatno, zato je dobro probat nešto drugo, a za ovaj qualified sam pročitala sve najbolje. Nije ni meni bed ako rezultat bude inconclusive, bolje i tako nego da je nešto krivo.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lola, mislim da sam do sad naučila prepoznat "dobre" grčeve...ako je normalno, bez neke boli, mislim da je to sve pozitivno jer beba raste Kod mene zadnjih dana su lagani grčići, baš osjećam zatezanje i pritisak u maternici, čak i kad se sagnem kao da postoji lagana prepreka. Mislim da je to sve pozitivno.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ma svakako je bolje da su rezultati inconclusive nego lažno pozitivni ili negativni. Nifty koristi zastarjelu tehnologiju vjerojatno, zato je dobro probat nešto drugo, a za ovaj qualified sam pročitala sve najbolje. Nije ni meni bed ako rezultat bude inconclusive, bolje i tako nego da je nešto krivo.
Hvala! Da sada kad čitam još malo po forumu vidim da dosta ljudi ide na Panoramu ili na Qualified, dakle trenutno su popularniji.. ali teško se snaći, valjda nije ni tolika razlika među svima njima
11/2023. curica
bok cure..čitam vas sve samo i nisam baš tako aktivna🙈danas imam prvi pregled☺️
Napisala sam cijelu čitabu ali mi je uletio direktor, od muke sam zaboravila sta sam procitala...
@MamaŠČ-cestitam na 💙
@Danubis-bebica je predivna😍
@Monika1011-dobrodosla🤗
@Lola-grcici su sasvim normalni, ne brini,sve se rasteže i to je pozitivno..
Ja sam prvo htjela deckica i imala sam osjecaj da je deckic tako je i bilo..Sada bi htjela curicu a imam osjecaj da je opet deckic...nisam radila nista od testova pa moram cekat da se gospodin ili gospođica odluce pokazati..
Sortiraj odgovore
Najstariji