Ajme, meni seks ne pada na pamet..ni ne smijem do 12.tjedna, al nit imam želju, nit mogu... trenutno se borim da preživim 🙄 svakako se veselim povratku u sebe i da imam želju za seksom.
Pipi, ja isto samo nešto jedem, bit cu ko tenk, a ne mogu si pomoć. Loše mi je od mučnina pa trpam stalno nešto u sebe u nadi da će pomoć...a i gladna sam.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Popsicle nadam se da je sve uredu 🙏💞
Amarenna u potpunosti se slazem za sex 🙈🤣
Flowerson, Jagoda bude stvarno zeznutih dana ali smirit ce se,ja sam zadnji put povratila prije tjedan dana na poslu. Od tada nista,toliko mi se vratio apetit da je to uzas 😄
Lola i meni je isto, zadnih 2-3dana me bas zna zaboljet trbuh kod naglih pokreta,od jutros me i taj jaki iscijedak zeza,ali kazu da je i to normalno ma da je mene kolicina zabrinula 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Popsicle, neka je beba dobro, samo strogo miruj.. hoćeš imat opet kontrolu? Missed ab je grozan jer nema znakova da se nešto loše desilo, kod tebe je neki drugi problem...samo miruj ❤️🤗
Teich, nadam se da će uskoro bit bolje 🙏
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Popsicle jako mi je drago da je beba dobro, to je bitno. A za krvarenje, zbilja se nadam da će brzo prestati pa da se napokon možeš malo opustiti. Mogu misliti kako je grozno vidjeti krv u trudnoći, a pogotovo kad ne znaju uzrok (mada sam čula gomilu priča u kojem se ne otkrije uzrok krvarenja, tko zna, možda je neki polip, miom puknuo, a da nisi ni znala… ugl. nagađam napamet, nisam pametna). Bit će to ok, odmaraj, leži i probaj misliti pozitivno.
Flowerson meni se gadi sve, hrana me živcira i pomisao na hranu mi izaziva mučninu, a ako ne jedem, onda mi je još gore. Mislim da je 9. tjedan vrhunac i da nakon toga to polako bude lakše. Ja sam samo veoma sretna što nisam povraćala zadnjih 5 dana male pobjede!
Popiscle, najbitnije je da je beba dobro a ti pokušaj što više mirovati i valjda će to krvarenje prestati. Nalazi su ti dobri, beba je dobro i to je najvažnije 💕
Amarenna, ovo je utješno hehe nadam se da će mi se taj apetit vratiti ☺️
Flowerson, i ja sam stalno gladna. Ne mogu si pomoći. Užas. Valjda će i to stanje se smiriti s vremenom.
Bok cure,
Hvala na pozitivi, bas mi je trebalo ❤️
Evo me s pregleda napokon. Beba je okej ali cerviks bas jako krvari. Ne znaju od cega jer su mi brisevi okej i urinokultura… rekla mi je da bas moram lezati, pa cu tako i napraviti. Nadam se da ce prestati, svaki put odumrem kad vidim tu krv.
Ne znam sto da mislim o svemu, zadnji put kad sam imala missed ab Nisam imala niti kapi krvarenja a sad svako malo. Bas se tesko nosim s time , ne znam kako da se opustim.😞
Imaš li kakvu terapiju? Samo miruj, nadam se da će čim prije stati krvarenje 🙏🤞 najbitnije od svega da je bebica dobro ❤🙏
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lily, danas sam baš radila sama pljeskavice, muž i ja smo se veselili cijeli dan, na kraju sam napravila sve i pojela jedan griz jedva. Tugo moja, užas 🥺 trenutno nemam nikakav apetit iako inače jedem kad mi je mučno, sad mi se sve gadi. Mogu mislit kako je tebi uz povraćanje, valjda će nam bit bolje uskoro 🤞
Drage moje cure ja još uvijek imam mučnine, a nekad i povraćat znam , valjda će se i to uskoro smiriti 😅
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Drage moje cure ja još uvijek imam mučnine, a nekad i povraćat znam , valjda će se i to uskoro smiriti 😅
Jooooj hahaha nee, pa ti si u drugom tromjesječju, toga ne bi trebalo biti tad a kažu do nekog 16 tjedna da zna bit mučnina, a poslije se smiri pa se nadam da će to biti uskoro. Za sve nas koje patimo
Inače, ja koja prezirem gazirano, počela sam pit mineralnu vodu, tako mi nekako smiri želudac, super stvar. Jedino od toga mi nije mučno
Popsicle samo se čuvaj miruj i uz terapiju bi sve trebalo biti u redu 💖
Jopa čestitam na prvom pregledu!
Nadam se da će vas mučnine napustiti brzo...moram priznati da su moje za sada slabije nego u prvim trudnoćama i ne muče me jako, neka tako i ostane
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji