Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    09. Ožujak 2023. 19:26

Vesna2103

Djevojke koje ste blizu mom tjednu trudnoće osjećate li vi ikakve nazovimo bolove? Ja dosada nisam osjećala ništa, ali zadnjih par dana kao povremena blaga probadanja u maternici na raznim stranama. Ne znam je li to normalno, prva mi je trudnoća. Neki dan neku bol u desnom kuku, pa blago širenje desnom stranom tijela, ali ništa intenzivno.

I meni je tak. Dokk se naglo okrenem tocno me probode s lijeve ili desne strane, ili dok kihnem me zna probosti.
    Ja imam bijeli iscjedak takoder dok sam duze vrijeme na nogama ili se puno saginjem. Ali nije nista zabrinjavajuce, sve je to normalno. 😊

Popsicle nadam se da je pregled prosao dobro, i da je samo neki hematom uzrokovao krvarenje.🤞

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Vesna2103
    09. Ožujak 2023. 19:41

Jagoda01

Vesna2103

Djevojke koje ste blizu mom tjednu trudnoće osjećate li vi ikakve nazovimo bolove? Ja dosada nisam osjećala ništa, ali zadnjih par dana kao povremena blaga probadanja u maternici na raznim stranama. Ne znam je li to normalno, prva mi je trudnoća. Neki dan neku bol u desnom kuku, pa blago širenje desnom stranom tijela, ali ništa intenzivno.

Meni je danas i jucer izuzetak, ali vec neko vrijeme me ziga na sve strane, nekad ko nozem. Prije par dana kad sam setala a trudim se da mirujem, nesto me dole probolo, mislila sam ispast ce nesto… Mozda je sad to taj period, nadacemo se…

Da, nešto čitam kako može biti rastezanje maternice, pa se nadam da je to. Meni sinoć isto odjednom dolje nisko naglo žiganje, vrisnula sam i onda ništa više. 

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• Lola1212
    09. Ožujak 2023. 19:45

Vesna2103

Hej, postavila sam to pitanje cini mi se prekjucer, prolistaj par stranica unazad ako ti se da. I mene zadnjih nekoliko dana probada u maternici i osjecam lagane grceve. Cure kazu da je to normalno, da se sve siri itd. Ja nisam imala mira pa sam jutros isla na ultrazvuk i sve je to dobro. Beba me udara nogom tocno u grlic maternice i to me boli, a ostalo se sve siri da beba ima vise mjesta. Rekao mi je dr da obavezno pijem magnezij direkt, mogu cak i dva dnevno. Uglavnom, ne bi trebalo biti razloga za brigu. Ako bol nije probadajuca i bas jaka i ako je ne prati krvarenje, u principu bi to trebalo biti okej.

It’s a girl 💞

• Vesna2103
    09. Ožujak 2023. 19:48

Lola1212

Vesna2103

Hej, postavila sam to pitanje cini mi se prekjucer, prolistaj par stranica unazad ako ti se da. I mene zadnjih nekoliko dana probada u maternici i osjecam lagane grceve. Cure kazu da je to normalno, da se sve siri itd. Ja nisam imala mira pa sam jutros isla na ultrazvuk i sve je to dobro. Beba me udara nogom tocno u grlic maternice i to me boli, a ostalo se sve siri da beba ima vise mjesta. Rekao mi je dr da obavezno pijem magnezij direkt, mogu cak i dva dnevno. Uglavnom, ne bi trebalo biti razloga za brigu. Ako bol nije probadajuca i bas jaka i ako je ne prati krvarenje, u principu bi to trebalo biti okej.

Hvala ti puno 🥰

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• misscooking
    09. Ožujak 2023. 19:52

Ei cure. Ja sam na početku trudnoće. 6tj. I zadnjih dana imam takav pritisak dolje za pišati da je to strašno. Stalno je pritisak i stalno pišam. Ne da me peče,peče,nego tiska i nekad pecka

Flowerson 🌸
    09. Ožujak 2023. 20:02

Meni je danas najgori, najteži dan. Mirisi me kolju, al kolju doslovno. Instantno imam gag na povraćanje na parfeme, smrad, na vizualizaciju nečeg odvratnog, toliko sam jadna da sam išla nad WC školjku u nadi da ću povratit da mi bude lakše, al nista...samo mi se želudac okreće. Još uvijek se nadam da ću povratit da dođem k sebi. Čitala sam da je u 9. tjednu peak hcga, nadam se da stvarno počne padat poslije 9.tjedna, baš sam sva jadna i nikakva 🥺

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    09. Ožujak 2023. 20:12

Jagoda01

Flowerson 🌸

Meni je danas najgori, najteži dan. Mirisi me kolju, al kolju doslovno. Instantno imam gag na povraćanje na parfeme, smrad, na vizualizaciju nečeg odvratnog, toliko sam jadna da sam išla nad WC školjku u nadi da ću povratit da mi bude lakše, al nista…samo mi se želudac okreće. Još uvijek se nadam da ću povratit da dođem k sebi. Čitala sam da je u 9. tjednu peak hcga, nadam se da stvarno počne padat poslije 9.tjedna, baš sam sva jadna i nikakva 🥺

Znam tacno kako ti je, meni u takvim situacijama bude zao mene… Nekako se covjek osjeca bespomocno, al evo ja danas 13+3 i puno je bolje sto se tice mucnina, zadnji put povratila prije 8 dana (i dalje bude svaki dan bar malo mucno, ali ne neizdrzivo)
    Sto sam se ja raspisala veceras🤭

E bas to, jadna sam i bespomoćna, žao mi je same sebe, ne mogu si nikako pomoć. Hvala ti što pišeš, moram se nekom pojadat barem mi je malo lakše kad znam da još netko prolazi ili je prošao isto... ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    09. Ožujak 2023. 20:24

Flowerson 🌸

Jagoda01

Flowerson 🌸

Meni je danas najgori, najteži dan. Mirisi me kolju, al kolju doslovno. Instantno imam gag na povraćanje na parfeme, smrad, na vizualizaciju nečeg odvratnog, toliko sam jadna da sam išla nad WC školjku u nadi da ću povratit da mi bude lakše, al nista…samo mi se želudac okreće. Još uvijek se nadam da ću povratit da dođem k sebi. Čitala sam da je u 9. tjednu peak hcga, nadam se da stvarno počne padat poslije 9.tjedna, baš sam sva jadna i nikakva 🥺

Znam tacno kako ti je, meni u takvim situacijama bude zao mene… Nekako se covjek osjeca bespomocno, al evo ja danas 13+3 i puno je bolje sto se tice mucnina, zadnji put povratila prije 8 dana (i dalje bude svaki dan bar malo mucno, ali ne neizdrzivo)

E bas to, jadna sam i bespomoćna, žao mi je same sebe, ne mogu si nikako pomoć. Hvala ti što pišeš, moram se nekom pojadat barem mi je malo lakše kad znam da još netko prolazi ili je prošao isto… ❤️

Evo i ja se pridružujem očajnom stanju iako ne povraćam. Mirisi...zadnjih tjedan dana ne podnosim više svoj parfem koji sam do nedavno obožavala. Uglavnom, nenormalno mi smetaju parfemi, gel za tuširanje koji trenutno imam od argana, miris dnevnog uloška..uh želudac mi se diže na to. Tako da parfeme ni deziće ne koristim više ( sreća nije vruće pa ne smrdim😂). 
    Užasno puno jedem i dalje, bojim se da ću biti ko tenk do kraja trudnoće a inače sam mršava🙃 
    Stalno sam umorna. U svom filmu sam, neda mi se seksati🙊 ( muž nije navikao jer kako smo pokušavali seksali smo se stvarno često). Valjda će proći to nakon prvog tromjesečja 🤷

amarenna
    09. Ožujak 2023. 20:27

Vesna2103

Jagoda01

Vesna2103

Meni je danas i jucer izuzetak, ali vec neko vrijeme me ziga na sve strane, nekad ko nozem. Prije par dana kad sam setala a trudim se da mirujem, nesto me dole probolo, mislila sam ispast ce nesto… Mozda je sad to taj period, nadacemo se…

Da, nešto čitam kako može biti rastezanje maternice, pa se nadam da je to. Meni sinoć isto odjednom dolje nisko naglo žiganje, vrisnula sam i onda ništa više.

Da, da, normalno je to. I meni je tako, mi smo u dan. 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    09. Ožujak 2023. 20:28

Pipi11

Flowerson 🌸

Jagoda01

Flowerson 🌸

E bas to, jadna sam i bespomoćna, žao mi je same sebe, ne mogu si nikako pomoć. Hvala ti što pišeš, moram se nekom pojadat barem mi je malo lakše kad znam da još netko prolazi ili je prošao isto… ❤️

Evo i ja se pridružujem očajnom stanju iako ne povraćam. Mirisi…zadnjih tjedan dana ne podnosim više svoj parfem koji sam do nedavno obožavala. Uglavnom, nenormalno mi smetaju parfemi, gel za tuširanje koji trenutno imam od argana, miris dnevnog uloška..uh želudac mi se diže na to. Tako da parfeme ni deziće ne koristim više ( sreća nije vruće pa ne smrdim😂).
    Užasno puno jedem i dalje, bojim se da ću biti ko tenk do kraja trudnoće a inače sam mršava🙃
    Stalno sam umorna. U svom filmu sam, neda mi se seksati🙊 ( muž nije navikao jer kako smo pokušavali seksali smo se stvarno često). Valjda će proći to nakon prvog tromjesečja 🤷

Meni se prvih 3 mjeseca nije seksalo uopće, moram ti priznati da se to uvelike promjenilo 🤣🤣🤫🤫

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.